canlarım ciğerlerimm bi konuya yorum yapılır tabi ki de .. bu kişi bunu dert etmiş ki yazmış moral bulsun falan diyee... sen senin erkek arkadaşınla öncesi ve ya evendikten sonra ilişki yaşayıp yaşamadığını lanse ederek ne yapmaya çalışıyorsun be güzel krdeşim, kardeşlerimmm... bırak o senin özelinn canım ciğerimm bırak sen de kalsınn ...
sen bu kardeşimize varsa çıkış yolun onu göster be çiçeğimmm .... burası birbirimize destek olmak için, fikir vermek, iyiye yol göstermek için değil mi... yapmayın etmeyinnn nolursunuz yaaa
hepinizi saygıyla selamlıyorumm canlarımmma.s.
anlaşılamayan mesele şurdaki
halen evlilik öncesi cinselliği toplum dışlaması veya aile dışlaması olarak kendi kafanıza nakşedilmesi
evclilik öncesi cinsellik
ALLAH yasakladığı için zinadır haramdır
bunu böyle bilerek uzak durmak gerekir
aileden korkulduğu için toplumdan tepki alacağı için diil allahtan korkulduğu için önüne geçilmeli
bu kadın içinde aynıdır erekek içinde
ten uyumu ,orgazm olamak vs şeyler bunun bahanesidir
en kısa zamanda annenle paylaş yoksa kendine yazık ederin hep böyle suçlu hissedersin zaten suçlusun allah yardımcın olsun.
sanırım artık devir şu devre gidiyor..
erkek çocuk sahibi anneler-babalar ; oğlum sana kız bulalım ama durumlar belli bu devirde,o zaman en azından az ellenmişindenbulalım sana birtane gibisinden olucak bu kız isteme durumları felan.
tövbe tövbe...ben kendime hiç yakıştıramıyorum.yani kişilik olarak,onla bunla beraber olucan sonrada en kutsal olan şey evlilikde kocan anlayacakki ondan öncekilerle beraber olmuşsun.bu benim mantığıma sığmıyor..
ha siz bana derseniz ki erkekler yapıyorda kızlar nie yapmıor die hangi çağda yaşıoruz die..benm şahsi fikrim , onla bunla beraber oldukdan sonra erkeklerin ve özellikle biz türk milletinin ağzında bu kız o..spu herkezle beraber oluyor demelerindense yapmam kendime saygım olur en azından :)
bu arada Herkezden özür diliyorum konuyu saptırdıgım için..nolur affedin..sadece bu konu ile ilgili başka bakış açısı bulmaya çalıştım.
öncelikle sizi tek kelime ile sığ olarak adlandıryorum
çok sığ hemde...
kutsal olmak , temiz olşmak buna mı bağlı bilmiyorum
anlayamıyorum
o zaman evli erkekelerle olupta bekareti koruyanlar melek
yada ne bileyim
herhaltı karıştır, yap ama birtek orası kalsın temizsin
yada diktir:) annenden ilk doğmuş kadar temiz olcaksın mıdır mantıksırnaşık şey
kimse kimseye yaptığı yada yaşadığı duygu yüzünden o... diyemez...
zihniyetinizin doğru söyleyen bir yapıya sahipse bakire demeksinizdir
yani bu haltları yeyipte çok insan var eşine 'sen benim ilkimsin' muhabbeti çeken..
ayrıca o... illa bekaretle olmaz
insanlar etlerini bedenlerini hayatın öyle alanlarında pazara çıkartıyorlar ki, hayatın oyununa yenik düşüp maalesefki o konumda olan kadınlar yanlarında rahibe kalır
bu kız kimseyle para için yatmamış
ilk gördüğü adamla cinselliği yaşamamış
sevdiği insanla, hayatının en özeş anını yaşamış
neden ona devamlı 'yaşadığına sahip çıkacağına' tiksinmesini sağlıyorsunuz
elbetteki bunun çok büyük bir değeri var
aama muhim olan o değeri ile yaşamak
siz sırf bir erkek beni alsın amanda evde kalmayım diye saklayanalardanmısnız bu duyguyu
yoksa sevdiğinizle doğru zamanda yaşamak isteyenlerdenmi
neyin çelişkisi var ya bizde böyle
önemli olan
zihnin düşüncenin
taşıdığı ve taşıyacagı mahremiyettir
yazık ya
biz çocuk büüyütecek kadınlarız
ülkenin geleceği şekillenecek bizim düşüncelerimizle
ben çok üzüldüm bunları okuyunca
erkeklerin neden bakire hanımlar aradığını da yazsaydı keşke
birkaç yazar hanım:roflol:
neye hizmet ettikelerinide yazsaydı
tekrara yazıyorum
keşke senin aklını bulandırmayacak ve seni bu tarz düşünceler sevk etmeyecek şekilde yaşasaydın
ama
aksi olmuş
sevdiğin bir adamla özel bir anını yaşamışsın
birçok erkekte gerçekten artık bu konuyu çok umursamıyor
(şimdi duru çarpıtılmasın,önüne gelenle yatan insanlar için değil,öze3l ilişkilerinde yaşamışlıkları olanlardan bahsediyorum)
hayatına
kadın olarak devam ediyorsun
aramızdaki tek fark bu
sen bizden bilgilisin yani:lepi:
süpersin canım
tekrara öpüyorum seni
boşver herkesi tatlımlaelaelaelaelae
yazdım yazdım sildimsanırım artık devir şu devre gidiyor..
erkek çocuk sahibi anneler-babalar ; oğlum sana kız bulalım ama durumlar belli bu devirde,o zaman en azından az ellenmişindenbulalım sana birtane gibisinden olucak bu kız isteme durumları felan.
tövbe tövbe...ben kendime hiç yakıştıramıyorum.yani kişilik olarak,onla bunla beraber olucan sonrada en kutsal olan şey evlilikde kocan anlayacakki ondan öncekilerle beraber olmuşsun.bu benim mantığıma sığmıyor..
ha siz bana derseniz ki erkekler yapıyorda kızlar nie yapmıor die hangi çağda yaşıoruz die..benm şahsi fikrim , onla bunla beraber oldukdan sonra erkeklerin ve özellikle biz türk milletinin ağzında bu kız o..spu herkezle beraber oluyor demelerindense yapmam kendime saygım olur en azından :)
bu arada Herkezden özür diliyorum konuyu saptırdıgım için..nolur affedin..sadece bu konu ile ilgili başka bakış açısı bulmaya çalıştım.
yazdım yazdım sildim
pes diyorum başka da bişey demiyorum
kizlar konu sahibi artik bu konuyu takip etmiyor. etmeyecegini belirtti tesekkurunu etti ve gitti. ama yorumlar hala bitmiyor. en acisida artik olay bir dert olmaktan cikti da bizlerin hayat goruslerimizi suursuzca konusturdugumuz bir platform haline geldi. bir insanin derdi uzerinden herkes kendi ahkamini kesmeye basladi. bu bize yakismiyor lutfen. hic dikkatinizi cekmiyor mu? siz konusuyorsunuz konusuyorsunuz ama konu sahibi yok... bu konu kilitlenmedi diye meydani bos bulup kisisel tartismalara, tuhaf bakis acilari gelistirmeye ya da birbirinizi kucuk dusurucu yorumlar yazmaya kalkmayin lutfen. illa birinin gelip kulagimizdan cekmesi mi lazim???
yaaaaww şu duruma gülmekten öldüm be arkadaşımm bidenem .... hadi yazmayayım yorum yapmayayım diyorum ama allah aşkına insanı nasıl kışkırtıyorsunuz yaaa helal olsun size......
üzüldüm ama senin adına kara mizah gibi olmuş canım.....
çiçeğim evlenmeden tam olarak birleşme yaşamamış ama bütün mahalleye de orasını burasını elletenlerden mi seçecen sen oğluna canım benim güzel kardeşimm....
ayıp yaptığın canım kardeşimm
bak evlenip te boşananlar var bibeğimm ne oluyor onlar elletmiş de evlendiği için sıfırlanmış mı oluyor canım evlilik reset mi atıyor bebeğim kadının bedenine hee? hay allahım yaa ömürsün canım sen yaaa.....
kadın 'en kutsal hazinesini' ilk kocasına vermiş yaaa ikinciye bişey kalmamış kiii ne edecek şincik ?
ne diyelim o zaman kadınlara hangi measajı verelimm ??
aman kocan seni aldattsa da sen sakın ondan ayrılma, sonra koca bulamazsın ellenmişsin sen .... böyle mi diyelim şimdii canımm...?
yapma canım yazma böyle şeyler allah aşkına;
evlenmeden her işi yapıp ta oraya gelince duranlar cennete; devam edenler hadi yavrum sen cehenneme etme eyleme güzelimm bu kadar kırıcı konuşma çiçeğimm güzel kardeşimmm
alkış yapan üye smileyi arayan üye smiley:1shok::1shok:
birinin kulak çekmesine gerek kalmadı sen yeteri kadar haşladın zaten..
kimsenin burda ahkam kestiği yok , bulunduğun topiğin adı gereği insanlar düşüncelerini paylaşıyor..
kimse kimseye hakaret etmıyor aşağılamıyor , burdaki mesajların hiç birinde hakaret içeren aşağılayan bir mesaj yok, olayı polemiğe çevirmek senin şu an yaptığın şey aslında tamamen..
konu sahibi gitti veya kaldı.. onun varlığına yada yokluğuna göre biz fikir beyan etmıyoruz cnm..
bence sen biraz dinlen..
bi kahve iç..
topiği baştan aşağı bir gez..
sonra yine konuşalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?