- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi insomnia41
Ne zaman boyle bir konu gorsem hemen bir selfie cekip paylasasim geliyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Çekemeyenlere inat" konulu foto![]()
"Çekemeyenlere inat" konulu foto![]()
Tamam dediğinizi anladım da napalım mesela 45 yaş üstü insanlara dövme silme zorunluluğu mu getirelim?Zaten bir yakışana birde çirkin olana bakarsın insanın bedenide yaşlandığın ten gergin değil kırışık dövmede solgun duruyor
Dert mi bilmiyorum ama ortada son zamanlarda sürekli yorum yaptığım bir durum bu..
İnsanlar çıldırmış gibi sosyal medyanın her türlüsünde yaptığı herşeyi,gittiği her yeri (buna hastane dahil),yediği,içtiği,uyandığı anı,tatilde boy boy fotoğraflarını,arabasını,kendisini, sürekli fotoğraflayıp paylaşıyor. Ve insanların,listesindeki arkadaşlarının sürekli kendilerini takip ettiklerini,onlarin ne yaptığını merakla bekledikleri gibi bir egoya kapılıyorlar.
Bence tüm bunlar üzeri;görgüsüzlükle,gösteriş budalası olmakla,beğenilme ve cool olma hevesi ile örtülü şeyler.. Üzeri diyorum çünkü altına saklamaya çalışıyolar ama bi şekilde bi yerden üzerine fırlıyo işte..
Özetinin,sahip oldukları şeylerin onları ele geçirdiği insanlar topluluğu toplumun bir kesimi..
Özel hayat denilen şeyin,fotoğraf çekmenin ve anıların ne kadar değersizlestirildigini ibretle izliyorum valla..
Kısa bir süre önce tüm sosyal medya hesaplarımı kapatıp kendimi ifrit olmaktan kurtardığım için mutluyum.
Sadece ben mi böyle düşünüyorum bu kadar katı? Benim gibi düşünen var mı merak ediyorum..
65 yaşındaki dayım da sosyal medyaya dadandi ayy Allahim evlerden irak
Acayip acayip seyler paylasip begenmezsek fotograf altindan trip atiyor
Ya da ilk begenenlerden biriysem mesela, adimi ifsa ederek tesekkur ediyor
Gecenlerde siyasi bir paylasimi hosuma gitti bos bulundum yorum yazdim, adam hazir bekliyormus hemen karsiladi pasimi
Cok korktum uzatacak diye ama neyseki iki yorumlasmayla bitirebildik meseleyi![]()
Niye kız ben bayılırım foto paylaşmaya
Yemeklerimin çiçeklerin gezdiğim yerlerin fotoğraflarını koymak isterim
Koydukça mutlu oluyorum..
Blog açmak istiyorum aslında ama şimdi değil..
Seyahat blogu tadında olacak..
Ama yo valla ki görgüsüz değilim.
Ama bele çeken de var
Eki Görüntüle 1874782
Sosyal medya insanların nefes aldığı, hayat bulduğu ve yaşadığı yeni bir dünya. Günümüzde gerçek hayattan daha büyük alanı kaplayan sosyal medya insanların kendini ifade etmesinin en kolay ve kullanışlı yolu haline geldi. Bahsettiğiniz bazı durumları ben de garipsiyorum ama yeni dünya bu. Gerçek dünyanın çok ötesine geçecek olan yeni dünyamız. Artık insanları gezmek değil gezdiği yerleri paylaşmak, yemek yemek değil, yediklerini paylaşmak tatmin ediyor. Bu ve bu gibi durumlara öfke duysanız da bu asla değişmeyecek ve her geçen gün daha ileri seviyeye ulaşacak.