Laf yine sizden cikmasin. Basiniza bela almayin. Kiz arkadasinizmis. Laf arasi hastaliklari felan acin. Ustu kapali olmaya dikkat edin. Kiz kendinden dusunmeli "bi soruyum hastaligi varmi' diye.
Taktik onemli.
Tam olrak bi senaryo cizemedim bende dogrusu.
O degilde bu liste hazirliyodum ben gorucu usulu gelenlere sormak istedgim sorularla.
Bu konunun ardindan su soruyu ekliycem.
" sagligin hakkinda bilmem gereken bisey varmi?". Cunku cidden onemli.
Laf yine sizden cikmasin. Basiniza bela almayin. Kiz arkadasinizmis. Laf arasi hastaliklari felan acin. Ustu kapali olmaya dikkat edin. Kiz kendinden dusunmeli "bi soruyum hastaligi varmi' diye.
Taktik onemli.
Tam olrak bi senaryo cizemedim bende dogrusu.
Söylememesi boşanma sebebidir bana göre.. kız kabul eder o ayrı.. ama mesela ben gözlük kullanıyorum.. eşimle tanıştığım dönem lens takıyordum.. birden aklıma geldi ben lens kullanıyorum dedim. Renkli lens mi dedi?? Yok şeffaf gözlerim bozuk dedim.. tamam dedi bişi demedi.. ama neticede genetik şimdi çocuklarımda takıyor.. bu basit bişey ama ciddi konularda aynı böyle.. bi fark yok bence .
Resmen aile adama bakacak birini bulduk kaçırmayalım diye yapıyor çok kötü niyetliler
ben kızın yerinde olsam ve sonradan öğrensem benden saklamış kim varsa bağımı koparırım siz de dahil
Resmen aile adama bakacak birini bulduk kaçırmayalım diye yapıyor çok kötü niyetliler
ben kızın yerinde olsam ve sonradan öğrensem benden saklamış kim varsa bağımı koparırım siz de dahil
kıza evleneceğin insan şu durumda şöyle bir rahatsızlığı var haberin var mı demem ne kadar şık olur? (ben de bekarım kızla yaşıt sayılırız) kız ve ailesi araştırıp sorsa yine ögrenebilirler.kızın, bana sen ne kadar kötü niyetlisin demeyeceği ne malum.ben açık açık birşey söylemem isterse bağını koparsın.sadece aklına birseyler sokabilirim. Durumu bilen, aklı başında büyüklere, bunu söylemeleri gerektiği telkininde bulunurum.o kadar. Herkesten önce söylemesi gereken görüştüğü kişi ve aracılık eden kadındır.