Söylenilen şey kafama takıldı

Ağır taş yerinde değerlidir diye bir atasözümüz yok. Taş yerinde ağırdır olacak o.

Bir de “ağır taş yerinden oynamaz” var ama onun konumuzla alakası yok.

Ciddi ilişki nedemek ya? Napıyorlar yani? Takım elbise mi giyiyorlar,devlet dairesinde mi görüşüyorlar? Ne bu ciddiyet anlamıyorum.. Arkadaşınız gayet kezban. Çevrenizdeki erkekler o kezban bölgeden değilse o işler hiçte öyle değil. Durumun akışına alınan elektriğe göre belki ilk gün sevişirim belki 1 ay sonra. Bunu bi ölçüsü yok. Görüştüğüm,aşık olduğum,aşık olanlar,sevdiklerim,sevenlerim toplasan burdan kars’a yol olur. Hiçbiride beni cepte görmedi. Bu birsz duruş,biraz karakter işi gibi.

benimde bunla takilirim gezerim, degisiklik olur sonra şutlarıım dedigim adamla evlendim hayat.
Buyuk konusmamak lazim .
bide ten uyumu gercekten önemli ya.

Ne kadar sağlıksız olsada, kaçan kovalanıyor maalesef. Bu da değişmeyen psikolojik bir gerçek.
Ama her ilişkinin ve kişilerin dinamiği farklı tabiki. Bazı ilişkileri trip, naz, merak filan canlı tutuyor; bazı ilişkileri de aksine allak bullak ediyor, kişileri de yoruyor.
En güzeli içinizden ve aklınızdan ne geliyorsa onu yaşayın.

Bir şey sorucam. Siz cinsellik yaşarken zevk almıyor musunuz? Ya da bu fikri savunan kadınlar? Sadece erkeğe keyif veren bir şeymiş gibi konuşulması akıl alır değil. İstediniz, yaşadınız tamam. Bunu karşı tarafa lütuf gibi sunarsanız bi tarafları kalkar işte. Çıkıp da "seni istedim yaşadım, artık istemiyorum" diyemeyenler "beni kullandı" tribine giriyor. Bu bence hic doğru bir bakis açısı değil. Ya gerçekten yaşamak istemiyorsunuz aslında ya da elinizde tutmak için birlikte oluyorsunuz. Aksi takdirde kullanıldığını, değerinden düştüğünü düşünmek mümkün değil.

bence ilişkide strateji olmaz.
arkadaşınızın arkadaşı hala hep "ciddi" ilişkiler yaşadığına göre onunkiler de bitmiş işte. aranızdaki fark???
zaten ilişkiler başlar ve biter...
siz doğal olup olmadığınıza bakın. yani içinizden geldiği için, size göre ok olduğu için yaşıyorsanız sorun yok ama "istedi" "olmazsa terk eder" gibi zorunluluk hissiyle yaşasanız bence bu problem.
bahsi geçen arkadaşın da yapısı gereği ağırdan alıyor olması ile taktik gereği ağırdan alması farklı şeyler. ve bu fark ilişki sürecinde ayan beyan ortaya çıkar.

Orası öyle kendimden de biliyorum bunu ben zaten 27 yaşımda yaşamaya başladım zaten o zamana kadar da takılmalık yaklaşmışlardı hepsi. Hala şaşırırım buna

Trip, naz yapmak bizzat beni yoruyor ya

Merhaba hanımlar. Kafam çok karışık fikrinizi almak istiyorum. Yaşım 29 şimdiye kadar hiçbir ilişkim yürümedi ve kısa sürdü. Kimisiyle cinsellik yaşamadım bitti. Kimisini 5 ay beklettim ondan sonra yaşadım, bitti. Şuanki flörtümle 10 ay önce, 1 aylık bir mesajlaşma sonrası görüştüğümüz ilk gün yaşadık. 10 aydır pandemi yüzünden biraraya gelemedik, ülkeler yüzünden, ayarlamaya çalışıyoruz şuan. Yanyana sadece 1 hafta geçirdiğimiz için ortada bir ilişki yok şuan. Ama hergün mesajlaşma var 10 aydır.
Ben bu kaçan kovalanıra bir noktada katılıyorum. İnsan emeğini seviyor. Emek vererek ulaştığı daha kıymetli oluyor. O nedenle ister istemez çaba harcadığından kolay vazgeçemiyor, daha toleranslı oluyor.

Aynı baba figürü ve sorun bende de var. İlişkinin başlarında çok merkeze koymuştum onu bu da uzaklaştırdı bir ara onu şuan daha kontrollüyüm
Bu zamanla öğrenilen bir şey herkeste var tabi böyle zorlu bir süreçten geçen insanlarda daha ciddi boyutlarda oluyor malesef. Bunu görmek ve hareketlerinizi farkına varmak zaman alıyor kolay değil ama yapılmayacak birşey de değil.

Sadece ilişkidelerde değil normal arkadaşlık boyutunda da oluyor bende bu oluyordu, sır belli bir arkadaşlık kurdum diye aman şu bu derken bir gün kullanıldığımın farkında olduğumu farkettim bir kaç ay gözlemledim kendimi 20 yıllık çok yakın ilişkiyi bitirdim. Bana daha çok zarar veriyordu bunu ilişki bittikten sonraki dönemlerde o kadar gözlemledim ki kendimi tebrik ediyorum arada :)

Sizde emin olun başarırsınız, arkadaşımla konuştuğumda onuda gözlemliyorum daha cesaretli ve duygularını daha çok görüyor ona göre adım atıyor. Umarım güzel insanlar çıkar karşınıza

Eşimle öylesine takılıyordum. Hiç taktik falan yapmadım. İki takılır geçeriz dedim hep. Hatta kısa süre sonra evine gittim.Markete içecek almaya gönderip kapıyı jartiyerli açtım. Ona küçük sürprizler yapındjdjkfgltl işte kocam yani şu an. Daha fazla seven tarafın da o olduğunu söyleyebilirim.

Ben de eşimi gördüm bir yerde, beğendim, direkt yürüdüm facebooktan, reelden filan :) çıkmaya basladiğımız 3.gün butun boş vaktimizi beraber geçirmeye başladık. Tanıştıktan 3.5 ay sonra evlendik. 7.senemizdeyiz, bebemiz de var. Sizi olduğunuz gibi sevmeyecek, saçma tabuları olan adamları kaybetmekten çekinmeyin bence.

Ağır taş yerinde değerlidir diye bir atasözümüz yok. Taş yerinde ağırdır olacak o.

Bir de “ağır taş yerinden oynamaz” var ama onun konumuzla alakası yok.
Hayır bizim oralarda bu göz kullanılır ve benim annemde çok söyler. Baba tarafından kullanıldığını duydum.

Görende sizi anadoluyu karış karış gezip atasözü kitabı çıkarttınız sancak o öyle olacak diye bir şey yok.

Anneniz yanlış kullanıyormuş siz de yanlış öğrenmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…