Söz attım, daha doğrusu atmaya zorlandım.

Merhaba kızlar aranıza daha yeni katıldım. 11 senelik bir ilişkim vardı 14 yaşında başladı şuan 25 yaşındayım. Çoğu zaman ayrıldık onun hayatına bir kaç kişi girdi ben onu o kadar çok seviyordum ki pişman olduğun da affettim. Bu sefer sözlendik bir seneye yakın sözlü kaldık. Onun ailesi köyde oturuyor. Ama köyde oturmaları umrumda bile değil çünkü onu maddi açıdan ya da kültürel açıdan sevmedim. Ailesiyle oturmak istediğini söylemişti bana basından beridir ilk başlar da kabul ettim ama durumu aileme açıklayınca kabul etmediler. Biz sözlendik bu konu yine açıldı. İstemiyorum dedim çalışıyorum sana yardım edebilirim hallederiz herseyi dedim. Tamam dedi bu bana. Ondan sonra 2 ay önce bulusamıyoruz diye kavga ettik biz ama bir senedir hiç başbaşa biryere çıkmadık hep ailesiyle nişan alışverişine annesinin dünürüyle çıktım. Onu bile dert etmedim hiç. Herseyden kıstırdım ettim. Çok büyük dügün istemedim altın istemedim hatta altın fiyatları yüksek diye nişanı erteleyelim dedim. Kredi çekeriz hallederiz dedim. Arkasında durdum. Bu kavga ettikten sonra yapamıyorum bunaldım. Hayatımı bitirdiniz köstek oluyorsun bana dedi. Ara verelim dedi bende tamam dedim sıkılmış olabilir borçları var. Abisi evlendi abisi kızın olduğu şehire gitti kendilerine ait evleri var. Eşyaları var herseyleri var. Bir ay sonra geri beni aradığında sana birsey sunucam ben ailemle oturmak istiyorum. 2 3 sene sonra başka eve gidicez dedi nişanıma kalmış 2 ay bende istemiyorum dedim yeter artık dedim hep aynı konudan sıkıldım dedim. Sıkıldıysan yol orda ben böyle istiyorum dedi tamam dedim. Bir hafta yollamadım yüzükleri sonra annesini aradım anne ben yolluyorum yüzükleri diye kızım yollama dedi sonra bu aldı telefonu manyakmısın ya belamısın bitti demedin mi ailemle bozdun aramı dedi kapattım o gün yolladım yüzükleri teyzeleri arkadaşları aradı annesi aglıyormus kızım yoktu o benim kızım olmustu kaybettim diye. bitti geri dönüşü yok dedim ailesini sildim heryerden yeni hesaplar açtım ama yok annesi geçen eklemiş bende kabul etmedim. Fotoğraflarımız hala duruyor. Nolucak böyle bilmiyorum. Sizce pişman olur mu kafayı yemek üzereyim yardım edin
bu hikayeler bana hiç yabancı gelmiyo benimde o fimlerdekii aynı sokakta hatta elerimiz tam karsı karsıya ailelerimizin birbirini tanıdığıı tüm mahallenin bizi bildiği ilk ve cocukluk aşkım olan bi MAL vardı :)) düşün tam doğdumdan beri aklımın ilk erdiği 6 yasından itibaren cocuksu hoşlanmalar oldu bu yasıma kadar aşk amaaaaaaaa aynı böyle yaptı evlenmek istedi o noktaya gelince sıkıldım bunaldım hayatım bitttti tirpleri anası beni cook isterdi ama oğlu ne istiyo belli değildi gözüde hep dısardaydı ayrılırsam sacma sapan seyler der annemi arardı evlenceksin benimle öyle bişey yok derdi tamam dersem cebinde gibi davranırdı yani burda edemiyorum ama içimdeki bütün küfürleri ettiğimi düşün valla ALLAHım sana şükürler olsun aşık olmustum ozamalar ama suan kurtuldum ve bitti dengemi cok bozdu kurtul ondan noooolursuun ilerde coook şükredersin simdi kıymeimi bilen bi aşkım kocam var cok şükür :D allah belanı versin :DDDDDD: burdan söyluyorum :D

bu hikayeler bana hiç yabancı gelmiyo benimde o fimlerdekii aynı sokakta hatta elerimiz tam karsı karsıya ailelerimizin birbirini tanıdığıı tüm mahallenin bizi bildiği ilk ve cocukluk aşkım olan bi MAL vardı :)) düşün tam doğdumdan beri aklımın ilk erdiği 6 yasından itibaren cocuksu hoşlanmalar oldu bu yasıma kadar aşk amaaaaaaaa aynı böyle yaptı evlenmek istedi o noktaya gelince sıkıldım bunaldım hayatım bitttti tirpleri anası beni cook isterdi ama oğlu ne istiyo belli değildi gözüde hep dısardaydı ayrılırsam sacma sapan seyler der annemi arardı evlenceksin benimle öyle bişey yok derdi tamam dersem cebinde gibi davranırdı yani burda edemiyorum ama içimdeki bütün küfürleri ettiğimi düşün valla ALLAHım sana şükürler olsun aşık olmustum ozamalar ama suan kurtuldum ve bitti dengemi cok bozdu kurtul ondan noooolursuun ilerde coook şükredersin simdi kıymeimi bilen bi aşkım kocam var cok şükür :KK70: allah belanı versin :KK70:DDDDD: burdan söyluyorum :KK70:

Ne zaman peşini bıraktı peki sen ayrıldıktan sonra?

Ne zaman peşini bıraktı peki sen ayrıldıktan sonra?
baak hiiç kolay olmadı tam 15 sene heba çöp defalarrrca ayrıldık boşta kalmadı hee bu sürede masallahı var hakkınıda yemim :D şaka maka ama artık evlenirsem ya aldatılan bi kadın olarak kösemde oturacaktım yada ezik aşşalıcaktı hergün beni farkındaydım ama yaşattığı hersey artık ayrılmam gerektiğini gösteriyodu çoooook zoor oldu gerceten ama karar vermiştim zaten gercekten kaybettiğini anlamaya baslayıncaa afalladı olmaz dedi bırakmadı evlenceksin benimle hadi konusma sus derdi ben ciddiydim ama hep hiç bozmadım kararımı o naparsa yapsın hiç kendimi bozmadım zorladım hep ilerde onunla kötü bi evliliğim olcanı biliyodum bunu hep aklıma getirdim zaten yaptıkları dedikleri bi şekilde itti artık zor bela sıyrıldım tasındılarda cok şüükür bende tasındım o sokaktan .. ama anneannemler var hala gelince suan gülüyorum sadece :D noolursun harcama kendini bişey başındn nasıl giderse hep öyle gider sana yool orda dıyen kiim olursa olsun çıkart hayatından aslaa alma

baak hiiç kolay olmadı tam 15 sene heba çöp defalarrrca ayrıldık boşta kalmadı hee bu sürede masallahı var hakkınıda yemim :KK70: şaka maka ama artık evlenirsem ya aldatılan bi kadın olarak kösemde oturacaktım yada ezik aşşalıcaktı hergün beni farkındaydım ama yaşattığı hersey artık ayrılmam gerektiğini gösteriyodu çoooook zoor oldu gerceten ama karar vermiştim zaten gercekten kaybettiğini anlamaya baslayıncaa afalladı olmaz dedi bırakmadı evlenceksin benimle hadi konusma sus derdi ben ciddiydim ama hep hiç bozmadım kararımı o naparsa yapsın hiç kendimi bozmadım zorladım hep ilerde onunla kötü bi evliliğim olcanı biliyodum bunu hep aklıma getirdim zaten yaptıkları dedikleri bi şekilde itti artık zor bela sıyrıldım tasındılarda cok şüükür bende tasındım o sokaktan .. ama anneannemler var hala gelince suan gülüyorum sadece :KK70: noolursun harcama kendini bişey başındn nasıl giderse hep öyle gider sana yool orda dıyen kiim olursa olsun çıkart hayatından aslaa alma

Daha çok yeni bir ay oldu. Ben pişman olmasını istiyorum sadece

Daha çok yeni bir ay oldu. Ben pişman olmasını istiyorum sadece
bende çok pişman olmasını istiyodum sadecee evet oldu ama ben evlenince:KK59::sampiyon: ozaman hiç bişekilde arama iletşime geçme bu tiplerin özelliklede bizim gibi uzun yıllarca manita tecrübesi olan için karşısındaki daha zooor oluyo biliyosun seninkide ayrı kalmaya alışkın gibi duruyo o yüzden biraz uzun sürücek gibi görünüyo pişmanlık duyması bacım inş Allah kalbine göre versin hayırlısı ile:KK68:

bende çok pişman olmasını istiyodum sadecee evet oldu ama ben evlenince:KK59::sampiyon: ozaman hiç bişekilde arama iletşime geçme bu tiplerin özelliklede bizim gibi uzun yıllarca manita tecrübesi olan için karşısındaki daha zooor oluyo biliyosun seninkide ayrı kalmaya alışkın gibi duruyo o yüzden biraz uzun sürücek gibi görünüyo pişmanlık duyması bacım inş Allah kalbine göre versin hayırlısı ile:KK68:

Teşekkür ederim inşallah çok sağol

Evet 1 aydır kendimi çok sıktım. Dayandım ama suan çok koyuyor. Sadece sürünsün hata yaptım seni kaybettiğime çok üzülüyorum desin istiyorum.
Ayrilik konusunda kararli olursan bunu eninde sonunda der ama dönersen dediklerini bi sekilde dayatip hayatini burnundan getirir.. "Hatami anladim, cok degistim" laflarina kanmazsin umarim.. Burda sorunlu olan şey adamin zihniyeti ve degisecegini hic sanmiyorum..

İnanmıyorum bir ay ara verdik. Ben acımıyormusun bana hastalanıyorum dediğimde geber dedi hastalan napayım dedi. Ne hali varsa görsün.
Erkekler boyle sorsana kimin kocasi 4 4luk hepsinin bi kusuru bar ve emi . ol erkkedense kadin daha cok uapici oluo sen hastalansan o dusunmez ama o jastalansa sen iyikesene kadar ustune dusersin ya sen evlnme asamasindasn bu ufak tefek kelimeleri goz ardi etmessen zaten sen evliligide yurutemezsin ki canim oho evlilikde daha ne kelimeler edilio ama hepsi. Snrlennce uzulunce ve bunalimca erkkler evlnme asamasinda asiri strestli oluyolr

Son cümleniz çok ilginçdi pişman olur mu?neden olsun siz ona istediklerini vermediginiz için mi?sizi mutsuz edemedigi için mi?
11 yaşınız nerde 25 yaşınız nerde
Kendinize uygun insan sevin onu da bırakın kendine uygun insan sevsin

Evet 1 aydır kendimi çok sıktım. Dayandım ama suan çok koyuyor. Sadece sürünsün hata yaptım seni kaybettiğime çok üzülüyorum desin istiyorum.

böyle dese siz yine barışırsınız ki, araya kimler kimler girmiş yine barışmışsınız, iyiliğiniz için öyle dememesi inanın daha iyi.

kimi ster beraber oturmayi...
bizim yan komşu oğlunu üst kata gelin getirmeye çalışıyor ama hiöç bi kız kabnul etmemiş kadin kaynanama dert etmiş.. kadinin fikri oğlunu önce kiraya çikartıp sonra gelinin bilezikleriyle evinin içini yapacakmiş.
bende içimden gelin kabul edecek mi??
hiç bi gelin kabul etmez zorlayamaz...
bide eşimin dayisi da ev aldilar bi evi daha var çok küçük odaları.. onu da oğluna oturcakmiş kendileri daha büyük daha iyi yerlerde:D
peki gelin istiycekmi ? istiycek mecbur diyolar.. nasıl aile... bende görecez dedim sustum:)

bak canim sakin kabul etme. evlilkte daha sorun yaşayabilirdin...
bölesi daha hayırlıymış.. senin kapıda bekleyen nasibin var:)

kesinlikle dönme şehirde yaşayan bırının koyde yaşaması hemde kv ıle çok zor adam bu durumdan vazgeçmez vazgeçse bıle evlendıkten sonra senı mecbur bırakacak yaşın gen. dunyadakı tek adam o mu?

Erkekler boyle sorsana kimin kocasi 4 4luk hepsinin bi kusuru bar ve emi . ol erkkedense kadin daha cok uapici oluo sen hastalansan o dusunmez ama o jastalansa sen iyikesene kadar ustune dusersin ya sen evlnme asamasindasn bu ufak tefek kelimeleri goz ardi etmessen zaten sen evliligide yurutemezsin ki canim oho evlilikde daha ne kelimeler edilio ama hepsi. Snrlennce uzulunce ve bunalimca erkkler evlnme asamasinda asiri strestli oluyolr

Bir insan hastayken ona genellikle geber demiyoruz, göz ardı edilmesi gereken ufak tefek bir kelime olarak
önemsizleştirmeyin isterseniz.
4/4 lük insan elbette yok ama ohooo daha ne kelimeler ediliyor dediğiniz kötü evliliğinizi referans göstermeniz :/
Üzüldüm adınıza.

kesinlikle dönme şehirde yaşayan bırının koyde yaşaması hemde kv ıle çok zor adam bu durumdan vazgeçmez vazgeçse bıle evlendıkten sonra senı mecbur bırakacak yaşın gen. dunyadakı tek adam o mu?

Hayır değil tabiki ama insan verdiği emeklere üzülüyor. Çünkü ben erkek gibi bu ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştım bunca sene

Back
X