• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyunma odasi

Baba düşünmemiş olabilir.. ben küçükken yüzme derslerine gittiğimde bir baba vardı yüzme sonrası kızını giydiren. Soyunma odasında kabinler sayılıydı, aşırı rahatsız olur havlum üzerimde üstümü değişirdim. Ama o baba büyük ihtimal bunun farkında değildi. Yurtdışında yaşıyorum bilmem fark eder mi.
Doğru mu babanın tavrı, değil tabi. Umarım lftan anlar

Benim kizim 10 yasinda .hafta sonu voleybol kursuna gidiyor.7-11 yas grubu .1bucuk saat sürüyor.esim de oraya goturuyor bitene kadar bekleyip alıp geliyor.bu 3.hafta.orda spor kiyafetleriyle gidip soyunma odasinda ayakkabilarini degistirip giriyorlar,cikarken de terledikleri icin ustlerini değiştirip cikiyorlar.soyunma odasinda oturma yerleri var bir de giyinme kabinleri.bir cocugun babasi varmis illaki kiziyla birlikte soyunma odasina o da giriyormus.bu 2 haftadir oluyormus esim de buna baya kizmis.uyarmak istemis kavga tartisma olacak hos olmayacak cunku sinirlerime hakim olamiycam dedi bugun beni gonderdi en iyisi sen uyar dedi.biz de bugun arkadasla gittik onun da kizi var.giriste kimseyi gormedik ama cikista oturduk odaya.kizlar geldi kabinlere girdiler bu adam daldi iceriye.bu arada icerde tuvaletler de var.baska babalar da var disarda bekliyor.kiz onceden girip kabine girmisti.kabinler perdeli adam kenarlardan bakip elif nerdesin kizim diye ariyor bir de .sonra buldum seni hadi kizim falan diyor.biz de beyefendi o tarafta cocuklar giyiniyor dedik duymazdan geldi.sonra 16-17 yasinda bir grup genc kiz girdi iceriye.adam onlari gorunce cikti o arada.sozumuz de havada kaldi.sonra ciktik bir hoca bulduk ona soyledik.kusura bakmayin farketmedik uyari yapariz kapiya yazi asariz falan dediler.bilmiyorum birsey yapacaklar mi?abartiyor muyum sizce bu adam nasilsa coxuklar girsem ne olur diye mi dusunuyor simdi anlamadim ki
Aslinda onu da gectim de evde esimle de tartistik deli etti beni.bana diyor ki bravo hicbirsey yapmamissin.adama direk soyluycektin arkasindan gidip onlar birsey yapmayacaklar gorursun .bu arada ben bir yerlerde birileriyle tartismasina asiri kiziyorum bu konuda bana soz verdi daha once, cunku soyle olgunca uyarmaz orda olmadik sekilde konusacak kizimiz da mutlu gidiyor cani sikilacak sirf o yuzden susmus.benim de boyle yapacagimi bilse birsey yaparmis.
arkadaşınız dışardan video kaydı yapsın kızlar girdikten sonra adamın da girdiğini kaydetsin siz de içeride Allah ne verdiyse saldırın dışarda bekleyen babalar da olayın farkına varırsa adamı polis gelene kadar iyi bi benzetirler. Kızı çok kıymetliyse evden dışarı çıkarmasın bi zahmet kesinlikle iyi niyetli düşünemem herkes haddini bilecek.

Ne münasebet canım ! Kıyameti koparırdım ben olsam.
Kocaman kızların arasında ne işi var elin adamının??
Ses tonunuzu sakince ama en üst perdeye çekerek ikaz etmelisiniz ki herkesin dikkatini çeksin. Hem adam korkar hem de bu olaya şahit olan diger cocuklar da velilerine söylerler,böylece ortak tepki oluşur

Çok can sıkıcı bi durum neler neler duyuyoruz artık ortalık öyle kötü ki bence Eşiniz sert bi üslupla konuşsun Allah korusun orada birsürü yavrumuz var kesinlikle şikayet edin Eşiniz sert konuşsun hatta ne münasebet çocukların soyunma odasına girmek !

Eşinize şaşırdım yahu ne demek kavga çıkmasın diye bir şey demeyip karısını gonderiyor ikaz etmesi için
Asıl orda adam size laf söyleyebilir ya da olay çıkabilirdi eşinizin söylemesi daha mantıklı idi

Neyse ben olsam valla çok fena kavga ederdim ne munasebet

Bence bi kere uyarinca anlar
Sapikmiş izlenimi degil de pimpirikli bir babaymiş izlenimini verdi bana
Bana da oyle geldi.iste bir huyum var ki insanlari kirmaktan cok korkarim.tabi bu dusuncesiz adami cok dusunemiycem ama sorun su ki sapikmis gibi bir tavir sergilemek de istemiyorum.yani sapik degilse adama sapik muamelesi yapmak da bana kotu geliyor ama düşündükçe bir yandan cok iyi niyetli dusunuyorsun yaptigi da yapilacak sey degil diyorum
Bu diğer kabinlerde başka çocukların o anda giyinme ihtimali var, yanlış anlamıyorum değil mi?
Evet ya yandan yandan bakiyordu
Düşünemedi belki uyarsın yetkililer. Eşinizde her konuda velilerle muhatap olmasın. Yönetim var hoca var konuşmamış bunca zaman. Adamla muhatap olmanız çok yanlış.
Aslinda dediginiz gibi direk onlar muhattap olursa daha iyi olur ama birsey yapmazlarsa adamla muhatap olmak lazim
Yok daha neler ya bunlar küçücük çocuk degiller ki ne işi var adamın soyunma odasında sapık mıdır nedir... Bir de yanlış anlamadıysam kızını ararken diger cocuklar soyunurken perdelerin arkasına mı bakıyor?
evet:KK43:

Eşinize şaşırdım yahu ne demek kavga çıkmasın diye bir şey demeyip karısını gonderiyor ikaz etmesi için
Asıl orda adam size laf söyleyebilir ya da olay çıkabilirdi eşinizin söylemesi daha mantıklı idi

Neyse ben olsam valla çok fena kavga ederdim ne munasebet
Kizim gecen trafikte biriyle tartisinca kotu oldu ben de bir daha yapma dedim yine orda morali bozulur diye yapmamis

Evet ya yandan yandan bakiyordu

Sakinliğinize şaşırdım açıkçası. Kızınız o kabinlerden birinde miydi? Varsın kavga çıksın, ordaki herhangi bir kız çocuğunun mahremiyetine yapılan saldırıdan mühim değil ki?

Rica ediyorum konuyu takipte kalın. Ama aktif bir şekilde. Gerekirse yaka paça çıkarılsın o adam oradan. Şayet sapık değilse mantıklı olmayı öğrensin. Kurumda da hata çocukların soyunma odasına o adam girebiliyor; siz rahatca girebiliyorsunuz muhtemelen kapıdan geçen biri de girebilir. Kurum tedbir almazsa onlari da şıkayet etmelisiniz..

Sakinliğinize şaşırdım açıkçası. Kızınız o kabinlerden birinde miydi? Varsın kavga çıksın, ordaki herhangi bir kız çocuğunun mahremiyetine yapılan saldırıdan mühim değil ki?

Rica ediyorum konuyu takipte kalın. Ama aktif bir şekilde. Gerekirse yaka paça çıkarılsın o adam oradan. Şayet sapık değilse mantıklı olmayı öğrensin. Kurumda da hata çocukların soyunma odasına o adam girebiliyor; siz rahatca girebiliyorsunuz muhtemelen kapıdan geçen biri de girebilir. Kurum tedbir almazsa onlari da şıkayet etmelisiniz..
Inanin sasirdim ne yapacagimi.bir biz yokuz baska anneler babalar da var.kimsenin umrunda degil.insan garip olan ben miyim diye dusunuyor.esim zaten yerinde duramiyor sinir oldu iyice adama

Inanin sasirdim ne yapacagimi.bir biz yokuz baska anneler babalar da var.kimsenin umrunda degil.insan garip olan ben miyim diye dusunuyor.esim zaten yerinde duramiyor sinir oldu iyice adama
Şuan en normal davranan eşiniz zaten. Inanin okurken kuruma ayrı; adamın bu kadar rahat davranmasına engel olmayan anne babalara ayrı kızdım. Dünyanın en masum adamı olsun yok o odaya giremez. Girmemeli değil. Girmese iyi olur değil. Giremez.

Özel bir kurum mu burası? Soyunma odasının kapısını gören kamera var mı? Lütfen şikayette bulunun.

Şuan en normal davranan eşiniz zaten. Inanin okurken kuruma ayrı; adamın bu kadar rahat davranmasına engel olmayan anne babalara ayrı kızdım. Dünyanın en masum adamı olsun yok o odaya giremez. Girmemeli değil. Girmese iyi olur değil. Giremez.

Özel bir kurum mu burası? Soyunma odasının kapısını gören kamera var mı? Lütfen şikayette bulunun.
Ozel degil belediyeye ait.esim zaten belediyeye sikayette buluncam diyor

hic iyi niyetli olamiycam ..adam bariz bile isteye kizlarin soyunma odasina giriyor..konuyu yakınen takip edin
...adamin girdigini gorurseniz baska velielri de örgütleyip adama yürüyün..net :sinirli:

Aslinda haklisiniz.kizini orda gormenin mantigi neydi.deli mi ne anlamadim ki
Deli değil, yüksek ihtimalle pedofili olabilir. Evli, çocuğunun olması bir şey fark ettirmiyor. Kendi öz kızına istismarda bulunan babalar var. Öyle bir zamanda yaşıyoruz. Perde arasından bakmak ne demek! Seslen çocuğuna. Üstünü giydirse anlarım belki bir şekilde ama çocuğa yardım etmediği halde özellikle neden odaya giriyor?

Back
X