- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
- Konu Sahibi insomnia41
-
Yoo aynı düşünüyoruz. Sorsan iki kelime edemez ama çok cool'dur. Çok geziyordur ve bunu ünlü bir starmış gibi yayınlar. Bence bununla alakalı. Bir nevi kendilerini ünlü, önemli hissetme. Kısaca ego tatmini. Normal kullananlar var tabii benim lafım abartanlara.Dert mi bilmiyorum ama ortada son zamanlarda sürekli yorum yaptığım bir durum bu..
İnsanlar çıldırmış gibi sosyal medyanın her türlüsünde yaptığı herşeyi,gittiği her yeri (buna hastane dahil),yediği,içtiği,uyandığı anı,tatilde boy boy fotoğraflarını,arabasını,kendisini, sürekli fotoğraflayıp paylaşıyor. Ve insanların,listesindeki arkadaşlarının sürekli kendilerini takip ettiklerini,onlarin ne yaptığını merakla bekledikleri gibi bir egoya kapılıyorlar.
Bence tüm bunlar üzeri;görgüsüzlükle,gösteriş budalası olmakla,beğenilme ve cool olma hevesi ile örtülü şeyler.. Üzeri diyorum çünkü altına saklamaya çalışıyolar ama bi şekilde bi yerden üzerine fırlıyo işte..
Özetinin,sahip oldukları şeylerin onları ele geçirdiği insanlar topluluğu toplumun bir kesimi..
Özel hayat denilen şeyin,fotoğraf çekmenin ve anıların ne kadar değersizlestirildigini ibretle izliyorum valla..
Kısa bir süre önce tüm sosyal medya hesaplarımı kapatıp kendimi ifrit olmaktan kurtardığım için mutluyum.
Sadece ben mi böyle düşünüyorum bu kadar katı? Benim gibi düşünen var mı merak ediyorum..
Fotoğraf paylaşmalarına birşey diyemem paylaşmak isteyen paylaşır ama yer bildirimi yapılmasını doğru bulmuyorum hırsıza davetiye resmen yer bildirimi.Hatta haber sitelerine bile konu olmuştu bir ara yer bildirimi.Dert mi bilmiyorum ama ortada son zamanlarda sürekli yorum yaptığım bir durum bu..
İnsanlar çıldırmış gibi sosyal medyanın her türlüsünde yaptığı herşeyi,gittiği her yeri (buna hastane dahil),yediği,içtiği,uyandığı anı,tatilde boy boy fotoğraflarını,arabasını,kendisini, sürekli fotoğraflayıp paylaşıyor. Ve insanların,listesindeki arkadaşlarının sürekli kendilerini takip ettiklerini,onlarin ne yaptığını merakla bekledikleri gibi bir egoya kapılıyorlar.
Bence tüm bunlar üzeri;görgüsüzlükle,gösteriş budalası olmakla,beğenilme ve cool olma hevesi ile örtülü şeyler.. Üzeri diyorum çünkü altına saklamaya çalışıyolar ama bi şekilde bi yerden üzerine fırlıyo işte..
Özetinin,sahip oldukları şeylerin onları ele geçirdiği insanlar topluluğu toplumun bir kesimi..
Özel hayat denilen şeyin,fotoğraf çekmenin ve anıların ne kadar değersizlestirildigini ibretle izliyorum valla..
Kısa bir süre önce tüm sosyal medya hesaplarımı kapatıp kendimi ifrit olmaktan kurtardığım için mutluyum.
Sadece ben mi böyle düşünüyorum bu kadar katı? Benim gibi düşünen var mı merak ediyorum..
Dert mi bilmiyorum ama ortada son zamanlarda sürekli yorum yaptığım bir durum bu..
Size katılmıyorum.
Kendi fotosunu bile doğru dürüst paylaşmayan biri olarak ; gittiği her yeri,yemeğini çeken insanları ''görgüsüz'' olarak değil de yaşamdan zevk almaya çalışan insanlar olarak görüyorum.
Bence yaşamdan zevk almak her yapılan şeyi ifşa edip paylaşmak değil..Her ne yapılıyorsa o anda zaten yaşamdan zevk alınıyodur zaten.
Anı yaşamayıp o anı telefon kamerasına ve insanların göreceği bir ortama sigdirmaya calisiliyorsa işte yaşamdan o anda zevk alınmıyordur..
Yoo aynı düşünüyoruz. Sorsan iki kelime edemez ama çok cool'dur. Çok geziyordur ve bunu ünlü bir starmış gibi yayınlar. Bence bununla alakalı. Bir nevi kendilerini ünlü, önemli hissetme. Kısaca ego tatmini. Normal kullananlar var tabii benim lafım abartanlara.
Ve kuyumcuuuu canlanırrrrrNiye kız ben bayılırım foto paylaşmaya
Yemeklerimin çiçeklerin gezdiğim yerlerin fotoğraflarını koymak isterim
Koydukça mutlu oluyorum..
Blog açmak istiyorum aslında ama şimdi değil..
Seyehat blogu tadında olacak..
Ama yo valla ki görgüsüz değilim.
Ama bele çeken de var
Eki Görüntüle 1874782
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?