Söylenmeli mi?

Tabiki soylemeli bizim komsu hebatit b soylemeden evkenmis karisina da bulastirmis.

Aynen
Yani kız belki çok da sevmediği biri için hastanelerde mekik dokuyan bir hayat istemicek.

Bence kızı kandırıyorlar sen söyle durumu. Erkek ailesi çok uyanık kıza yazık etmesinler

Son düzenleme:
Direk söylemeye çekinirsen ufaktan işle kızı, böyle bişey olmuş söylememiş eşine bulaştırmış.
Şunun söyle bi hastalığı varmış söylemediği için boşanmışlar veya çocuğuna geçmiş vs.. diye.

Belki etkilenip sorar senin bi rahatsızlığın varmı diye senden olduğunu anlamazlar bile.

Aynen
Yani kız belki çok da sevmediği biri için hastanelerde mekik dokuyan bir hayat istemicek.

Bence kızı kandırıyorlar sen söyle durumu. Erkek ailesi çok uyanık kıza yazık etmesinler

Yalniz bir benzetme yapacağım uygun olmasa bile, çünkü bu aile ayrı ona benziyor.
Pazar'a gidersin ya meyve alacaksın, "güzellerinden koy" dersin, sana " tabi ki abla, bizde çürük yokK" derler. Eve gelir torbayı bir açarsın; içinde bir tane düzgün meyve yok. Bu ailede aynen onu yapıyor, evlensinler hele, geri dönüşü olmaz olursa da zor olur ayagındalar.

Teşbihte hata olmaz denir ama bu sefer olmuş sanki.
Zira beni incitti.
Aile çok haksız o konuda hemfikiriz. Ama hastalığı olan insana çürük meyve benzetmesi yapmak biraz ağır olmamış mı?

Teşbihte hata olmaz denir ama bu sefer olmuş sanki.
Zira beni incitti.

Kusura bakmayın kırdıysam, art niyetle yazmadım, hatta çekinerek yazdım. Engellilere değil lafım, ailenin oğullarının sanki çok çok kusurları varmış da saklanması gerekiyormuş tavrı sinir etti.oysa hastalık bu, ve normal. Söyle gitsin.

Kırdıysam ve incittiysem özür dilerim o yüzden, affola

Estağfurullah, rica ederim

Tabii ki söylenmeli,basit bir rahatsızlıkta değil üstelik,düpedüz boşanma sebebi eğer saklanırsa.

Bir arkadaşım evlenmek üzeri iken çocuk şeker hastalığı olduğunu söyledi.
Nisan atma bile düşünüldü
Su an evliler 2 de çocuk yaptılar
Bilmesi uygun olur.
Onu bilerek kabul eder zaten seven

Tabiki söylenmeli.
Belliki ciddi bir hastalık yani yarın o kız kandırılmış olarak bi çocukla ortada dul kalsa daha mı iyi ?
Ha kabul eder o zaman kendi tercihi.

Söylemeli. Eşimde inmemiş testis sorunu var. Biz evlenmeden, hatta daha ilişkimizin başlarında söyledi. Benim çocuğum olmayabilir büyük ihtimalle böyle bir sorun var diye. Ben bunu sorun etmedim ilişkiye devam ettim. Önemli olan bizim sevgimiz sonuçta hayatın ne getireceği belli olmaz diye düşündüm.Bilemeyiz. Evlendik iyi ki evlenmişim. Çok seviyorum. Hiçbir zaman çocuğum olmasa bile hayatımda varlığı yeter. Olursa da ne ala :) Söylemeseydi muhtemelen ayrılırdım öğrenince. Çünkü bu aldatmak, kandırmak olur. Buz gibi soğutur. Öyle insandan her şey bekleyeceğim için evli de kalamazdım.

Son düzenleme:
Hidrosefali ciddi bi hastalik.
Iylesmek mumkun degil.
Epilepsi, beyin problemleri, hastane ziyaretleri felan var sik sik.
Ve ne kdar simdilik gorunmesede bile, ilerde kafa tasinin buyumesi olasi.
Dogumdan gelen bi rahatsizlik, simdi en az 20 ysinda olsa gerek.
Beyfendinin kablosu olsa gerek galiba beyin icinden girip, kasiklarinin ordan cikan ( beyindeki su birikisini disari atmak icin).
Soylemese bile kiz evliligin ilk gunu gorucek. Buyuk sok.

İcim acıdı yorumlara.. Ne gözle okuduğumu bi bilseniz ... Duygusallık yapmıyorum ama onlar çürük meyve değil ne olur doktorlar gibi yapmayın .. diğer konuya gelirsek söylenmeli tabiki.. Ama boyle olup evli olan ve hafif derecede sadece bas ağrısı çeken var ..umarım söylerler kız da ona gore hareket eder hic yoktan

Tabiki de soylenmeli. Hatta dinen bile vebali var diye biliyorum. Öbür türlüsü kandırmak olabilir.

Çok ciddi bi rahatsızlık. Söylenmesi gerekli. Gizli tutulmamalı. Rabbim şifa versin inşallah..

Bence çocuğun ailesi oğullarına ilerde baksın diye bakıcı istiyoşar. Söylemeleri gerekirken ısrarla saklaması bence kesinlikle kötü niyet. Bence bi şekilde kız uyarılmalı. Kimse böyle bi oyuna düşmek istemez. Gerekirse sahte hesaplardan kıza yaz bence. Çocuğun anasına sinir oldum. Hastalıktan değilse bile o kadından çekecek belli.

evet şant diye birşey var. yaşı daha fazla 30larda.

çok iyi bir çocuk kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. çocuk gibidir.üzülüyorum ona da ama kendisini her şekilde sevecek kabul edecek bir insan ancak onu mutlu edebilir. o yüzden paylaşması gerek. ben annesine kıl oluyorum. o söyletmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…