söylediğiniz sözler yüzüne pişmanlık duyup rahatsız olan oldu mu ?

ececansuece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
191
10
13
29
söylediğiniz sözler yüzüne pişmanlık duyup rahatsız olan oldumu ? ben bu rahatsızlığı yaşıyorum ne yapmam gerek

Bazen herkes söyledigi bişeyden pişmanlık duyabilir ece. Şimdi de bu mu çıktı?

bir kere özür dileyip bir daha yapmayacaksın

böyle insanlarla tartışmak zor oluyor ve hakaretleri ile sevgiyi bitiriyorlar

Valla ben de zaman zaman fevri çıkış yapıp sonradan vicdan azabı çekiyorum, yapında fevrilik varsa tamamen çözülmez ama bundan sonra ağzını açmadan önce "bunu bu şekilde söylemem doğru mu?" diye iki kez falan düşün. Nispeten daha iyi oluyor. Söz ağızdan çıktıktan sonra özür falan da pek işe yaramıyor ama vicdanını rahatlatmış olursun

E ececansuece :işsiz: actiginiz tum konular hep birbirine benziyor. sozlere takiliyorsun, kelimelere takiliyorsun, fotograflara takiliyorsun, birine benzetildigine takiliyorsun. Actigin butun konu hep takintilarla alakali. Yardim alin bir uzmandan artik buraya yaz yaz nereye kadar yaaa:kızgın:

Ben tez canliyim aklima geleni bazen tartmadan soylerim. Ozurde dileyemem maalesef cogu zaman. Nedendir bilmem.
Ama mesela kiz kardesiminmi kalbini kirdim? annemin evde kardesime buyurdugu bi is varsa hic seslenmeden ben yaparim onun icin bi ozur olrak.
Dogrumu? dogru degil. Ama maalesef degisemiyorm.

Ben tez canliyim aklima geleni bazen tartmadan soylerim. Ozurde dileyemem maalesef cogu zaman. Nedendir bilmem.
Ama mesela kiz kardesiminmi kalbini kirdim? annemin evde kardesime buyurdugu bi is varsa hic seslenmeden ben yaparim onun icin bi ozur olrak.
Dogrumu? dogru degil. Ama maalesef degisemiyorm.

Aynen bende çok çabuk parlarım ağzımdan hiç olmayacak sözler çıkar
Özellikle eşime karşı.... Sonrasında acayip üzülürüm pişman olurum onu üzdüğüm için.. Ama özür dilemeyi de pek beceremem..

Back
X