- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Düştügü yerden yakalarsa altın her zaman kazandırır. Esya alabılır ama herkes kabul etmıyor ayrıca depo parası ıstıyor ayrıca netten bak demıs yanı esya gelecek netten aldıgı ıcın. Magazaya gıdıp alsa bazen farklı yerlerden begenıyorsun uzun sure bekletmezler tanıdıksa. Ayrıca dugun olacak o olacak bu olacak.Bence çok mantıklı
Alın mobilyacıda dursun.
Ev tutmadan mobilya mı olur denmiş ama mobilya dediğin zaten 2 üçlü 2 tekli koltuk. Ortalama bir masa.
Yalıda oturanlar gibi devasa boyutta mobilya almamayı herkes akıl eder herhalde.
En kötü ihtimalle evi biraz büyük tutarsınız.
Şu anda ekonomi kötü, adamlar satış yapabilmek için fiyatları aşağı çekiyor. Nakit akışı az piyasada. Eşya almanın tam zamanı bence.
Dolar, altın al diyenler olmuş. Şu an ikisi de tavan. Nasıl ekonomi tavsiyesi anlamadım. İkisi de düşebilir. Hiç mantıklı gelmedi bana bu tavsiye.
Kurumsal mağazadan alırlarsa eğer mağaza mobilyayı istedikleri zaman sipariş edip istenilen yere vakti gelince kuruluma gönderiyor. Biz farklı bir ilden almıştık yaklaşık 10 ay bekledik. Ev yerleşmeden 1 ay önce şu tarihte mobilyayı getirtin dedik onlarda ona gore ayarladılar. Tasindigimiz gün geldi kurdular. Üstelik dediğim gibi farklı bir ildeydik. Ve berjerlerde çok ufak bi soyulma olmuş, adam demese asla farketmezdim. 1 ay sonra tekrar yeni berjer getirdiler. Aldıkları yerin kurumsal olması önemli.Düştügü yerden yakalarsa altın her zaman kazandırır. Esya alabılır ama herkes kabul etmıyor ayrıca depo parası ıstıyor ayrıca netten bak demıs yanı esya gelecek netten aldıgı ıcın. Magazaya gıdıp alsa bazen farklı yerlerden begenıyorsun uzun sure bekletmezler tanıdıksa. Ayrıca dugun olacak o olacak bu olacak.
Mobilya yinede mantıklı gelmedi banamağazada duruyormuş alınan eşyalar
Ha birde şöyle bir sey var. Şimdi alsanız muhtemelen evi yerleştirene kadar taksitleri yarılamış olacaksınız.20-30 bin liralık yatırım yapamazsınız belki kenara ama borcun altına girebilirsiniz fiyatlar iyice yükselmeden
Bırakın bu kız verdik/aldık laflarını artık, kimse kimseyi vermiyor ve almıyor. İlla birileri verilecekse artık erkekler veriliyor kızlara benceSöz bile olmamış bakalım baban seni verçekmi
Verdi aldı lafları lafın gelişiBırakın bu kız verdik/aldık laflarını artık, kimse kimseyi vermiyor ve almıyor. İlla birileri verilecekse artık erkekler veriliyor kızlara bence
Kesinlikle alın diyorum biraz piyasayı bilen biri olarak seneye herşeyin fiyatı 2/3 katı olacakBence çok mantıklı
Alın mobilyacıda dursun.
Ev tutmadan mobilya mı olur denmiş ama mobilya dediğin zaten 2 üçlü 2 tekli koltuk. Ortalama bir masa.
Yalıda oturanlar gibi devasa boyutta mobilya almamayı herkes akıl eder herhalde.
En kötü ihtimalle evi biraz büyük tutarsınız.
Şu anda ekonomi kötü, adamlar satış yapabilmek için fiyatları aşağı çekiyor. Nakit akışı az piyasada. Eşya almanın tam zamanı bence.
Dolar, altın al diyenler olmuş. Şu an ikisi de tavan. Nasıl ekonomi tavsiyesi anlamadım. İkisi de düşebilir. Hiç mantıklı gelmedi bana bu tavsiye.
Almisken bebek odasını da almasinlarnormalde söz olucaktı bu Mayısta onu bile erteledik ama eşyayı şimdiden alalım diyo erkek arkadaşım. beyaz eşyalara mobilyalara netten bak diyor. beyaz eşya sorun olmaz gibi modele özelliklere bakıp alırsın da mobilya sıkıntı olmaz mı ev bile tutmadık.
fiyatlarda ilerde çok artış olacağı düşüncesinde olduğu için şuanda uygun olacağı için bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?