- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
- Konu Sahibi insomnia41
Dert mi bilmiyorum ama ortada son zamanlarda sürekli yorum yaptığım bir durum bu..
İnsanlar çıldırmış gibi sosyal medyanın her türlüsünde yaptığı herşeyi,gittiği her yeri (buna hastane dahil),yediği,içtiği,uyandığı anı,tatilde boy boy fotoğraflarını,arabasını,kendisini, sürekli fotoğraflayıp paylaşıyor. Ve insanların,listesindeki arkadaşlarının sürekli kendilerini takip ettiklerini,onlarin ne yaptığını merakla bekledikleri gibi bir egoya kapılıyorlar.
Bence tüm bunlar üzeri;görgüsüzlükle,gösteriş budalası olmakla,beğenilme ve cool olma hevesi ile örtülü şeyler.. Üzeri diyorum çünkü altına saklamaya çalışıyolar ama bi şekilde bi yerden üzerine fırlıyo işte..
Özetinin,sahip oldukları şeylerin onları ele geçirdiği insanlar topluluğu toplumun bir kesimi..
Özel hayat denilen şeyin,fotoğraf çekmenin ve anıların ne kadar değersizlestirildigini ibretle izliyorum valla..
Kısa bir süre önce tüm sosyal medya hesaplarımı kapatıp kendimi ifrit olmaktan kurtardığım için mutluyum.
Sadece ben mi böyle düşünüyorum bu kadar katı? Benim gibi düşünen var mı merak ediyorum..
Yediğini içtiğini gezdiği yerleri paylaşandan çok daha fazla rahatsız eden bir grup var; aşkını sosyal medyada yaşayanlarrr

Yav evlisiniz ne diye birbirinizin duvarına aşşkooom seni çok seviyorummmm yazarsınız ki

Evlilik yıldönümünüzü neden orda birbirinize ilan-ı aşk ederek geçirirsiniz ki?

Aaa bakın biz mutluyuz diyorlar allah mesut etsin der ve takipten vazgeçerim

Paylasilan seyler bir limite kadar hosuma gidiyor. O limit asildiginda (hergun yakin cekim bir selfi, arabada poz, kahveyle poz, kitapla poz, ayni fotografin 10 farkli acidan paylasilmasi falan boguluyorum. Takipten cikiyorum bu kisileri
Hele o aynı pozu 100 kere çekip çekip koyanlar aman allahımmm

Sosyal medya hesaplarımı kapattım rahat ettim varken de öyle insanları takipten çıkarıyordum