peki elle taciz olayını o gece söylemediğiniz için nişanlınız mevzu çıkarmadı mı? neden bana zamanında söylemedin diye tepki göstermedi mi?
Gerçekleri arkadaşına söyleyince, arkadaşının tepkisini tahmin ettim, sana inanmadı, doğal olarak eşini savundu. Yaşadıkların çok daha büyük bir boyut kazanmış, eczanenin camlarının kırılması, polisin gelmesi felan. Hay Allah canım ya..Ne kötü, gerçekleri görememek. Allahtan nışanlın sana güvenmiş, senin yanında, gerisini boşver.
Sana şunu söyleyim, arkadaşın her ne kadar sana karşı çıksada, iftira atıyor desede, eminim içine bir kurt düşmüştür ve sen göreceksinki, gerçekleri oda görecek ve köpeklerden pişman kapına gelecektir.
hemde nasıl tepki anlatamam ama ne yapayım o an öyle yapmam gerektı dedi cok kızdı ama çözdük
bu sebepten aranız bozulmamasına sevindim.. geçmiş olsun canım, allah bi daha yaşatmasın..
Böyle kadınlara öyle adamlar...Nasıl sığ bir kadınmış ki dünyada herşeyin başına gelebileceğini, kimsenin günahını almadan önce iki tarafı da dinlemesi gerektiğini bilememiş..Şu olaydan sonra insanlardan iyice soğudum, zaten bugun sosyofobik günümdeyim
Yalnız beni daha da şaşırtan, yapılan yorumlarda "arkadaşına anlatma, inanmaz, seni suçlar" gibi tavsiyelerin çokluğu.Ne kadar da adalet ve güven duyulma beklentimiz sıfıra inmiş,yıllardır arkadaşlık yaptığımız insanlara bile...Aranızın bozulmaması için arkadaşınızın aldatılmasına göz yummanız, sizin de o rezil adamın yaptıklarınızı yutmanız öğütlenmiş...Ve daha da acısı: HAKLI ÇIKMIŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?