• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz attım, daha doğrusu atmaya zorlandım.

Böyle numuneleri çok mu arıyorsunuz anlamıyorum? Hala daha pişman olur mu diye düşünüyorsunuz. Pişman olsa ne olacak? Barışmak mi derdiniz? Böyleleri pişman olmaz. Burnu yere düşse eğilip almaz bile. Kv nin aglayislarina da kanmayin. Bulmuşlar saf bir ensesine al lokmasını kızı. Tabi kaçırmak istemez.

Evet taviz vermissin,tavizlerinin sonu daha fazla istekler ve bencilliklerle sonuçlanmış. Sen biraz yamyam olsaydin,diretseydin,öyle istemem erteleyelim sana destek olurum tarzinda degil de,banane yapacaksin istiyorum afedersin ama biraz it olsaydin sana boyle yapamazlardi. Aileyle oturmak mi kalmış Allah aşkına ,yorumlarında öfke ve kırgınlık görüyorum..ofkeli.ol zaten bu yobaz sacma aileye. Annesi ne diye zırlıyormus? Altin yumurtlayan tavugu kaçırdı diyemi

O hiç istemedi kızım yollama yüzükleri dedi yapmayın dedi ama annesine babasına bile bağırdı hatta kadın kızım bozdur yüzükleri buna müstahak bile dedi. Bende ne münasebet bunlara mı kaldım dedim.

Böyle numuneleri çok mu arıyorsunuz anlamıyorum? Hala daha pişman olur mu diye düşünüyorsunuz. Pişman olsa ne olacak? Barışmak mi derdiniz? Böyleleri pişman olmaz. Burnu yere düşse eğilip almaz bile. Kv nin aglayislarina da kanmayin. Bulmuşlar saf bir ensesine al lokmasını kızı. Tabi kaçırmak istemez.

Yok ben sadece o pişmanlığı yüzünde görmek istiyorum. Çünkü çok canım yandı

Resmen okurken kendi yaşadıklarımı gördüm konuma bak istersen. Sana hiç kimse istemediğin şeyi yapmaya zorlamamali. Bak aynısını bana da yaptı. Başka seçenek yok dedi orada otururuz aynı şekilde sonra çıkarız dedi. Ama oraya girdikten sonra çıkacağın ne malum ? Ayrıca neden sen taviz vermek zorundasın. Senin de bu hayatta isteklerin var. Bence çizgini koru geri adım atma. Nişanlın sana seçeneği gösterip yol orda diyorsa aynı üslubu büyük ihtimalle evlendiğinde de gösterir . Buna ne kadar dayanabilirdin ki bir ömür ?
Sonuç olarak pişman olur mu olmaz mı bilmiyorum ama taviz verme kendinden.
Sana yazacaktım bak seninkine benzer konu diye

Allah allah.
Eski nişanlın kendine köle arıyormuş galiba.
Barışma,en ufak bir şeyde sana karşı ağzını bozan insanla mutlu olamazsın inan bana.
Annesinin gözyaşları da timsah gözyaşları.

Şimdi böyleyken bu sorunları yaşadıysan evlilik zamanını düşünemiyorum... bence daha da yıpranmadan yolunu ayırman iyi olmuş. Kayınvaliden de arar arar durar. Oğlu da pişman olacaktır emin ol. Şimdi sıcağı sıcağına ne dediğinin farkında değil.

Aglio ama gelinle kalmiyim, eviniz olsun demiyor? Birak allah askina..
Ben 6.5 yıl oturdum al bosaniyoruz. Sebep? Ozel hayat kalmadi. Her anlamda bagliydik onlara cunku. Hep istiyorlardi.
Noldu ben ve ikizlerim yolun sonundayiz.
Benm kv de cok ahlayip vahliyor simdi. Esim de dost kalalim seni insan olarak seviyorum,hayatimdan cikmani istemem dio. Ama bosanmak isteyen de o.

Boyle uyumlu,parasi olan,iyi niyetli bir gelini ben de birakmam valla. Benimki de bu hesap.

Yol yakınken dön. Uslubu hos degil
Ilk zorda git diosa defet gitsin

pisman olsa da olmasa da bundan bir halt olmaz surunuyorum dese bile donmemeniz lazim bu ne ya numunelik mi bu? Siz belli ki pisman olsun diyorsunuz ve yine doneceksiniz Allah yardimciniz olsun diyebiliyorum sadece.

pisman olsa da olmasa da bundan bir halt olmaz surunuyorum dese bile donmemeniz lazim bu ne ya numunelik mi bu? Siz belli ki pisman olsun diyorsunuz ve yine doneceksiniz Allah yardimciniz olsun diyebiliyorum sadece.

Hayır yanlış anlaşılıyorum galiba ben dönmek istemiyorum sadece benim yaşadığım acı hislerin aynılarını yaşasın istiyorum.

Back
X