Söz attım, daha doğrusu atmaya zorlandım.

Hlalylmzzz9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
54
16
3
32
Merhaba kızlar aranıza daha yeni katıldım. 11 senelik bir ilişkim vardı 14 yaşında başladı şuan 25 yaşındayım. Çoğu zaman ayrıldık onun hayatına bir kaç kişi girdi ben onu o kadar çok seviyordum ki pişman olduğun da affettim. Bu sefer sözlendik bir seneye yakın sözlü kaldık. Onun ailesi köyde oturuyor. Ama köyde oturmaları umrumda bile değil çünkü onu maddi açıdan ya da kültürel açıdan sevmedim. Ailesiyle oturmak istediğini söylemişti bana basından beridir ilk başlar da kabul ettim ama durumu aileme açıklayınca kabul etmediler. Biz sözlendik bu konu yine açıldı. İstemiyorum dedim çalışıyorum sana yardım edebilirim hallederiz herseyi dedim. Tamam dedi bu bana. Ondan sonra 2 ay önce bulusamıyoruz diye kavga ettik biz ama bir senedir hiç başbaşa biryere çıkmadık hep ailesiyle nişan alışverişine annesinin dünürüyle çıktım. Onu bile dert etmedim hiç. Herseyden kıstırdım ettim. Çok büyük dügün istemedim altın istemedim hatta altın fiyatları yüksek diye nişanı erteleyelim dedim. Kredi çekeriz hallederiz dedim. Arkasında durdum. Bu kavga ettikten sonra yapamıyorum bunaldım. Hayatımı bitirdiniz köstek oluyorsun bana dedi. Ara verelim dedi bende tamam dedim sıkılmış olabilir borçları var. Abisi evlendi abisi kızın olduğu şehire gitti kendilerine ait evleri var. Eşyaları var herseyleri var. Bir ay sonra geri beni aradığında sana birsey sunucam ben ailemle oturmak istiyorum. 2 3 sene sonra başka eve gidicez dedi nişanıma kalmış 2 ay bende istemiyorum dedim yeter artık dedim hep aynı konudan sıkıldım dedim. Sıkıldıysan yol orda ben böyle istiyorum dedi tamam dedim. Bir hafta yollamadım yüzükleri sonra annesini aradım anne ben yolluyorum yüzükleri diye kızım yollama dedi sonra bu aldı telefonu manyakmısın ya belamısın bitti demedin mi ailemle bozdun aramı dedi kapattım o gün yolladım yüzükleri teyzeleri arkadaşları aradı annesi aglıyormus kızım yoktu o benim kızım olmustu kaybettim diye. bitti geri dönüşü yok dedim ailesini sildim heryerden yeni hesaplar açtım ama yok annesi geçen eklemiş bende kabul etmedim. Fotoğraflarımız hala duruyor. Nolucak böyle bilmiyorum. Sizce pişman olur mu kafayı yemek üzereyim yardım edin

Hakkinda hayirlisi olsun canim en bastan soylemis askinda uzuldum Koyden ise nasil gelip gidecekmis acaba sehre yakinmi

Kesinlikle barışsan bile kararlı ol ki bence vazgeç yani böyle bi adamla ömür geçmez zorlanırsın boşver yeterince taviz vermişsin koymet bileceğine hala yol gösteriyorsa sana bir daha o yola sakın girme derim

Barışmak istemiyorum. Sadece fotoğraflarımızı neden silmiyorlar ya da beni hala neden silmediler merak ediyorum ve sürünsün istiyorum.

annesinin gözyaşına filan kanma. beraber oturmak mı kaldı bu devirde. boşver iyi olmuş. ilerde çok doğru bi hareket yaptığını anlayacaksın emin ol.

Evet 1 aydır kendimi çok sıktım. Dayandım ama suan çok koyuyor. Sadece sürünsün hata yaptım seni kaybettiğime çok üzülüyorum desin istiyorum.

Ailemle otur yoksa yol orda diyen bir adam bundan sonraki tüm isteklerini aynı şekilde yaptıracaktır. Söz-nişan zamanları insanların gerçek yüzlerinin bir nebze görüldüğü zamandır kardeşim. Sen geri adım atarsan yani onlarla oturmayı kabul edersen vay senin haline. Birlikte oturma fikrini kabul etmediğin için ayrıldığını sindirememiş ki telefonu alıp manyak mısın bela mısın demiş ki böyle biriyle evlenmenin çok da iyi fikir olduğunu düşünmüyorum. Aksine sen her şeyde makul davranmışsın. İnsanlar böyledir onları düşünmüşsün külfet olmayayım demişsin Ben de öyle yapmıştım. Maalesef hiçbir zaman yaranamazsın. Bence yoluna bak. Bir daha hayatına sokma o kişiyi. Eminim ilerde "iyi ki evlenmemişim" diyeceksin.

Sen hep sevmişsin sıkılmış gitmiş sen devam etmişsin...geri donmus devam etmişsin..dönmus dolaşmis sen hep orada olmussun ve ona kucak acmissin ..

Adam emin ne yapsam benimle bu diye düşünüyor. ...muhtemel son kozu bu ( aile ile beraber oturmak konusunda) yine senin kabul edeceğini düşünüyor .

Aileyle birlikte oturmak zor..Bırak gitsin lackalasmis bir beraberlik. .

Sen hep sevmişsin sıkılmış gitmiş sen devam etmişsin...geri donmus devam etmişsin..dönmus dolaşmis sen hep orada olmussun ve ona kucak acmissin ..

Adam emin ne yapsam benimle bu diye düşünüyor. ...muhtemel son kozu bu ( aile ile beraber oturmak konusunda) yine senin kabul edeceğini düşünüyor .

Aileyle birlikte oturmak zor..Bırak gitsin lackalasmis bir beraberlik. .

Hala nasıl düşünebilir ki ayrıldık yüzükleri yolladım

Resmen okurken kendi yaşadıklarımı gördüm konuma bak istersen. Sana hiç kimse istemediğin şeyi yapmaya zorlamamali. Bak aynısını bana da yaptı. Başka seçenek yok dedi orada otururuz aynı şekilde sonra çıkarız dedi. Ama oraya girdikten sonra çıkacağın ne malum ? Ayrıca neden sen taviz vermek zorundasın. Senin de bu hayatta isteklerin var. Bence çizgini koru geri adım atma. Nişanlın sana seçeneği gösterip yol orda diyorsa aynı üslubu büyük ihtimalle evlendiğinde de gösterir . Buna ne kadar dayanabilirdin ki bir ömür ?
Sonuç olarak pişman olur mu olmaz mı bilmiyorum ama taviz verme kendinden.

Annesiyle oturmak isteyebilir vs ama bu tavırları çok fena.
ya büyümemiş eski sözlünüz ya da karakteri böyle.
Böyle evlenseniz bile problemler bitmez.
Burada boşanmak istiyorum diye konu açarsınız.
Hazır bitmiş bence yolunuza bakın derim.

Resmen okurken kendi yaşadıklarımı gördüm konuma bak istersen. Sana hiç kimse istemediğin şeyi yapmaya zorlamamali. Bak aynısını bana da yaptı. Başka seçenek yok dedi orada otururuz aynı şekilde sonra çıkarız dedi. Ama oraya girdikten sonra çıkacağın ne malum ? Ayrıca neden sen taviz vermek zorundasın. Senin de bu hayatta isteklerin var. Bence çizgini koru geri adım atma. Nişanlın sana seçeneği gösterip yol orda diyorsa aynı üslubu büyük ihtimalle evlendiğinde de gösterir . Buna ne kadar dayanabilirdin ki bir ömür ?
Sonuç olarak pişman olur mu olmaz mı bilmiyorum ama taviz verme kendinden.

Senin ki pişman oldu mu ?

Evet taviz vermissin,tavizlerinin sonu daha fazla istekler ve bencilliklerle sonuçlanmış. Sen biraz yamyam olsaydin,diretseydin,öyle istemem erteleyelim sana destek olurum tarzinda degil de,banane yapacaksin istiyorum afedersin ama biraz it olsaydin sana boyle yapamazlardi. Aileyle oturmak mi kalmış Allah aşkına ,yorumlarında öfke ve kırgınlık görüyorum..ofkeli.ol zaten bu yobaz sacma aileye. Annesi ne diye zırlıyormus? Altin yumurtlayan tavugu kaçırdı diyemi

Hiçbirsey görmedim gerçekten pişman olur mu sence

Pisman olsa ne yazar? Anne ile beraber yasamak isteyen, yol orda diyen insan ilemi bir ömür gecirmek istiyorsun? 14 yasinda hormonlar etkisi ile begendigin biriydi. Adam acikcasi kiro dedigimiz insanlardan. Bir kursa yazil, bir hobi, olsun. Cevreni genislet ve emin ol, nasil o cocuga asik oldugunu bile anlayamayacaksin. Onu biraktigina cok mutlu olacaksin.

Pisman olsa ne yazar? Anne ile beraber yasamak isteyen, yol orda diyen insan ilemi bir ömür gecirmek istiyorsun? 14 yasinda hormonlar etkisi ile begendigin biriydi. Adam acikcasi kiro dedigimiz insanlardan. Bir kursa yazil, bir hobi, olsun. Cevreni genislet ve emin ol, nasil o cocuga asik oldugunu bile anlayamayacaksin. Onu biraktigina cok mutlu olacaksin.

Çalışıyorum ev ve yapı markette çalışıyorum reyon sorumlusuyum. Kendime güvenim var çok şükür 4 senedir 30 bin TL’ye yakın çeyiz borcu ödedim. Beyaz eşyamı aldım. Yük olmamak icin. Herseyi yaptım ama yaranamadım.

Back
X