Selam güzel ve slim kızlarım ))
Laptopa el koydum bir süreliğine

p
Hemen size birşeyler yazayım istedim, öncelikleeee
Karabiber, seni can-ı gönülden tebrik ederim, mantığı kavramışsın bu bana yeter ))
ve bende eşinle aynı düşüncedeyim, bu şekilde devam edersen emin ol kısa sürede istediğin kilolara ulaşacaksın...
Ama hep hedeflerin küçük olsun, yani haftalık 1-1,5 kilo olarak hedefler koy... zaten bir süre sonra bakacaksın ki birleşmiş kocaman bir bütün olmuş ))
ben başlarken 28 kilo o kadar büyük bir rakamdı ki, o yüzden hep hedeflerim küçüktü... hatta 6-8 ay gibi bir süre düşünmüştüm ama 4-4,5 ay gibi bir sürede 28 kilo gidiverdi ))
tabi kilo vermemin durduğu zamanlarda oldu, böyle durumlarda spora verdim kendimi... Tavsiyem sporu hiç aksatmaman... Aksi takdirde selülit ve sarkmalar kaçınılmaz olacaktır..
Ben 13 yaşımdayken yanlış kortizon tedavisinden dolayı 3 hafta içinde 45 kilo aldım ve o günden beri kiloluyum... Hiç bir zaman zayıf olmadım (bir kere 59 kiloya düştüm ama düşüşüm ve geri alışım çok hızlı oldu, o yüzden onu saymıyorum, isteyerek yaptığım birşey değildi)
En büyük korkum kilo verdikten sonra sarkmaktı, Allahıma şükür ki, spor sayesinde sarkma yaşamadım, hatta bu sene ilk defa bikini giydim )) Bacaklarımda hiç selülit yok... (Maşallah deyip dilimi ısırayım )))))))))
o yüzden diyetin yanı sıra mutlaka spora önem verelim tatlım, bu çok önemli... hergün en az 30 dakika yapalım... hiç yapamadığımız gün 15 dakika da olsa yapmaya çalışalım, ilerde çok faydasını göreceğiz...
Eskiden imrenerek baktığım tüm kıyafetlerin içine girebiliyor olmak şu anda muhteşem bir duygu... Allah hepinize nasip etsin inşallah... Merak etmeyin, ben elimden geldiğince yardımcı olacağım size... Birlikte bu ufak sorunumuzdan kurtulacağız, birbirimize inanmamız ve destek olmamız yeter...
Hepinize kocaman öpücükler ))