Sosyal medyanın tuhaflaştırdığı insanlar..

Bende anlam veremedim özel hayatından bu kadar paylaşım yapanlar bence çokta mutlu değil
ergem cesaretini anlarımda koca .koca kadınlar vücutlarında dövme
özel foto paylaşımlar bence bu insanlar mutsuz ve yalnız paylaşınca kısa süreli mutluluklar yaşıyorlar ama tüketim kültürünü
geliştiriyor mesela tatile gidiyor milletin gözüne soka soka foto paylaşımda bulunuyor bak ben tatildeyin (sen evde otur poponu büyüt ,der gibi )

Bende anlam veremedim özel hayatından bu kadar paylaşım yapanlar bence çokta mutlu değil
ergem cesaretini anlarımda koca .koca kadınlar vücutlarında dövme
özel foto paylaşımlar bence bu insanlar mutsuz ve yalnız paylaşınca kısa süreli mutluluklar yaşıyorlar ama tüketim kültürünü
geliştiriyor mesela tatile gidiyor milletin gözüne soka soka foto paylaşımda bulunuyor bak ben tatildeyin (sen evde otur poponu büyüt ,der gibi )

İsteyen istediği yerde istediğini paylaşsın hiç umrum değil ama ben paylaşmam da kimseyi takipte etmem.
Bence sende o böyledir şöyledir diye tanı koyacağına umursama.

Niye kız ben bayılırım foto paylaşmaya
Yemeklerimin çiçeklerin gezdiğim yerlerin fotoğraflarını koymak isterim
Koydukça mutlu oluyorum..
Blog açmak istiyorum aslında ama şimdi değil..
Seyahat blogu tadında olacak..

Ama yo valla ki görgüsüz değilim.
Ama bele çeken de var

Eki Görüntüle 1874782
Gerek degil de...gırgırına çekilmiş de...bişey de :)))

Ya ben kizmiyorum ..
Ani biriktirmek istiyor olabilir ,hayattan bu sekilde zevk aliyor olabilir .
Guzel olan her seyi fotograflamak istiyor olabilir ,olabilir ,olabilir yani.
Sizi niye uzdu bu kadar anlamadim
Sonucta kisisel sayfasi istersen takipten cikarsin ;)
Beni en cok gulduren
Dunyanin en sansli kadiniyim
Yok pasamin annesiyim
Kocamin prensesiyim laflari
Bunlari gordukce bende bu sekilde oluyorum :kusmuk:

Ben de @Ayata gibi düşünüyorum. Ünlülerin sosyal medya kullanımı gördükten sonra bizim insanlarımız iyice görgüsüz oldu.Benim dikkatimi çeken ülkenin çok zengin ailesinin iki ferdinin sosyal hesaplarından yediklerini içtiklerini çekip koymamaları.Yani onların yiyip içtiklerini habire yiyip içtiğini çekip aklınca hava attığını sanıp ego tatmini yapanlar yiyip içmemiştir. Doğma büyüme zenginler asil arkadaşlar habire paylaşım yapanların zengin ünlü olduğunu değil aksine ezik kendini kanıtlama çabasında olduğunu düşünüyorum!

Ya ben kizmiyorum ..
Sonucta kisisel sayfasi istersen takipten cikarsin :KK66:
Beni en cok gulduren
Yok pasamin annesiyim
Off bir de ne tatlı deyip deyip çocuk fotoğrafı paylaşmaları hele. :olamaz: Senin çocuğun sana tatlı yani:KK53:
Bir de şey var, böyle miğfer kılıklı fincanlarla kahve yapıyorlar, yanına bir dünya şekerleme koyup aşkımla kahve keyfi diyorlar ya :D
Şimdi şunu paylaşmanın manasını biri bana anlatsın lütfen. Gecenin 10'unda kahve içiyorsan iç, aşkınla iç, kocanla iç. Ama neden ben görüyorum bunu? Miğferli kahve takımını mı gösteriyorsun? Ya Türk kahvesi bizim evde de var, çikolata da var. Bunun ne gibi bir özelliği var anlamadım. :deli:

Ya ben kizmiyorum ..
Sonucta kisisel sayfasi istersen takipten cikarsin :KK66:
Beni en cok gulduren
Yok pasamin annesiyim

Niye üzsün beni? Üzüldüğüm hissine nereden kapıldın anlayamadım.. Evet herkesin kendi hayatı ben müdahele etmiyorum,sadece bana nornal gelmeyen bir durumu dile getirdim.. Çünkü anılar bu şekilde birikmez..Anılar insanın kendinedir,bilmem ne kadar insana değil..

Yok kocamın prensesiyim vs..onlardan hiç bahsetmek bile istemiyorummmm

Sosyal medyayı çok sık kullanan biri değilim. Kullananlara da karışamam en fazla takibi bırak der görmem olur biter.

Ama bulunduğum ortamda 12824441 tane fotoğraf çekilmesinden nefret ediyorum. Öyle olunca ne ettiğim sohbetten bir şey anlıyorum ne yiyip içtiğimden. Ben de çareyi son 4 pooz son 3 pooz diye geri sayım yapmakta buldum. :KK53: Sonra kapanacak o telefonlar ve herkes birbiriyle ilgilenecek.

Off bir de ne tatlı deyip deyip çocuk fotoğrafı paylaşmaları hele. :olamaz: Senin çocuğun sana tatlı yani:KK53:
Bir de şey var, böyle miğfer kılıklı fincanlarla kahve yapıyorlar, yanına bir dünya şekerleme koyup aşkımla kahve keyfi diyorlar ya :KK70:
Şimdi şunu paylaşmanın manasını biri bana anlatsın lütfen. Gecenin 10'unda kahve içiyorsan iç, aşkınla iç, kocanla iç. Ama neden ben görüyorum bunu? Miğferli kahve takımını mı gösteriyorsun? Ya Türk kahvesi bizim evde de var, çikolata da var. Bunun ne gibi bir özelliği var anlamadım. :deli:
Migfer kilikli kahve fincanlari herkesin alabilecegi bir fiyatta ya o ona guzel geliyor iste
Ama italya da kahve icsen cok guzel bi mekanda onu fotograflasan bu seferde gorgusuz diyecekler
Halbuki gecen baktim 2500 liraya iki ulke gezebiliyosun :)

Migfer kilikli kahve fincanlari herkesin alabilecegi bir fiyatta ya o ona guzel geliyor iste
Ama italya da kahve icsen cok guzel bi mekanda onu fotograflasan bu seferde gorgusuz diyecekler
Halbuki gecen baktim 2500 liraya iki ulke gezebiliyosun :)
Ya cidden hiçbir manası yok.
Biri de geçen gün gelen çikolata kutusunun fotoğrafını çekip atmış, alta da afiyet oldu yazmış :D Pazar kahvaltısı fotoğrafı, 4 tane hıyar, patates kızartması vs. yani kahvaltı ulan işte, hani her sabah bazılarının yaptığı şey. :olamaz:
Bunların amacını çözebilmiş değilim valla.

Back
X