Söz attım, daha doğrusu atmaya zorlandım.

Pişman olsalar ne degisecek ya da fotoğrafları kaldırmadılar diye size ailecek hayranlar mi saniyorsun? Sizde barisacak goz var ama kurtulduguna yatip kalkip sukretmen lazim sana ayri ev bile açsa sana böyle saygısız bi insanla omurmu gecireceksin

Bir insan hastayken ona genellikle geber demiyoruz, göz ardı edilmesi gereken ufak tefek bir kelime olarak
önemsizleştirmeyin isterseniz.
4/4 lük insan elbette yok ama ohooo daha ne kelimeler ediliyor dediğiniz kötü evliliğinizi referans göstermeniz :/
Üzüldüm adınıza.
Benim kotu evliligim oldgnu kim soledi. Pardon bnm mukemmel bir evliligim var ve biz ask ile evlndk kocam ustume titrer benim ama sinir aniyla eger kocandan iki kelime yemiceksende evliligin sabrini bilmiyosun demekdr adam 11 sene o kadini birakmams bide bunu dusun bnm esim beni goklerde tasir ama snr aninda bazen snrini bnden cikartr kimseden cikartamadgi icin blki oda ailesine kalamam diyemio kimse kimsenin ev icindeki halini bilemez bnm esim halada babasina karsi gelemio bazi konularda. Soncda anne baba bu atilmio ve her insan bir degil atamio kimisi hyr diyebilio ailesine kimisi diyemio okadr yil okadr sevgi iki kelimeyle bitsin mi yani yillarca birbirlerne sadik kalmslar nisanlilikda her kavga her sorun olusuyo ama evlndnmi butun dert tasa bitiyo buda benim dusuncem kimse yarfgilayamaz

Şunu bilir şunu söylerim: ne kadar fedakar olursan, ne kadar kanaatkar olursan o kadar kıymetsiz oluyorsun. İstisnalar vardır belki; ama az hem de çok az.

Pişman olsalar ne degisecek ya da fotoğrafları kaldırmadılar diye size ailecek hayranlar mi saniyorsun? Sizde barisacak goz var ama kurtulduguna yatip kalkip sukretmen lazim sana ayri ev bile açsa sana böyle saygısız bi insanla omurmu gecireceksin

Ben bana hayranlar demedim zaten canım bu durumda kaldırmamaları abest bir durum. İki insan yoluna devam ediyorsa bazı seyleri de ortadan kaldırmalısın mesela çabuk atlatabilmek açısından. Bende barışacak göz yok o defter kapandı. Sadece ben çok acı cekiyorum oda ceksin istiyorum bu kadar

Back
X