Sosyal medyanın tuhaflaştırdığı insanlar..

bende face yok. bazısı cidden abartıyor. benim tanıdığım bi kadın sırf resim atmak için gezerdi :işsiz:
face' i olmayan bi dünyali daha selam canim:halay:benimde bi eski arkadasim makyaj yapip bi resmi 10 kere ceker bitanesini iyice degistirir güzellestirir koyardi baskalarina sürekli bisileri kanitlamak cabasinda olan insanlardan nefret ediyorum:63:

Niye üzsün beni? Üzüldüğüm hissine nereden kapıldın anlayamadım.. Evet herkesin kendi hayatı ben müdahele etmiyorum,sadece bana nornal gelmeyen bir durumu dile getirdim.. Çünkü anılar bu şekilde birikmez..Anılar insanın kendinedir,bilmem ne kadar insana değil..

Yok kocamın prensesiyim vs..onlardan hiç bahsetmek bile istemiyorummmm

Ama bu konunun kafaniza takilmasi bile onemsiyor oldugunuzu gostermez mi ?
Dert edinmissiniz ve bir derdim var a konu acmissiniz ;)
Ani biriktirmek her sekilde olabilir
Ister fotograflar
Ister magnet toplar
Ister yaziya doker ..
Istedigi sekilde toplar anisini .
Ben begenmiyorsam silip geciyorum
Aha gorgusuz bak bak bunu da paylasmis demiyorum ..
Bazi adamlar var odun gibi mesela taniyor bizzat ama karilari
Prensim iyi ki dogdun seni veren Allaha kurban olurum falan diye paylasiyo :110:
Bakiyorum canimi sIkIyo aninda silip geciyorum :KK12:

Ya cidden hiçbir manası yok.
Biri de geçen gün gelen çikolata kutusunun fotoğrafını çekip atmış, alta da afiyet oldu yazmış :KK70: Pazar kahvaltısı fotoğrafı, 4 tane hıyar, patates kızartması vs. yani kahvaltı ulan işte, hani her sabah bazılarının yaptığı şey. :olamaz:
Bunların amacını çözebilmiş değilim valla.

O sekilde mutlu oluyor
Bi sey diyemiyoruz ki
Simdi desen ulan iki patatesi ne cektin diye
Altina bini bilimiyinlirdi var :kahve:
Diyecek:işsiz:
En iyisi bakiyon sinir ediyo silip geciyon
Ya da gonderileri kapatiyorum
Takiliyo
Bu arada benim hic boyle arkadaslarim yok :halay:
En fazla iyi ki seni dogurmusummmmmm anneeeeemmmm diye cocugun 1940583059294 kare fotosunu ceken insanlar var :kahve:

face' i olmayan bi dünyali daha selam canim:halay:benimde bi eski arkadasim makyaj yapip bi resmi 10 kere ceker bitanesini iyice degistirir güzellestirir koyardi baskalarina sürekli bisileri kanitlamak cabasinda olan insanlardan nefret ediyorum:63:
kendisini popüler göstermek kıskanılmak istiyor sanırım. bide ben fotoğraf cekilmekten ve face yüklenmesinden nefret ederim. grup halinde resim çekip çekip on dakikada bir siteye yüklüyolardı. Amaç ne yani. uyuz oluyorum ben face e ucu bana da dokunuyor :KK70:

bende face yok. bazısı cidden abartıyor. benim tanıdığım bi kadın sırf resim atmak için gezerdi :işsiz:

Ben geziyorum ama sosyal medya kullanmadığım için herkes evden çıkmıyorum sanıyor.:KK53:
Gittim deyince hmm diyorlar,mecburen açıp telden foto gösteriyorum.Bir de böyle bir durum var.

Görgüsüzlük değil bu. Saf ego tatmini. Amaç beğenilmek. Ne kadar çok beğeni alırsa o kadar mutlu oluyor. Ne kadar yorum alıyorsa o kadar tatmin oluyor. Bir süre sonra aldığı yorumlara cevap vermiyor ve sadece beğenerek geçiyor. Bir nevi level atlamış oluyor ego tatmininde. :KK14:

Ay ne bilimselli bilimselli psikolojili açıkladım öyle yaaaa...:KK70::KK70:

O sekilde mutlu oluyor
Bi sey diyemiyoruz ki
Simdi desen ulan iki patatesi ne cektin diye
Altina bini bilimiyinlirdi var :kahve:
Diyecek:işsiz:
En iyisi bakiyon sinir ediyo silip geciyon
Ya da gonderileri kapatiyorum
Takiliyo
Bu arada benim hic boyle arkadaslarim yok :halay:
En fazla iyi ki seni dogurmusummmmmm anneeeeemmmm diye cocugun 1940583059294 kare fotosunu ceken insanlar var :kahve:
Ben zaten pek aktif kullanan biri değilim de arada maruz kalıyorum. Nişan ve düğün fotoğrafları oluyor 45215622 tane. :KK51: Art arda açınca, hareketleniyor sanki resimler.

Ama bu konunun kafaniza takilmasi bile onemsiyor oldugunuzu gostermez mi ?
Dert edinmissiniz ve bir derdim var a konu acmissiniz :KK66:
Ani biriktirmek her sekilde olabilir
Ister fotograflar
Ister magnet toplar
Ister yaziya doker ..
Istedigi sekilde toplar anisini .
Ben begenmiyorsam silip geciyorum
Aha gorgusuz bak bak bunu da paylasmis demiyorum ..
Bazi adamlar var odun gibi mesela taniyor bizzat ama karilari
Prensim iyi ki dogdun seni veren Allaha kurban olurum falan diye paylasiyo :110:
Bakiyorum canimi sIkIyo aninda silip geciyorum :KK12:

Kafama takıldı çünkü sosyal medyanın insanları bu denli ele geçirmesi tuhaf.. Herkesin hayatı kendine,kimsenin hayatına müdahele etmiyorum kaldı ki böyle bir hadde de sahip değilim..

Ben iyice rahatsız oldum hergun birsürü arkadasimin her anını,özelini görmekten ve komple kapattım hesaplarımı..

Görgüsüzlük değil bu. Saf ego tatmini. Amaç beğenilmek. Ne kadar çok beğeni alırsa o kadar mutlu oluyor. Ne kadar yorum alıyorsa o kadar tatmin oluyor. Bir süre sonra aldığı yorumlara cevap vermiyor ve sadece beğenerek geçiyor. Bir nevi level atlamış oluyor ego tatmininde. :KK14:

Ay ne bilimselli bilimselli psikolojili açıkladım öyle yaaaa...:KK70::KK70:

Süpersin:KK9:

Ben geziyorum ama sosyal medya kullanmadığım için herkes evden çıkmıyorum sanıyor.:KK53:
Gittim deyince hmm diyorlar,mecburen açıp telden foto gösteriyorum.Bir de böyle bir durum var.
ay aynısı bana da oluyor. Tüm gün evde sanılıyorum. millet alışmış her saniyeyi yüklemeye. hatta ben gittim diyorum resim bile göstermiyorum. hepten uyuz oluyolar bana :KK70: yani ailecek geçirdiğim anlardan millete ne

ben instagrama yilda 1 fotograf koyan biriyim ama seviyorum bol bol fotograf koyanlari izlemeyi. hosuma gitmeyeni silerim zaten izlemem bile.bir arkadasim var bazen nerdeyse tipkisinin aynisi olan 50 resim koyuyor "ilahi x bu ne boyle hepsi ayni" deyip gulup geciyorum.herkes istedigini paylasmakta ozgur sonucta:)

Bende hastane fotosu atanlara gicik oluyorum adam serum sisesinin fotosunu cekiyor sonra ben ''gecmis olsun yazacaktim ama foto cekecek kadar iyisin Allah baska dert vermesin '' yazinca engelleniyorum yetmiyor istenmeyen insan oluyorum ...marsa gidelim bacim orda yasayalim ....bu dunya bana dar....

ay aynısı bana da oluyor. Tüm gün evde sanılıyorum. millet alışmış her saniyeyi yüklemeye. hatta ben gittim diyorum resim bile göstermiyorum. hepten uyuz oluyolar bana :KK70: yani ailecek geçirdiğim anlardan millete ne

Aynısı bana da oluyor.. Hatta bi tanıdığım bana dedi ki sen bu sene tatile neden gitmedin?Gittim bayağı bir yere gittim deyince ;allah allah hangi ara gittiysen artık diyerek yüzünü buruşturdu..

Hicbir sosyal hesabım yok. Gereksiz buldugum icin kullanmıyorum.
Ama bu kadar dert edilmesini de anlayamadim açıkçası.
"Ayyy manyağın birinci neler sacmalamis yine" der gecerdim. Sirf bu yüzden hesaplari kapatmak da degisik geldi bana.

Bende hastane fotosu atanlara gicik oluyorum adam serum sisesinin fotosunu cekiyor sonra ben ''gecmis olsun yazacaktim ama foto cekecek kadar iyisin Allah baska dert vermesin '' yazinca engelleniyorum yetmiyor istenmeyen insan oluyorum ...marsa gidelim bacim orda yasayalim ....bu dunya bana dar....

Valla bnm hesaplarımi kapattigimi öğrenen arkadaşlarımın ilk yorumu şu oldu;"biryere gittiğin ettiğin yok,paylaşacak bişeyin yok, o yüzden mi kapattın dimi..":kusmuk:

Aynısı bana da oluyor.. Hatta bi tanıdığım bana dedi ki sen bu sene tatile neden gitmedin?Gittim bayağı bir yere gittim deyince ;allah allah hangi ara gittiysen artık diyerek yüzünü buruşturdu..
Sacmalama sen bilmiyosun gitmedin sen tatile filan hani delil hani ispat hani havuz deniz kahve yosun balik olmazsa olmaz elif safak nerde resim yokkkk demekki tatilde yokkk ...

işte haberleri olmayınca da bozuluyorlar. bu resim atma olayı sadece ani biriktirmekten ibaret değil. hatta bana çok ısrar ediyorlar aç diye. merak ediyo napiyorum diye. gizemli yaşamak çok daha güzel

Back
X