- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
-
Yapan kurtulur diyen kurtulmaz.Herkese öncelikle hayırlı geceler ve kandiliniz mübarek olsun. Kızlar benim kaynim sözlü bayramdan sonra nişanı olacak severek sözlendiler görücü usulü de değil fakat biz bugün dışarı cikmistik esimle bir de ne görelim kaynim parkta bir kızla oturuyor ve eli kızın omuzunda gayet samimi görünüyordular. Eşim yanına gidip konusmak istemedi daha sonra onunla konuşacağını söyledi. Fakat birşey daha var kaynim sözlüsünü çok kısıtlıyor her konuda pencereye bile çıkartmaz kızı o derece kıskanç zavallı kız markete bile gidemiyor giyimine karisir makyajina karisir ve kizda seviyorum deyip herşeyi kabulleniyor. Kizin yerine ben sinirden patliyorum kaynim öyle yapınca. Ve bunca şeye rağmen kızın herşeye katlanmasına rağmen kaynımın böyle bisey yaptığını sindiremiyorum kıza söylemek istiyorum ama eşim sen karışma diyor herşey hallolur kötü olan biz oluruz dedi. Ama çok sinirliyim bunca şeye rağmen yaptığı yanına mi kalacak.
Bence yanına kalmamalı. Beyefendi dışarıda istediğini yapacak ama karısı evde onu bekleyecek.Herkese öncelikle hayırlı geceler ve kandiliniz mübarek olsun. Kızlar benim kaynim sözlü bayramdan sonra nişanı olacak severek sözlendiler görücü usulü de değil fakat biz bugün dışarı cikmistik esimle bir de ne görelim kaynim parkta bir kızla oturuyor ve eli kızın omuzunda gayet samimi görünüyordular. Eşim yanına gidip konusmak istemedi daha sonra onunla konuşacağını söyledi. Fakat birşey daha var kaynim sözlüsünü çok kısıtlıyor her konuda pencereye bile çıkartmaz kızı o derece kıskanç zavallı kız markete bile gidemiyor giyimine karisir makyajina karisir ve kizda seviyorum deyip herşeyi kabulleniyor. Kizin yerine ben sinirden patliyorum kaynim öyle yapınca. Ve bunca şeye rağmen kızın herşeye katlanmasına rağmen kaynımın böyle bisey yaptığını sindiremiyorum kıza söylemek istiyorum ama eşim sen karışma diyor herşey hallolur kötü olan biz oluruz dedi. Ama çok sinirliyim bunca şeye rağmen yaptığı yanına mi kalacak.
Hayir sadece direk kizon yaninda gidip onu azarlamak istemedi ve kaynim eşimden büyük kızın yanında saygısızlık yapmak istemiyorum dedi.Eşiniz kaynınızla ne konuşacak mesela?
Göz göre göre kızın aldatılmasına ve bu şekilde manipüle edilmesine göz yumacaksa eşinizi de gözden düşürün.
Aldatmaya göz yuman kocamdan korkardım açıkcası.
Aynen bende bu düşüncedeyim herşeyi anlatmak istiyorum ama kız o kadar seviyor ki ya inanmaz yada inansa bile affeder eşimde kötü olan biz kalacaz dedi bilemiyorumBence yanına kalmamalı. Beyefendi dışarıda istediğini yapacak ama karısı evde onu bekleyecek.
Tam da bunları yazmak için gelmiştim siz yazmissınız bende aynısını düşünüyorum.Kişi kendinden bilir işi derler kayniniz kendi zihniyeti bozuk ya kıza güvenemediği için o kadar sıkıyor kızı niye çünkü kendisi şeref yoksunu ya kızında öyle olduğunu saniyor
Karışmayın bunu da seviyorum deyip kabullenecek, müstehak böylelerinekizda seviyorum deyip herşeyi kabulleniyor.
Eşimde annesi ve babasıyla konusmak istiyor onların yanında konuyu açıp konuşacağını söylüyor. Bende söylemek istiyorum bir kadın olarak yediremiyirum bunu kendime ama eşim sen karışma kötü olursun arada diyor herkes birbirini savunur seni dışlarlar daha sonra diyorNedense bu kadar kısıtlayan birinin bu şekilde davranmasına şaşırmadım. Kendisi ayrı teranelerde olduğu için kızın önünü kapatıp kendine olan özgüvensizliğin bedelini ödetiyor. Ben olsam söylerdim. Daha nişan arefesinde bunu yapan evlendikten sonra neler yapmaz. En başından dönülmesi daha iyisidir. Kimse bu günaha susarak beni ortak edemez. Hatta ilk sözlüsüne değil annesi babasıyla işe başlardım
Iste kardeşi değil abisi oluyor malesef aralarında 11 yaş var ve esim kızın yanında gidip abisini azarlayamaz 'di daha sonra konuşacağını söyledi bizde hiç onlara görünmeden geçip gittik ama hala ilk gördüğüm şok ve sinir üzerimde onu atamadimBen olsam o an gider basardım tokadı kardesime hizaya getirir kız tarafına herşeyi anlatır işi bozardım. Sonra gitsin istediğiyle sarmaş dolaş olsun. Karşındakini kısıtlayıp da sen gönlünü gün edemezsin.
Pardon o zaman. Ama bunu göz ardı edilir durum değil. Nişanlı iken yapan evliyken kolay yapar zaten kadını kısırtliyo ses etmiyo oda. Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok. Göz yummayın. Başınıza gelsin istemezsiniz dimiIste kardeşi değil abisi oluyor malesef aralarında 11 yaş var ve esim kızın yanında gidip abisini azarlayamaz 'di daha sonra konuşacağını söyledi bizde hiç onlara görünmeden geçip gittik ama hala ilk gördüğüm şok ve sinir üzerimde onu atamadim
Elbette ki zaten ben kendimi o kadr zor susturuyorum ki şuan eşimin hatrı için. Onun aile meselesi abisi ben karışmak istemiyorum bir yandan ama diğer yandan da bizde kadınız bizimde kocalarımız var naskl böyle biseye boyun eğeriz diye düşünüyorum. Ama eğer eşim konuşmazsa ben konuşacamPardon o zaman. Ama bunu göz ardı edilir durum değil. Nişanlı iken yapan evliyken kolay yapar zaten kadını kısırtliyo ses etmiyo oda. Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok. Göz yummayın. Başınıza gelsin istemezsiniz dimi
Iyi yaparsınız valla.Elbette ki zaten ben kendimi o kadr zor susturuyorum ki şuan eşimin hatrı için. Onun aile meselesi abisi ben karışmak istemiyorum bir yandan ama diğer yandan da bizde kadınız bizimde kocalarımız var naskl böyle biseye boyun eğeriz diye düşünüyorum. Ama eğer eşim konuşmazsa ben konuşacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?