- 23 Ağustos 2012
- 51.391
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.272
- 898
şu an aşk yok mantık evliliği yolunda gidiyor. görücü usulü bir tanışma bu.
şu an aşk yok mantık evliliği yolunda gidiyor. görücü usulü bir tanışma bu.
bu yorum çok anlaşılır oldu.benim de demek istediğim bu idi . senin de söylediğin gibi ciddi bir rahatsızlık bu. karşıdaki kişiye ayrıntısıyla adamakıllı anlatılması gerekiyor. büyük fedakarlık sabır sevgi şefkat gerekir bu evlilikte.yanılıyor muyum bilmiyorum ama öyle düşünüyorum.Söylenmeli
Yani hidrosefali biriyle evlenmenin mantığı yok ki, bu çok ciddi bir hastalık
Artan kafaiçi basınç demansa, alzheimera, başka beyin hastalıklarına yol açabiliyor. Biriken suyun çekilmesi için hastalar sık sık ameliyat geçiriyor. Yani söylememek başka bir insanı hastane + ameliyat + ilaç + zihinsel hastalıklarda yüksek riskli bir hayata seçim bırakmadan itmek yani ciddi şekilde kandırmak demek. Mantık evliliği isteyen bir kadının seçeceği bir evlilik değil bu.
Ciddi hastalığı söylememek kandırmak demek. Evlendikten sonra böyle bir şeyi öğrenirsem benim için boşanma sebebi.
Söylenmeli
o ihtimali ben de düşünemiyorum. söylenmemesi normal de ben mi tuhaf karşılıyorum acaba diye düşündüm.Söylememe gibi bi ihtimal nasıl düşünülebilir ya anlamıyorum. Mutlaka söylenmeli mutlaka
Yok doğru düşünmüşsün normal değil kesinlikleo ihtimali ben de düşünemiyorum. söylenmemesi normal de ben mi tuhaf karşılıyorum acaba diye düşündüm.
bu yorum çok anlaşılır oldu.benim de demek istediğim bu idi . senin de söylediğin gibi ciddi bir rahatsızlık bu. karşıdaki kişiye ayrıntısıyla adamakıllı anlatılması gerekiyor. büyük fedakarlık sabır sevgi şefkat gerekir bu evlilikte.yanılıyor muyum bilmiyorum ama öyle düşünüyorum.
kız benim arkadaşım. ama oğlanı ve ailesini de biliyorum( ailecek tanıyoruz) haliyle sağlık mevzusunu da fazlasıyla biliyoruz. yorumlarda, bir arkadaş yazmış, dışarıdan bakınca anlaşılır diye. dışarıdan bazı şeyler anlaşılabilir gerçekten ama ayrıntıları var bu durumun.onların anlaşılması mümkün değil.benim, burada onlardan bahsetmem doğru değil zaten. kız ve ailesi de bilmiyor. ve bildiğim kadarıyla erkek tarafının şimdilik söylemeye de niyeti yok. (oğlanın annesi bazı kişilere hayırlı işe karışmayın olumlu konuşun vs. demiş) aslında benim üstüme vazife değil ama huzursuz da oluyorum kız için. yarın bir gün başkalarından sağdan soldan da duyabilir. o zaman daha kötü olur.
Söyleyin , bile bile vebal almayın . Yarın birgün bu yaptığınız iyilik size de döner.kız benim arkadaşım. ama oğlanı ve ailesini de biliyorum( ailecek tanıyoruz) haliyle sağlık mevzusunu da fazlasıyla biliyoruz. yorumlarda, bir arkadaş yazmış, dışarıdan bakınca anlaşılır diye. dışarıdan bazı şeyler anlaşılabilir gerçekten ama ayrıntıları var bu durumun.onların anlaşılması mümkün değil.benim, burada onlardan bahsetmem doğru değil zaten. kız ve ailesi de bilmiyor. ve bildiğim kadarıyla erkek tarafının şimdilik söylemeye de niyeti yok. (oğlanın annesi bazı kişilere hayırlı işe karışmayın olumlu konuşun vs. demiş) aslında benim üstüme vazife değil ama huzursuz da oluyorum kız için. yarın bir gün başkalarından sağdan soldan da duyabilir. o zaman daha kötü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?