Soyguncu gibi..

Eşiniz kör mü acaba? Ya siz nasıl dayanıyorsunuz anlamadım.. bide belli ki eşinizi çok seviyorsunuz. . Bu adamdan aile babası olmaz.. sizdee daha boşanmasın diye gözünün içine bakıyorsunuz. Boşanın demiyorum ama lütfen kendinize gelin, asıl siz rest çekin eşinize. Hiç bir kadın bunları çekmez. Oturun konuşun hatırlatın, para vermezsen yüzüne bile bakmazlar deyin. Geçen bir konu oldu burda bir arkadaş yazmıştı "dik duran kovalanır"
Oo şimdiye kadar tonla kavga ettim neler dedim kafasının etini yedim evden kovdum aynı hala

esini karsina al ciddi ciidi sakin ama kararli sekilde konus. bizim gelecegimizi dusunmemiz gerek de.su aileyi bi silekelesin ya.. icim.sıkıldi okurken

Oo şimdiye kadar tonla kavga ettim neler dedim kafasının etini yedim evden kovdum aynı hala
Evden mi kovdun? Sen yazmadın mı gidecekti bırakmadım diye.. bak canım bu adamdan çocuk yaparken iyi düşün. . Sizin rızkınızı başkasına yedirecek. Geçen bir konu açmıştın ablamın yanında fazla kalmak istemiyorum diye.. bence hata yapıyorsun. İlk iş eşyanı hazırla ablana git. Kalabileceğin en uzun süre kal. Hem ailene bir faydan dokunsun hemde giderken eşine rest çek. Ben gidiyorum sende o çok sevdiğin ailenle vakit geçir gerçek dostun kimmiş anla de.. bu uzaklık ikimiz için bir şans olur inş de...

Ayyy ablaMin dogumunda cok kalmasam
Kocisimden ayri kalamam diyodun :kahve:
ben de bunu anlamam ha.. kadinin su anda sorunu farkli.. cimbixla secer gibi ne eskilerden oykunuyorsunuz su anda? yine de ayri kalmak istemiyor olabilir.. esini seviyor olabilir.. sizin hic mi iyi/kotu aniniz olmuyor???

Evden mi kovdun? Sen yazmadın mı gidecekti bırakmadım diye.. bak canım bu adamdan çocuk yaparken iyi düşün. . Sizin rızkınızı başkasına yedirecek. Geçen bir konu açmıştın ablamın yanında fazla kalmak istemiyorum diye.. bence hata yapıyorsun. İlk iş eşyanı hazırla ablana git. Kalabileceğin en uzun süre kal. Hem ailene bir faydan dokunsun hemde giderken eşine rest çek. Ben gidiyorum sende o çok sevdiğin ailenle vakit geçir gerçek dostun kimmiş anla de.. bu uzaklık ikimiz için bir şans olur inş de...
bence daha cok meydani bunlara birakir.. bu konu boyle kacarak cozulmez..

Önceki kavgalarda diyorum kovdum diye bunda değil.

ben de bunu anlamam ha.. kadinin su anda sorunu farkli.. cimbixla secer gibi ne eskilerden oykunuyorsunuz su anda? yine de ayri kalmak istemiyor olabilir.. esini seviyor olabilir.. sizin hic mi iyi/kotu aniniz olmuyor???

Yorum yaparken size danismak zorunda degilim
Lutfen kendi isinize bakin

Yorum yaparken size danismak zorunda degilim
Lutfen kendi isinize bakin
ben de sIze danismak zorunda degilim.. burasi kindar,yapici olmayan insanlarla dolu. onlardan biri olmayin. simdi bu mesaji yazmakla elinize ne gecti? fikir mi verdiniz,rahatlattiniz mi,tecrube mi paylastinix? ancak kinadiniz, daha da kotu hissettirdiniz. amaciniz ne anlamiyorum

Aynen katiliyorum eskiler desilip alakasi konuda kullanilacaksa kimse sorunlarini paylasmasinmi yani

ben de sIze danismak zorunda degilim.. burasi kindar,yapici olmayan insanlarla dolu. onlardan biri olmayin. simdi bu mesaji yazmakla elinize ne gecti? fikir mi verdiniz,rahatlattiniz mi,tecrube mi paylastinix? ancak kinadiniz, daha da kotu hissettirdiniz. amaciniz ne anlamiyorum

Soyle soyleyeyim o zaman
Gecen hafta paylastigi bir konuda enstantene verdim konu sahibesine
Cunku kocisimde kocisimde diye tutturup
Ailesine yeterince onem gostermiyordu
Anlamis olmasi lazim ki bu koca maalesef konu sahibini tinlamiyor ne kadar ugrassa da aile olamiyor
Bu adam icin kocam da kocam diye tutturup ailesine yaptiklari aklina gelsin
Illa uzun uzun anlatmam lazimdi herhalde

Soyle soyleyeyim o zaman
Anlamis olmasi lazim ki bu koca maalesef konu sahibini tinlamiyor ne kadar ugrassa da aile olamiyor
keske boyle soyleseydiniz o halde.boylece konu sahibi de suclandigini dusunmez ve gercekten ciddiye alirdi soylediklerinizi.yapici olmus olurdunuz.iyi niyetlisiniz belki ama insanlar zaten yaraliyken daha cok yaralanuyorlar boyle yapinca..

Soyle soyleyeyim o zaman
Ne diyorsun sen ya gerçekten saçmalıyorsun. Nerden biliyorsun yk aile olamıyor filan diyorsun para yüzünden kvga ettk diye. Sana umrumda olmadığın için cevap vermedim ama istersen ileri gitme. ailesine yardım edip sürekli para veriyor buna saygı duymamı istiyor diğer herşeye de karışabileceğimi kendi de söylüyor. Ayrıca sizi de ilgilendirmez ister kocişim derim ister başka şey derim. . Evet kocişim çünkü kocamı seviyorum o da beni seviyor. Herkesin sorunu olabilir sorun oluyor kavga oluyor diye insan değer vermiyor mu oluyo anlamıyorum gerçekten.

Son düzenleme:
keske boyle soyleseydiniz o halde.boylece konu sahibi de suclandigini dusunmez ve gercekten ciddiye alirdi soylediklerinizi.yapici olmus olurdunuz.iyi niyetlisiniz belki ama insanlar zaten yaraliyken daha cok yaralanuyorlar boyle yapinca..
Umrumda değil kendisinin yorumları o yüzden şimdiye kadar bir cevap bile yazmamıştım ama yalan yanlış atınca mecbur cvp verdim şimdi. Teşekkürler yorumunuz için ayrıca.

Bir daha saçma sapan işlere para harcarsan evi terk ederim de ve terk et. Bir otele git. 3 gün telefonunu açma. Etekleri tutuşsun. Ondan sonra eve dönünce bu uyarıydı. Bir sonrakine dönmem de ve kararlı ol. Başka türlü yola gelmeyecek gibi.

Umrumda değil kendisinin yorumları o yüzden şimdiye kadar bir cevap bile yazmamıştım ama yalan yanlış atınca mecbur cvp verdim şimdi. Teşekkürler yorumunuz için ayrıca.
ben bu yorumum yuzunden iki gun ban yedim yaa.. anlamiyorum artik siteyi de yoneticileri de.. gorus bildirmek de suc oldu herhalde,insanlara dogru yolu gostermek de.. kotu bir lafim yok hakaret yok.. ya da insan ayrimi yapiliyor ben oyle dusunuyorum artik

Back
X