- 23 Eylül 2018
- 54
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Hlalylmzzz9
Merhaba kızlar aranıza daha yeni katıldım. 11 senelik bir ilişkim vardı 14 yaşında başladı şuan 25 yaşındayım. Çoğu zaman ayrıldık onun hayatına bir kaç kişi girdi ben onu o kadar çok seviyordum ki pişman olduğun da affettim. Bu sefer sözlendik bir seneye yakın sözlü kaldık. Onun ailesi köyde oturuyor. Ama köyde oturmaları umrumda bile değil çünkü onu maddi açıdan ya da kültürel açıdan sevmedim. Ailesiyle oturmak istediğini söylemişti bana basından beridir ilk başlar da kabul ettim ama durumu aileme açıklayınca kabul etmediler. Biz sözlendik bu konu yine açıldı. İstemiyorum dedim çalışıyorum sana yardım edebilirim hallederiz herseyi dedim. Tamam dedi bu bana. Ondan sonra 2 ay önce bulusamıyoruz diye kavga ettik biz ama bir senedir hiç başbaşa biryere çıkmadık hep ailesiyle nişan alışverişine annesinin dünürüyle çıktım. Onu bile dert etmedim hiç. Herseyden kıstırdım ettim. Çok büyük dügün istemedim altın istemedim hatta altın fiyatları yüksek diye nişanı erteleyelim dedim. Kredi çekeriz hallederiz dedim. Arkasında durdum. Bu kavga ettikten sonra yapamıyorum bunaldım. Hayatımı bitirdiniz köstek oluyorsun bana dedi. Ara verelim dedi bende tamam dedim sıkılmış olabilir borçları var. Abisi evlendi abisi kızın olduğu şehire gitti kendilerine ait evleri var. Eşyaları var herseyleri var. Bir ay sonra geri beni aradığında sana birsey sunucam ben ailemle oturmak istiyorum. 2 3 sene sonra başka eve gidicez dedi nişanıma kalmış 2 ay bende istemiyorum dedim yeter artık dedim hep aynı konudan sıkıldım dedim. Sıkıldıysan yol orda ben böyle istiyorum dedi tamam dedim. Bir hafta yollamadım yüzükleri sonra annesini aradım anne ben yolluyorum yüzükleri diye kızım yollama dedi sonra bu aldı telefonu manyakmısın ya belamısın bitti demedin mi ailemle bozdun aramı dedi kapattım o gün yolladım yüzükleri teyzeleri arkadaşları aradı annesi aglıyormus kızım yoktu o benim kızım olmustu kaybettim diye. bitti geri dönüşü yok dedim ailesini sildim heryerden yeni hesaplar açtım ama yok annesi geçen eklemiş bende kabul etmedim. Fotoğraflarımız hala duruyor. Nolucak böyle bilmiyorum. Sizce pişman olur mu kafayı yemek üzereyim yardım edin