- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Evet evet katılıyorum, evlilik öncesinden başlamak en iyisi yoksa ilk yıllar borç ödemeye gidebiliyor. Biz 1buçuk yıl önce başladık dizmeye evi, ne nişan ne söz vardı ortada. İyi ki öyle yapmışız deriz her seferinde, evlendikten sonra borca girip araba aldık bu sayede çok şükürHa birde şöyle bir sey var. Şimdi alsanız muhtemelen evi yerleştirene kadar taksitleri yarılamış olacaksınız.
Vallahi okurken bende bunları aklımdan geçirdim. Yani bizde taa aylar önce aldik hiç ya ayrılırsak demedik, çok şükür dediginiz gibi düğüne kadar taksitler bitmişti ve düğünden sonra hemen araba aldik. Onunda borcu bitti bikac aya. Bu tarz şeylerde peşin parası olmayanın ufak ufak alıp ödemesi hele büyük ekonomik kriz öncesi çok mantıklıEvlenme garantisi yoksa evlendikten sonra da boşanmayacağımızın garanti yok... Bunu düşünmek yerine sevdiğinle evlilik düşünüyorsanız "biz" olup, bir plan yapıp bunun gerektirdiği adımları atmayı daha doğru buluyorum
Altın düşmüyor ki gram altın bir ayda 50 liradan çok arttı.Altın düşüyor sanki altın almak daha mantıklı gibi ama bir yatırım araçlarını inceleyin derim.
Borçlanarak alacaksanız kendi adınıza yapmayın. Arkadaşım nişanlısından ayrıldığında mobilyalar elinde kalmıştı.
Ben yanlış bakmışım o zaman, yanılttigim varsa kusura bakmasınlarAltın düşmüyor ki gram altın bir ayda 50 liradan çok arttı.
Altın her zaman uzun vadede iyi yatırım ama gözünüzü seveyim dusuyor demeyin. Bir heves baktım mesajınızı görünce , bugün yine artmış 380 olmus
Carsamba 380 demişim, bugün cumartesi 387 olmuş.Ben yanlış bakmışım o zaman, yanılttigim varsa kusura bakmasınlar
Carsamba 380 demişim, bugün cumartesi 387 olmuş.
Abov,ben nerelere gidem
normalde söz olucaktı bu Mayısta onu bile erteledik ama eşyayı şimdiden alalım diyo erkek arkadaşım. beyaz eşyalara mobilyalara netten bak diyor. beyaz eşya sorun olmaz gibi modele özelliklere bakıp alırsın da mobilya sıkıntı olmaz mı ev bile tutmadık.
fiyatlarda ilerde çok artış olacağı düşüncesinde olduğu için şuanda uygun olacağı için bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?