- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Onun yerıne erkek arkadasın altın alsın parası varsa esyayı dugune yakın alın modeller degısıyor cunku ve evıne gore esya alırsın suan esya almanın bır mantıhı yok.normalde söz olucaktı bu Mayısta onu bile erteledik ama eşyayı şimdiden alalım diyo erkek arkadaşım. beyaz eşyalara mobilyalara netten bak diyor. beyaz eşya sorun olmaz gibi modele özelliklere bakıp alırsın da mobilya sıkıntı olmaz mı ev bile tutmadık.
fiyatlarda ilerde çok artış olacağı düşüncesinde olduğu için şuanda uygun olacağı için bu arada.
Ben mobilyalarımı evimi tutup ona göre almıştım. Aldığım eşya hayal ettiğin gibi duymayabilir tutacağım evde.
Bide aklıma takıldı hepsini aldınız diyelim mağazada mi duracak evi de mi şimdiden tutalım diyo sevgilin
Bence çok mantıklı
Alın mobilyacıda dursun.
Ev tutmadan mobilya mı olur denmiş ama mobilya dediğin zaten 2 üçlü 2 tekli koltuk. Ortalama bir masa.
Yalıda oturanlar gibi devasa boyutta mobilya almamayı herkes akıl eder herhalde.
En kötü ihtimalle evi biraz büyük tutarsınız.
Şu anda ekonomi kötü, adamlar satış yapabilmek için fiyatları aşağı çekiyor. Nakit akışı az piyasada. Eşya almanın tam zamanı bence.
Dolar, altın al diyenler olmuş. Şu an ikisi de tavan. Nasıl ekonomi tavsiyesi anlamadım. İkisi de düşebilir. Hiç mantıklı gelmedi bana bu tavsiye.
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş....
Ortada daha söz bile yokken ev eşyası almak gerçekten çok mantklı.
Nikahdan hata düğün salonundan dönenleride gördük oda bir garanti değil.Ona bakarsak nikah gerçekleşene dek herşey olabilir
Bütün eşyalar nikahtan sonra alınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?