Soylemeli miyim ?

Sana yapılsa söylenmesini istemez miydin? Adam olamamış beyinsiz aptal yerine koyacak sende okey mi diyeceksin. Ben gider çatır çatır söylerim kotu ben olayım sorun değil.

Malesef kendisi bizden büyük bizimle tek değil kimseyle pek arası yok onun soğuk bir insan. Bu yüzden eşim annesi ve babasının yanında konuşacağını söyledi bir tek onların yanında utanır çekinir çünkü

Camdan dışarı bakmayacak kadar sözlüsünün lafına göre hareket eden kızı kaynınız bir şekilde inandırır kendine ve eşinizin dediği gibi siz kötü olursunuz.

Bırakın eşiniz konuşsun.

Öyle yapicam fakat eşim yarın konuşmazsa şayet kendim kızı arayip söylemeyi düşünüyorum sessiz kalmak istemiyorum bir kadın olarak bunu yediremiyirum kendime

İyi de siz kötü olmayın diye bir kızın hayatı mı sönecek nedir yani? Bence kocanizla konuşun olayı çözüme kavuştursun. Kv ye filan zaten söylemeyin olayı yoksa oğluşuna iftira filan atmış olursunuz mazallah

Asla karışmayın ,adam daha sözlü evli değiller düğün hazırlığı bile yok ,
Ondan sonra buraya istenmeyen gelinim ,boşanıyorum diye konu açarsınız ,
Malesef konu eşin ailesi olunca politik olmak gerekiyor

Kaynınız bence adilik yapıyor.Sende bayansın.Siz işin içine dahil olmadan bu durumu kıza bıldırın.Baska bırınemı aratırsın be olur bılmıorum.Ohhh paşamıza bak kızı evde sindirsin kendi de her seyi yapsın.Pislik herif.

Sizde bayansınız.Yazık deilmi o kozcağıza.En azından yoluna bakar.

Sizde bayansınız.Yazık deilmi o kozcağıza.En azından yoluna bakar.
Eşim yarın konuşacakmış zaten eğer konuşmazsa ben kıza anlatacagimi söyledim. Ve kız bu zamana kadar ne dersek diyelim veya kaynim ne yaparsa yapsın ben çok seviyorum falan fistan deyip hiç birşey kondurmuyor kaynima. Eminim ki bunuda söylesem en fazla 1 2 saat küs kalırlar sonra yine inanır ama ben yinede söylemek istiyorum kızın öğrenmesini istiyorum çünkü bende bir kadının yarın birgün bizim başımıza çekmeyeceği ne malum

Biz kızlar sevınce karsıdakını ilah ılan edıyoruz.Bencede soylemelısın.Burası sınav dunyası ınanın insan olanın başına her iş gelır.

Bence kıza söylemelisiniz. Aynı durumda olsaydınız söylemesini istemez miydiniz? Ya ilerde bildiğinizi öğrenir ve sonrasında neden söylemediniz diye suçlarsa? Doğruları bildiği halde ayrılmıyorsa da kendi kararı olur. Sırf siz arada kalmamak için söylemezseniz bencillik yapmış olursunuz. Bence eşiniz de kardeşinin işini bozmamak için öyle diyor.

Eşim böyle bisey düşünüyorsa kaybından daha beter olur benim gözümde aynısını yapmış sayılır. Bakalım yarın gideceğiz konuşmazsa ben açıcam direk konuyu abi o kız kimdi diye

Kocanız olayı kapatacak olan kıza olacak. Bu olay kapatılacak birşey değil kız bilmeli.

Bence de bilmeli bir masum kızın daha canı yanmamalı ama sizin bildirdiğiniz ortaya çıkarsa kötü olan siz olursunuz keşke uzaktan fotoğraflarını çekip bilinmeyen bir numaradan yada hattan kıza atsaydınız sözlüsünün ne mal olduğunu anlatarak kendinizi belli etmeden

valla böyle bir durumda elin kızının başını yakmamak için gerekirse kötü olurdum.öküzcük yaparken utanmamış çekinmemiş ortaya çıkınca da şaşırmasın.

Kaynima çıkışırdım kim o diye birdaha gorursem soylerdim. İki kisi arasina girmekte zor

'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' hadis.Yanlış anlamayın beni sakın ama söylenmesi gerekir bence bi sebebi vardı ki gördünüz.Kötü olacaksanız da varsın olsun söyleyin herşeyin sebebi vardır illa ki.Yalnız ben sizin yerinizde olsam kızın ailesine ziyarete gider ailesinin yanında söylerdim çünki kıza söylediğiniz zaman kaynınız yengem seni kıskanmış filan gibi şeyler söyleyip kızı avutabilir.Ailenin yanında paylaşmak çok daha doğru olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…