soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

arkadaşım sen kendinde asla suç bulma. dünya hali bu Allah boşanmayı bile helal kılmış. Sen söz atmışsın nişan atmışsın kime ne. onun öyle sığ bir zihniyeti varsa. otur sen göbek at erkenden görmüşssün diye. yoksa ilerde kim bilir daha neler görecektin.

Canım kesinlikle takma bi laf vardır" kişi kendinden bilir işi" açık ve net icin rahat olsun sadece bunun gibi insanlar bu şekilde cahilce düşünür umarım seni gerçekten hakeden biri ile olursun

Soyle mi
Soz atmasam ve bunla evlensek de baska sorunlar olabilir miydi sizce dusuncesi sig ya?
Birde coxuk olunca 2 yil caliamicak coxuga bakicaksin diyordu.

Biraey aoeucam
Soz atmasam ve bunla evlensek de baska sorunlar olabilir miydi sizce dusuncesi sig ya?

Böyle düşüncesi olan adamdan zaten uzak durun. Güçlü olun ne kadar kasmışsınız kendinizi.
Suçlu gibi anlatmışsınız ona da söz attığınızı.
Ne var ki bunda insanlar boşanıp yeniden evlenebiliyorlar çok doğal şeyler bunlar.

Sana da sorucam arkadasim

Sonra anlastik pat 3.grsme yine bu konu acildi sik kafaydi
Yani demem su bu aacma soz olayi benim lehime mi cevrildi. Bu sig kafalari elemk icin
Sogru mu dusunuyorum

Biraey aoeucam
adam takıntılı
ohoo daha neler emrederdi o sana
bir sen sözlünle hiçöpüştün mü mevzusu olurdu iki yattın da benden saklıyorsun
üç çalışmayacaksın
bunu şunu giymeyeceksin
anneme nolursa olsun ses etmeyeceksine dek giderdi
evllikte en önemli şeylerden biri huzur
ve sen çok ahlanıp vahlanırdın yine
iyi olmuş bence ayrılmanız ...

Canim Allah razi olsun
Bende sasirdim hoppala adam 3 gorusmese cocuk konusu acti
En ufak bir msjda atinca ben sana ilginin kralini yaltim dedi
Ya isim var anlatiyorum 2.gorusme olacak
Adam syrekli bulusalim kac kere izah ertiysem anlamadi inan sacma gelio sana ama beni yipratti kisacik surede
Ayrilinca silkelendim anliyorum aimdi
Ilkin mesajlari bulusma icin sen nasil iatersesen yakin olsun gibi naif olunca iyi sandim
Aptalim ben
2.cide adam aurelli taciz etti
Laf soktu
Uyuyup gelim ctsi bulusmaya diyorum yok dio
Anlayia sifie deil mi.
Olur mu ya bu kadar

yok yok hiç üzülme boşuna
normal erkekler de var ya
değer mi psikopat birisine kendini harcamaya
millet düzgün adamları takarken koluna
sen değersiz misin de böyle cinslerle uğraşacaksın
insanlar ikinciye evleniyor mutlu da oluyor (kkda da var çok arkadaşımız öyle)
sen sadece söz atmışsın ..

Canim benim umarim vardir ve bize denk gelir dilerim Allah imdan

Şöyle manyak herifler şöyle dişli ağzına edecek bir kıza denk gelmezki ahhhhhh. Böyle naif kibar temiz kızları bulup bir de kendilerinden şüphe ettiriyorlar.

Canım geçmiş olsun. Şaka mı bu. Söz olur nişan olur sevgili olur evlilik olur insanız yani doğruda yaparız yanlış evlilik nişan vs de yaparız. Biter başkası başlar bundan daha normal ne olabilir. Beyaz kapıtmıyız biz dokununca kirleneceğiz. İnsanın insan olarak kadının kadın olarak değeri var bu hayatta. Yaşananlarla değişmez bu değer varoluştan gelir. Bu herifin karşısına çıkacak kadına üzülürüm. Bunla olmazmış zaten. Sana değer cermeyen hadta derecede kıskanç bir insanla yazık ederdin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…