- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi dilaragusel
-
Sevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.
Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?
O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?
Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?
Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.
Seni anlamamışsa hiç uğraşma, bazı insanlar değer vermeye değmiyor maalesef.
Cnm boşver ne saçma insanmış yaa
Karekterini belli etmiş hemen ne güzel
Hiç üzülme önüne bak.
Bende söz attım aynı senin gibi hatta 6 ay sözlü kaldım ben.
Bende ilk zamanlar benimle kimse evlenmez diye düşünmüştüm
Zamanla aşıyorsun bunları
Bende şuanki evlendigim kişiye hemen söylemedim güvendim ciddi olduğunu anlayınca söyledim
Oda bana bir soru sordu bende cevapladım çünkü bazı kişiler kendileri yaşamadıysa yaşamayan istiyor haklı olarak
Kimi de kendisi yaşadığı için farketmiyor onlar için.
Yaşamış ve güven sorunu olan biri olarak gözüküyor
Anliyorum
Ben 3.gorusmede soyledim infazimi cekti
Senin esine masallah anlayis bu iste
Sukur boyle insanlar varrr
Ben hic bisi yasamadim
Kendisine de anlattim zaten
Ama yine takti bu konuya?
Anlamiyorum hala
Ya sorun o da degil arkadasim
Toplum beni yargilyacak mi?
Soz atmak gidip evli gibi yasamak degil ki, anlamiyorum ben
bu kişiyle başlamadığına sevindim
saplantılı ve özgüveni eksik birisi
senin bir hatan yok ama gizlemiş oldun ona göre
herşeyin zamanı vakti vardır bunuda insanın kendisi bilir
ben hazır hissetmediğim bir şeyi söylemem
kendini kötü hissedirecek bir olay yok canım
abartmış adam takma
Ilk gorusmede deseymisim cok olumlu olurmus dedigi bu
Sizce dogru mu
Olumlu olan simdi de olur
Bir secgi sozcukleri yazdi 2 gorusmeden sonra yazma desem de dusunun artik siz...
Sonra 3.grsme adam gelmis karsima
Olumsuz oldugunu desen de bisi demem diyor
Hayret deli gibi seven mesajda adama bakin
Bir dengesizdi uzulmuyorum aerik asla donmem
Uzulmem suan psikolojim bozuldu
Güxelim Allah aşkına bırakın şu problemli insanlar için kendinizi yerle yeksan etmeyi.Söz nişan ne için takılır.Anlaşamamışsın sözü atmışsın.Boşanabilirdin de.Üzüleceğine,otur Allah aşükret ki,baştan öğrenmiş oldun kara cahil bir insan olduğunu.Boşver gitsin ya.Sevgili arkadaslarim merhaba,
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Nisan da yapmadik.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.
O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?
Yani toplunsunuz.
Allah
Peki dogum ve olum gunu sasmaz biliyorum ama evlilikte ayni midir?
Bu bizim cuzi irada ile secimimiz sonucta
Nasip mi
Biz mucadele etmeli miyiz
Bunlari merak ediyorum ve hala cevabini bulamadim...
Yazarsaniz cook sevinirim
Simdiden Allah razi olsun
Allah
Peki dogum ve olum gunu sasmaz biliyorum ama evlilikte ayni midir?
Bu bizim cuzi irada ile secimimiz sonucta
Nasip mi
Biz mucadele etmeli miyiz
Bunlari merak ediyorum ve hala cevabini bulamadim...
Yazarsaniz cook sevinirim
Simdiden Allah razi olsun
Sevgili arkadaslarim merhaba,
Nisan da yapmadik.
3.de soyledim.
Yani toplunsunuz.
sen nası başkalarının namusunu sorgulayabiliyosun ?Bakin ben saygim var herkese
Niye kizdiniz??
O kizlar mi namuslu soz atan mi
Ustune alinman neden anlamadm ayrica da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?