- 25 Şubat 2016
- 958
- 1.321
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Yatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlarSiz bi cok seyi almissiniz, tebrik ediyorum, erkektir o yapar dememissiniz, üstünüze düşeni almissiniz. E ailenin verdigiyle de bi cok şey hallolur. Kalan eksikleride eşiniz taksitle öder. Her şey yolundayken yüzük atmak niye? Anlam veremedim. Anlasiyorsaniz, onunla bir gelecek görüyorsaniz bu gibi sebeplerden bitirmeyin
Kayınpeder kayınvalide niye emek versin? Ev sizin eşya sizin hayat sizin millet niye siz gerine gerine yaylı yatakta pembe koltuk takımlı saten perdeli evde meşru şekilde sevişebilin diye emek verecek? G.tüne güvenen borazancı başı diye bir laf vardır cuk diye otururYatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlar
“Onlar” neden emek versin, eşiniz almalı bunları, ailesi değil.Yatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlar
Tamam ablaSiz çevreniz gibi düşünmek zorunda değilsiniz. Bir kadın olarak bu cahil düşünce yapısına karşı çıkmalısınız.
Eşime dedim kadınlara enflasyon oranında zam gelmiş, 100 gram altın ediyormuşum ben hesapladım diye. Yanlış hesap yapmışsın daha fazla etmen lazım, ben senin tutarını karşılayamam dedi. Mecburen boşanıyoruz.Yahu bunların hesabına göre beni Dubai şeyhi bile zor alır.
Ayaklarım 41-42 sadece
Gerisini siz hesap edin
Sizin almaniz mantıklı değil asla değil. Sevgilinizle ortak beraber almanız lazım. He o taşın altına elini koymuyorsa evlilik sorumluluğuna hazır değil demektir zatenYatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlar
Olur mu adam sizden vazgeçmeyerek emek veriyor zaten. Siz ne gerekiyorsa alın. Bu yüz gram altını da alıp sevgilinize verin o taksın size, aile içinde huzursuzluk çıkmasın. Hatta bir miktar kredi çekip sevgilinizin cebine koyun "erkek adamsın bulunsun, lazım olur" deyin. Düğün öncesi paraya ihtiyacı olur.Yatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlar
Ama adam size 100 bin verecekmiş. Daha ne emeği versin? Neyi beğenmediniz tam olsrak?Yatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlar
Evet düğünde yok geri kalanlar vs için 100k iyi bi para bence.Ama adam size 100 bin verecekmiş. Daha ne emeği versin? Neyi beğenmediniz tam olsrak?
Şakayla karışık milletin evine barkini yıkacak konu..Eşime dedim kadınlara enflasyon oranında zam gelmiş, 100 gram altın ediyormuşum ben hesapladım diye. Yanlış hesap yapmışsın daha fazla etmen lazım, ben senin tutarını karşılayamam dedi. Mecburen boşanıyoruz.
Bu hesap yanlışmış zaten.
Bazen tv de izliyorum, adamlar evlenmek için 300 000_500 000 harcadım falan diyor ,ağzım açık kalıyor.altin alınmış,kıyafet,bohça.bu kadar harcayacagina bir ev alsaymış derdim(birkaç yıl once)Amma kıymetli sanıyorsunuz kendinizi, millet mecbur sanki birikmişini size vermeye. Elli kere söyledik aloo, uyanın artık. Geçti o satış devirleri. Kadınların ezilmesinin en büyük sebebisiniz, önce sizle mücadele edeceğiz.
Yanlis anliyorsunuz. Sevgiliniz evlenmek istiyorsa babasina bel baglamamali. Bakin daha 6 ay varmis, sevgiliniz 12 ay vadeli kredi ceker, nikahı 6 ay otelerseniz borcsuz evlenmis olursunuz. 40 yasindaki adam babasina guvenip evlenmemeli. Ayni sekilde 40 yasindaki adam hic evlenmemis biriyle evlenecek hali yok, sizin daha once evlenip bosandiginizi saklamasi absürt. 100gr altin talebi ise bana fazla geldi.Yatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlar
soru ne burada?Merhabalar iki yıllık sevgilimle evlilik kararı aldık.Bir sene önce bu kararı almamıza rağmen babasının maddi imkanları yüzünden bekliyorduk.köyde bir arsası vardı onu satıp düğününüzü yapacağım dedi.2 ay önce arsa satıldı.bu arada sevgilim asgarı ücretin bir miktar üzerinde maaş alıyor kirada oturuyor ve birikmiş parası yok o yüzden babasından destek beklemek zorunda kaldık.Benim kendi evim var devlet memuruyum ve eşyaların yarıdan çoğunu aldım.yapacakları altın ve ev eşyasının yarıdan az kısmı düğünde istemedim sadece nikah olacaktı.
Ailemle görüştüm tanışma için gün belirledik.babası ne istiyorlar demiş oda 100 gr altın ve bu eşyalar demiş babası sadece 100 milyar para veririm gerisine karışmam demiş annem duyunca küplere bindi doğal olarak gelmeden tanışmadan bu ne pazarlığı diye doğal olarak vazgeçtiğimi söyledim aldığı yüzüğü geri verdim.ben senden asla vazgeçmeyeceğim dedi bende sorunlarını hallet öyle gel dedim iki senedir görüşüyoruz artık ya evlilik olsun yada bitsin diyorum.
Bu arada ben daha önce evlenip ayrıldım.sevgilim aileme söylemedim diyor ama biz şüphe duyuyoruz hani bu konudan dolayı mı babası yokuşa sürüyor diye.Sevgililim babasının elinde yüklü miktar para var bu arada.
Görüştüğümüz iki sene boyunca sevgilim gel aileme gidelim dedi fakat ailesinden böyle bir talep gelmedi yani onlar davet etmeden kendim gidecektim bunu istemedim ve gitmedim.bundan bir ay önce bir akrabalarının düğünü vardı sevgilimin babası kız arkadaşını da al beraber gelin dedi.evine bile değil akrabanın düğününe çağırması doğru gelmedi bana ve gitmedim.şimdi bu olaydan dolayı bana kızıyormuş.
Lütfen ama o 100 gr çok kıymetli herkeste olmaz. Konu sahibi de fırsatı bulmuşken değerine değer biçiyor.Amma kıymetli sanıyorsunuz kendinizi, millet mecbur sanki birikmişini size vermeye. Elli kere söyledik aloo, uyanın artık. Geçti o satış devirleri. Kadınların ezilmesinin en büyük sebebisiniz, önce sizle mücadele edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?