Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

kızlar ara öğnümü yaptım
elma ve yeşilçay

leis mi de yaptım

Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube

Walk Away The Pounds 2 Brisk Miles Part 1 - YouTube

inci ben bu siteden yapıyorum toplam 25 dakika

sence nasıl

soya sende fikir verirsen
Yasemincimm sanaaa ne kadar teşekküretsem azdırr ,biliyormusunn benii çokk mutluu ettinn çünküü ben dahaa öncekii zayıfladığımdaa seninn bu paylaştığın sitede orda zencii bir adam var onunn hareketlerinii yapardımmm hergünn nasıl terlerdimm anlatamammm
Bu linki spor hareketlerii sayfasında cano diye bir arkadaş paylaşmıştıı 2007 yılında ,konuu eskii olduğıuu içinn geçmişş sayfalarına kadar aradımm bulamıyordumm tıkladımm baktımm buda ordaa hemenn sık kullananlara kaydettimm mutlaka bunada başlayacağımm
sabahlarıı yürüyüşe çıkamadığımm içinn ev işimm bitince bunuu yaparımm satenn akşamlarıda yürüyorummm oh beeeeee çok mutluyummm

Selam güzel ve slim kızlarım ))

Laptopa el koydum bir süreliğine :Pp
Hemen size birşeyler yazayım istedim, öncelikleeee
Karabiber, seni can-ı gönülden tebrik ederim, mantığı kavramışsın bu bana yeter ))
ve bende eşinle aynı düşüncedeyim, bu şekilde devam edersen emin ol kısa sürede istediğin kilolara ulaşacaksın...
Ama hep hedeflerin küçük olsun, yani haftalık 1-1,5 kilo olarak hedefler koy... zaten bir süre sonra bakacaksın ki birleşmiş kocaman bir bütün olmuş ))
ben başlarken 28 kilo o kadar büyük bir rakamdı ki, o yüzden hep hedeflerim küçüktü... hatta 6-8 ay gibi bir süre düşünmüştüm ama 4-4,5 ay gibi bir sürede 28 kilo gidiverdi ))
tabi kilo vermemin durduğu zamanlarda oldu, böyle durumlarda spora verdim kendimi... Tavsiyem sporu hiç aksatmaman... Aksi takdirde selülit ve sarkmalar kaçınılmaz olacaktır..
Ben 13 yaşımdayken yanlış kortizon tedavisinden dolayı 3 hafta içinde 45 kilo aldım ve o günden beri kiloluyum... Hiç bir zaman zayıf olmadım (bir kere 59 kiloya düştüm ama düşüşüm ve geri alışım çok hızlı oldu, o yüzden onu saymıyorum, isteyerek yaptığım birşey değildi)
En büyük korkum kilo verdikten sonra sarkmaktı, Allahıma şükür ki, spor sayesinde sarkma yaşamadım, hatta bu sene ilk defa bikini giydim )) Bacaklarımda hiç selülit yok... (Maşallah deyip dilimi ısırayım )))))))))
o yüzden diyetin yanı sıra mutlaka spora önem verelim tatlım, bu çok önemli... hergün en az 30 dakika yapalım... hiç yapamadığımız gün 15 dakika da olsa yapmaya çalışalım, ilerde çok faydasını göreceğiz...

Eskiden imrenerek baktığım tüm kıyafetlerin içine girebiliyor olmak şu anda muhteşem bir duygu... Allah hepinize nasip etsin inşallah... Merak etmeyin, ben elimden geldiğince yardımcı olacağım size... Birlikte bu ufak sorunumuzdan kurtulacağız, birbirimize inanmamız ve destek olmamız yeter...

Hepinize kocaman öpücükler ))
Soyacımm çok teşekkürlerrr
İlk başta hedefimi 79 koymuştuumm ama bu sefer 84 olarak koydumm ve profilimede yazdımm
Senii gerçekten kendime çok örnek alıyorumm,ve şimdidenn baskülünn ibresi oynadıı,
Spor içinde akşamları yürüyorum,birde yasemine dediğimm linktekii harektelerii yapacağımm birde spor salonuu varr
mayısta kardeşimin düğününde zayıf olmakk istiyorummm

Birde sizinn sayfanızdakii yazılarıı okurkenn çokk duygulanıyorumm ,kardeşimii arayıpp onada okuyorumm bak soya neler yazmışş diyorumm,anneme bile anlattımm senii
84

selam kizlar, omru hayatimda ilk defa gunesin altinda oturuyorum, deniz o kadar soguktu ki iainmak icin gunese ciktim )) insirahcim, saclarimi kestirdim, kisacik hemde )) sadece onde bir kismi uzun biraktim, oraya bazen duz fon cekiyorum bazen dalgali bazende oruyorum, cok hos duruyor )) resmimi begenmene sevindim, ve evet hic sarkmam olmadi hepsi spor sayesinde.. Ustune basa basa sporu ihmal etmeyin demem bu yuzden... Cunku 24 yildir sisman olan bu vucut ilk defa zayifladigi icin en buyuk korkum sarkmakti ve sporu sevmeyen ben her bos vakti sporla degerlendirdim desem yalan olmaz )) birde yuzun zayifladiysa bu su kaybettiginin ve duzensiz beslendiginin gostergesidir.. Her besin gurubundan olculu bir sekilde tuketmelisin aksi takdirde yuzun vucudundan once zayiflar, dikkat et, yediklerini kontrol et canim... Yasemin, tesekkur ederim canim, bende senin resmine bakipduruyorum valla )) kilo takilmasina takma kafani, bayram sonrasi duzelecek merak etme )) qwerty bence de yemegin cok istah kabartici, mmmmm )) inci, aserme son aylara dogru olurmus zaten, o ilk aylardaki nazlanma derler )) nasilsin? Ruh halin nasil, duygu degisimleri devam ediyirmu? Bizi merakta birakma surekli yaz, biz sana her konuda destek olmak icin burdayiz unutma... Karabiber, spor olayin sevindirci, sarkma yasamamak icin bol bol spor yap ama asla 1 saati gecmesin spor suren.. 1 saatten fazla yapilan sporun vucuda etkisi yok bilgin olsun..eger yapmak istersen 1 saat sabah, 1 saat aksam yap... Bu arada esradan haber alan varmi hic?

selam kizlar, omru hayatimda ilk defa gunesin altinda oturuyorum, deniz o kadar soguktu ki iainmak icin gunese ciktim )) insirahcim, saclarimi kestirdim, kisacik hemde )) sadece onde bir kismi uzun biraktim, oraya bazen duz fon cekiyorum bazen dalgali bazende oruyorum, cok hos duruyor )) resmimi begenmene sevindim, ve evet hic sarkmam olmadi hepsi spor sayesinde.. Ustune basa basa sporu ihmal etmeyin demem bu yuzden... Cunku 24 yildir sisman olan bu vucut ilk defa zayifladigi icin en buyuk korkum sarkmakti ve sporu sevmeyen ben her bos vakti sporla degerlendirdim desem yalan olmaz )) birde yuzun zayifladiysa bu su kaybettiginin ve duzensiz beslendiginin gostergesidir.. Her besin gurubundan olculu bir sekilde tuketmelisin aksi takdirde yuzun vucudundan once zayiflar, dikkat et, yediklerini kontrol et canim... Yasemin, tesekkur ederim canim, bende senin resmine bakipduruyorum valla )) kilo takilmasina takma kafani, bayram sonrasi duzelecek merak etme )) qwerty bence de yemegin cok istah kabartici, mmmmm )) inci, aserme son aylara dogru olurmus zaten, o ilk aylardaki nazlanma derler )) nasilsin? Ruh halin nasil, duygu degisimleri devam ediyirmu? Bizi merakta birakma surekli yaz, biz sana her konuda destek olmak icin burdayiz unutma... Karabiber, spor olayin sevindirci, sarkma yasamamak icin bol bol spor yap ama asla 1 saati gecmesin spor suren.. 1 saatten fazla yapilan sporun vucuda etkisi yok bilgin olsun..eger yapmak istersen 1 saat sabah, 1 saat aksam yap... Bu arada esradan haber alan varmi hic?

iyiyim soyam iyiyim ruh halim düzeldi gibi ağlamıyorum artık ama ne bileyim yine de bir garibim mutlumuyum mutsuzmuyum bilemiyorum öyle işte cuma ilk kez doktora gidicem bakalım görünce ne hissederim bilmiyorum ağlarım gibi geliyor karışığım.esrayı facede açık oluyor ama buralara uğramıyor herhalde

Son düzenleme:
Verdiğin perhize budur gayratım
Bundan başka uyameyom dohtur bey!
Üç sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayameyom dohtur bey!

İki leğen pilav bir yayık ayran
İster yağlı olsun isterse yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovan
Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey!

Üç tencere bamya yerim bişinci
Yirmi tas su içip biraz koşinci
Her yanım sökülür karnım şişinci
Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey!

Şinciye acımdan çoktan ölürdüm
Sağolsun komşular gönderir dürüm
Bir guzudan çok yiyemem var sözüm
Ayıp olur cayameyom dohtur bey!

Bazı az geliyo beş kasa hurma
Yedi lahanadan yapıyoz sarma
Onuda mı yedin diye hiç sorma
Utanıyom deyemeyom dohtur bey!

Günde iki çuval unum gidiyo
Avradım her sabah ekmek ediyo
Bir gazen fasille gönül ye deyo
Artırmaya gıyameyom dohtur bey!

Senede gırk dönüm bostan ekerim
Benden başka kimse yemesin derim
Gavunu garpuzu gabuklu yerim
Aceleden soyameyom dohtur bey!

Bilmem bu işin sonu nere gider
Buyumuş gısmetim buyumuş gader
Bir günde yediğim işte bu gader
Daha fazla yiyemeyom dohtur bey
Daha ne yiyecektikii acaba
bundan fazlasınıı yiyemeyomuşşş

evet canım ramazan dolayısıyla su kaybettiğim doğru
aslında her öğün protein almaya çalıştım ama uzun süreli açlık etkilemiş olabilir
dün mesela köfte önceki gün tavuk vardı menüde
iftarda zaten illa et tavuk aranıyo
acaba yüz yapısı mı diyorum
benim elmacık kemikleri çıkıyo
yada alışkın olmayınca garipsiyor da olabilirim

İncicim evet dediğin gibi tam hunlar beğendi sayılmaz:))) besemal sos yapmadım kalorisi yüksek olur diye:)))
Kendimde hep diyet yemekler yapmaya çalıştım bu da onlardan biri sayılır...
Koz patlıcan altta üstte yoğurt döktüm dediğin gibi en isterse kendi suyunu dalıp çekinceye kadar kusbasi eşi pişirdim icine biber domates soğan az sıvı yağda kavurdum pisen etleri döktüm bu karışıma az su koydum iki tiklattim..yoğurdun üstüne döktüm:)))
Al sana mis gibi beğendi:))))

Eşimde çok beğendi valla:)))
Kızlar saclarım sarıya dönünce uçları biraz yıprandı bugün gittim susam yagi badem yagi jojobo yagi Hint yagi saf zeytin yagi lavanta yagi eczanedende bepanten ampul evigen ampul bemix ampul aldım ...hepsini azar azar koyup gliss şişeme kodum bu arada fiş fiş yapamk için:))))
Bide bu yağlardan bakım yapicam haftada 2 anca toplar heralde uçlar çok kötü kaç gündür canım buna sikiliyodu valla:)))
Kilo bildirimi 69.600 kızlar bu 69 bor aydır böyle ramazandan doalyi elim kolum bağlı:)))
Neyse canım eninde sonunda gidecek...
Bayram dönüşü almayimda malum tatile gidicem:)))
Aksam kızlarla kahve icmeye cikicaz...10.30 gibi o saate kadar iftar yapıp masayı toplayacak hazırlayıp oğlanı yadigar gösterisine goturcem..ordan onu anneme bırakıp öyle gecicem...şimdiden hazırlanmaya basliyim ben bence çünkü anca olur:)))
Hadi öptüm kızlar sizi

Bugün kızlarımla oruç tuttumve akşam yürüyüşe çıkamadımm uykumm geliyor gibii olduu neyse yrım saat sonra kendime geldimm ve internetten yaseminn verdiğiii linktenn eskiden yapmışş olduğumm spor hareketlerinii açtıkk toplam 53 dakka yapılıyorduu ama biz sadece 10 dakkasınıı yapamadıkk artıkk yerlere döküldük resmenn kızlarımla onlarda beni heveslendiriyorlarrr,ama şimdii vücudumm kuşş gibii olduu sankii okadar rahatladımm yanii
ve sporumuda yapmışş olduğumm içinde bugünn yine mutluyummm

selam kizlar, valizimi topladim,yolculuk icin hazirim.. Sabah tahmini 11 gibi yola cikacagiz, eger firsat bulamazsam yazmak icin diye simdiden yazayim istedim.. Arabayla gidecegimiz icin saat 5-6 civari istanbulda oluruz diye dusunuyorum, trafik olmazsa tabi... Yol hali bu ne olur ne olmaz, helalleselim istedim bir taraftanda... Benden yana tum hakkiniz helal olsun, sizde isterseniz helal edin... Yol hali bu... Araba yolculuklari beni korkutur biraz... Gerci gunduz gidiyoruz icim rahat... Kotu hisler beslemiyorum, hissetmiyorum ama adettendir ya helalleselim istedim gene de, dunya hali bu )) bu arada bir is gorusmesi yapmistim hatirlarsaniz, agustosun 15 inde baslayacaktim hani, o isyerini bugun aradim, buraya gelmeden oncede aramistim soyledim mi bilmiyorum, oranin sahibi eylul yada ekim ayina kalabilirdemisti is icin, bugun aradim cuma gunu gelgoruselim dedi.. Cuma gunu gorusmeye gidecegim bakalim ne olacak )) eger yarin size yazamazsam merak etmeyin, en kotu ihtimalle zaten eve ulastigimi yazarim girip merakta birakmamak icin... Firsat buldugum ilk andada yazarim zaten.. Hah kardesim geldi valizimi acti ve aseton aradi, off offff.. Isin yoksa tekrar valiz toparla simdi (((((((

selam kizlar, valizimi topladim,yolculuk icin hazirim.. Sabah tahmini 11 gibi yola cikacagiz, eger firsat bulamazsam yazmak icin diye simdiden yazayim istedim.. Arabayla gidecegimiz icin saat 5-6 civari istanbulda oluruz diye dusunuyorum, trafik olmazsa tabi... Yol hali bu ne olur ne olmaz, helalleselim istedim bir taraftanda... Benden yana tum hakkiniz helal olsun, sizde isterseniz helal edin... Yol hali bu... Araba yolculuklari beni korkutur biraz... Gerci gunduz gidiyoruz icim rahat... Kotu hisler beslemiyorum, hissetmiyorum ama adettendir ya helalleselim istedim gene de, dunya hali bu )) bu arada bir is gorusmesi yapmistim hatirlarsaniz, agustosun 15 inde baslayacaktim hani, o isyerini bugun aradim, buraya gelmeden oncede aramistim soyledim mi bilmiyorum, oranin sahibi eylul yada ekim ayina kalabilirdemisti is icin, bugun aradim cuma gunu gelgoruselim dedi.. Cuma gunu gorusmeye gidecegim bakalim ne olacak )) eger yarin size yazamazsam merak etmeyin, en kotu ihtimalle zaten eve ulastigimi yazarim girip merakta birakmamak icin... Firsat buldugum ilk andada yazarim zaten.. Hah kardesim geldi valizimi acti ve aseton aradi, off offff.. Isin yoksa tekrar valiz toparla simdi (((((((

yolun açık olsun soyacım
bizim ne hakkımız var ki senin bizim üzerimizde hakkın çok asıl
sen helal et canımm
iş görüşmesi de iyi geçer umarım. dün senin için ve burdaki kızlar için tek tek dua ettim
rabbim gönlündekini versin inşallah

günaydın güzeller

soya yolun açık olsun güle git allah kazasız belasız evine varmayı nasip etsin
hakkımız helal olsun canım senin hakkın yanında bizim kı ne olur kı

karabiber yap sporu bende ramazan sonu tam gaz devam spora şimdi sadece hafta 3 gün iftardan sonra 1 saat yürüyorum fazla takma kafana er geç gidecek yağ kütlelerimiz............

ah bende şu uyku sorununu bir çözebilsem kızlar habire esniyorum hanı iş olmasa akşama kadar yatarım o derece yanı

Kızlar arkadaşım benım zayıfladığımı gördükçe o da artık az yiyor 79kg ile başladığı diyetine 75kg idi o da artık kararlı
ben ona az ye diyorum o da benı çabuk hazırlan yürüşe gidiyoruz diyo gelirmiisin falan yok hazırlan hem ben zayıflıyorum hemde arkadaşım

ah birde kardeşim var o da karar verse nerde hiç kafa dank etmıyor

güle güle gel evine inşallah soyacım hayırlı yolculuk olsun eğer hakkımız varsa helal olsun canım.yeter artık tatil yaptığın gel evine bakalım aaaa :1:yapamayanlar var kıskanıyorum.

Son düzenleme:
Sizi internetten izledim yemek proğramında
inanın çok güzel kilo vermişsiniz ,televizyondakii kilonuz çok fazlaymışş burda harikasınızzz,
sizii bir daha izlemek istiyorumm ne yazmamm gerekiyorduuu internete

tesekkur ederim cnm..daha zayifladiktan sonra bende dvd den bidaha izlemek istiyorum..nekadar kilo verdigimi bolelikle daha iyi anliycam:)

kanald mutfagim konya seher diye google da aratirsaniz cikuyo...orada tam 85 kiloyum..
o leopaerli pantolonda ise sanirim 76 filandim....
en son koydugu fotolar 69 kilo olanlar...
insallah 59 kilo olmayida nasip eder allah bana bol bol koyarim...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;

benim dün 1 hafta oldu diyete başlayalı bugün yine tartıldım 68,5 kilo geldim.70 ile başlamıştım hatırlarsanız.şimdilik böyle.

yalnız benim canım şu aralar çok sıkkın kızlar.şimdiden gözlerim tekrar dolu dolu oldu:(

eşimin irana gitme durumu var 7 aylık bir süre.benimde 2,5 aylık kızım var ANKARA da oturuyorum.annem evlendiğinde ANKARADAN ADANAYA gelin gitmişti halada ADANAda oturuyorlar.ben Ankarada miniciğimle tek başıma kalamam diye ailemin yanına gideceğim.ama bebişin tüm eşyaları burada.illaki bi kısmını götüreceğiz.ama evimden eşimden ayrılmak istemiyorum.çok ama çok üzülüyorum:( elimden bir şeyde gelmiyor.sonuçta iş için gidiyor.oda üzülüyor.bende.

ailenin yanına gidiyorsun yabancı yere değil diyeceksiniz belki ama kendi evine alıştın mı ailenin evi bile yabancı geliyo.küçücük bi şeye bile kırılabilirim.ben doğumdan sonra birazda hassaslaştım sanırım.küçücük şeye sinirlenebiliyorum ya da ağlayabiliyorum.bi tuhaf oldum valla...:43:

neyse sadece çok doldum.bayramdan sonra Adanaya gidebiliriz az zaman kaldı.dertleşmek istedim sadece.eşimden ilk kez bu kadar ayrı kalacağım.:25:

bu arada Soyacım iyi yolculuklar.helal olsun bir hak varsa ortada.işin konusunda da inşallah hakkında hayırlıısı neyse o olur.bende çalışmak istiyorum ama bebiş küçük bırakacagım kimse yok.geçici işte istemiyorum.bir yerde bi kaç sene çalışıyorsun şehir değişince iş hayatın bitiyor.ben çukurova üniv.biyoloji mezunuyum.formasyonumda var ama atanamadıgım için ev hanımıyım.geçen sene kuzenim atandı ama 91 puanla.yozgata atandı.oda biyoloji mezunu arkadaşlar.hayırlısı bakalım bende ekonomik özgürlüğüm olsun istiyorum.kpssye çalışacak şu ara pek zamanım olmuyor.onada canım sıkılıyor.her şeye canım sıkılıyor şu ara.aman aman..

soyacım eski yazılarında burayı günlük olarak kullandığını ve yazdıkça rahatladığını söylemiştin ya.sahiden çok haklısın biraz olsun içim rahatladı.burada samimi bir ortam var.kendimi huzurlu hissediyorum.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;

benim dün 1 hafta oldu diyete başlayalı bugün yine tartıldım 68,5 kilo geldim.70 ile başlamıştım hatırlarsanız.şimdilik böyle.

yalnız benim canım şu aralar çok sıkkın kızlar.şimdiden gözlerim tekrar dolu dolu oldu:(

eşimin irana gitme durumu var 7 aylık bir süre.benimde 2,5 aylık kızım var ANKARA da oturuyorum.annem evlendiğinde ANKARADAN ADANAYA gelin gitmişti halada ADANAda oturuyorlar.ben Ankarada miniciğimle tek başıma kalamam diye ailemin yanına gideceğim.ama bebişin tüm eşyaları burada.illaki bi kısmını götüreceğiz.ama evimden eşimden ayrılmak istemiyorum.çok ama çok üzülüyorum:( elimden bir şeyde gelmiyor.sonuçta iş için gidiyor.oda üzülüyor.bende.

ailenin yanına gidiyorsun yabancı yere değil diyeceksiniz belki ama kendi evine alıştın mı ailenin evi bile yabancı geliyo.küçücük bi şeye bile kırılabilirim.ben doğumdan sonra birazda hassaslaştım sanırım.küçücük şeye sinirlenebiliyorum ya da ağlayabiliyorum.bi tuhaf oldum valla...:43:

neyse sadece çok doldum.bayramdan sonra Adanaya gidebiliriz az zaman kaldı.dertleşmek istedim sadece.eşimden ilk kez bu kadar ayrı kalacağım.:25:

bu arada Soyacım iyi yolculuklar.helal olsun bir hak varsa ortada.işin konusunda da inşallah hakkında hayırlıısı neyse o olur.bende çalışmak istiyorum ama bebiş küçük bırakacagım kimse yok.geçici işte istemiyorum.bir yerde bi kaç sene çalışıyorsun şehir değişince iş hayatın bitiyor.ben çukurova üniv.biyoloji mezunuyum.formasyonumda var ama atanamadıgım için ev hanımıyım.geçen sene kuzenim atandı ama 91 puanla.yozgata atandı.oda biyoloji mezunu arkadaşlar.hayırlısı bakalım bende ekonomik özgürlüğüm olsun istiyorum.kpssye çalışacak şu ara pek zamanım olmuyor.onada canım sıkılıyor.her şeye canım sıkılıyor şu ara.aman aman..

soyacım eski yazılarında burayı günlük olarak kullandığını ve yazdıkça rahatladığını söylemiştin ya.sahiden çok haklısın biraz olsun içim rahatladı.burada samimi bir ortam var.kendimi huzurlu hissediyorum.

canım Allah kolaylık versin
eşinden ayrı kalmak çok zor ben de hamileliğim süresince annemlerde kalmak zorunda kalmıştım
şu anda yeni doğum yaptın psikolojini anlayabiliyorum
burda birbirimizi dinliyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz
sayılı gün çabuk geçer deyip katlanıcaksın
inşallah göz açıp kapayana kadar geçer de kavuşursunuz

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;

Canımm eşinden ayrı kalmakk çokk zordurr bende 9 ay kadar ayrı kalmak zorunda kalmıştımm
Eşim polonyada çalışıyordu ben 2 yıl yanında kalıp kızların okulu için gelmeiştimm türkiyeye sonra görevi bitip eşimde geldi
Şöyle düşünn canımm eşinn gelene kadar kafana koy kilo vermeyi ve 7 ay boyunca bozmadan devam et ve eşinde çokk sevinirr
benn öyle yapmıştımmm
Bu rada bende adanadayımm ,annene bebeğii bırakabilir kırk dakka yürürsünn kafan rahat eder bebeğine annen bakacağı içinde
Annenler hani semtte ve ben mavi bulvardayımm

Son düzenleme:
Canımm eşinden ayrı kalmakk çokk zordurr bende 9 ay kadar ayrı kalmak zorunda kalmıştımm
Eşim polonyada çalışıyordu ben 2 yıl yanında kalıp kızların okulu için gelmeiştimm türkiyeye sonra görevi bitip eşimde geldi
Şöyle düşünn canımm eşinn gelene kadar kafana koy kilo vermeyi ve 7 ay boyunca bozmadan devam et ve eşinde çokk sevinirr
benn öyle yapmıştımmm
Bu rada bende adanadayımm ,annene bebeğii bırakabilir kırk dakka yürürsünn kafan rahat eder bebeğine annen bakacağı içinde
Annenler hani semtte ve ben mavi bulvardayımm

bizde mavibulvardayız canım.salı pazarının kurulduğu yerde:)tşkler bu arada.haklısın kilo verip spor yapmayı planlıyorum

canım Allah kolaylık versin
eşinden ayrı kalmak çok zor ben de hamileliğim süresince annemlerde kalmak zorunda kalmıştım
şu anda yeni doğum yaptın psikolojini anlayabiliyorum
burda birbirimizi dinliyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz
sayılı gün çabuk geçer deyip katlanıcaksın
inşallah göz açıp kapayana kadar geçer de kavuşursunuz

inşallah canım iyi dileklerin için tşkler.Allah kimseyi ayırmasın.

Back
X