- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
Evet konumda da belirttim bazısıyla hiç yaşamadım bazısını aylarca beklettim olmuyor olmuyor. Şuanki en uzun süreni onu da ilişkiye çeviremedik dahaVakti zamanda bende böyleydim ama kendi annemin cevabı konu sahibinin arkadaşı gibi ilişki başlama ve bitişte değişen birseyler olmuyor.sadece oyanlanma ve uzatmaları oynuyorlar.
Onu soramadım hemen buraya koştum kendimi kötü hissedince
Herkese aynı davranmadım aslında dediğim gibi hiçbirşey yaşamadan bende kalan da oldu birkaç gün. Ama bu 1 ay boyunca çok ilgili olup atlayıp yanıma bilet alınca böyle olduİlişki matematik değildir bence. Biraz akışına bırakmak gerekir. Şuna da katılıyorum ağırdan almak iyidir. Bu naza çekmek değil temkinli olmak iyi tanımak..
Kesinlikle bu yorum çok işime yaradı. Evliliği bir mutlu son olarak görmüyorum çünkü asıl ondan sonrası zor bence. Ciddi ilişkiyi evlilikle tanımlamıyorum tam olarakilişkiyi ciddiye taşımak için olmadığın biri gibi davranırsan seni olduğun gibi seven adamı bulamazsın. o iş eninde sonunda patlar. evlensende patlar.
En yakın arkadaşımın başına gelen olay bu sizin arkadaşınızın dediğini bende ona dedim. Ulaşılmaz olmak çekicidir her zaman ilk önce tanırsanız sizde kırılmazsınız ayrılık olduğunda.. Her güzele meyil verilmez.
Benim bir arkadaşım bu sebepten kız arkadaşından ayrılmıştı. Sorduğumda hemen bu kadar şey yaşanması bana güven vermiyor demişti. Buda bir bakış açısı elbette.
Ağır taş yerinde değerlidir.
Bakın aynen bu yüzden yaşadım ben de sanırım ya yoksa öyle hemen yaşamadım hiç kimseyleŞu anki eşimle (gerçi başka da olmadı) ülke farkı yüzünden ilk buluştuğumuzda cinsellik yaşamıştık
Kendisi şu an eşim işte
Söyleyeceklerim bu kadar
Çok teşekkür ederimEşimi ben tavladım. Arkadaş olarak görüyordu çok resmiydi bana karşı, belli ettim hoşlandığımı. Karşılık verdi, 1 hafta sonra eve davet ettim birlikte olduk. Sevişirken evlenme teklifi etti =))))) Her zaman ilişkilerimde duygularımı yoğun yaşayıp samimi oldum. Arkadaşınız dayanaksız temelsiz bir genelleme yapmış. Daha doğrusu kendi bakış açısını genele vurmuş.
İnanılmaz bir yük kalktı üzerimden burası sayesinde çok teşekkür ederim. Aslında hiç kimseyle konuşmamak lazım böyle şeyleri insanın kafasına birşey takıyorlar illa kiTaktikle başlayan ilişkiler yürümez bir kere. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ama bunun bir enerji meselesi olduğuna çok inanıyorum. Mizacımız tarzımı ailemiz yaşadıklarımız travmalarımız yaydığımız enerji her şey seçtiğimiz adamları ve ilişkilerimizi etkiliyor. Sizi tanımadan yorum yapamam. Ama bence arkadaşınız kesinlikle saçmalamış. Eşimle Tanışma ve ilişkinin başlama şeklini söylesem arkadaşınız küçük çaplı bir şok geçirir o zaman. Birkaç arkadaşla rakı içicez biri yanında eşimi getirmiş. Ben sarhoş oldum. Benim karşımda oturuyordu. Saçmaladım sonra bayağı saçmaladım. Bir baktım sevgiliyizPsikolojim bozuktu biraz. beklentim yoktu doğaldı her şey ikimiz için de.
Bi salın bence siz de tuttuğunuz ne varsa..
Mutluluklar dilerimBen benimkine kızana gelmiş kedi gibi dalmıştım, o gün bugündür ilişkimiz heyecanından bir şey kaybetmedi, beraber yıllandık;çünkü kendimi hiç gizlemedim, taktik çalışmadım ve her zaman içimden geldiği gibi davrandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?