Söz haftası ayrılık

Yatak odası koltuk takımlarımı aldım 6 ay önce hazırlık olsun nikah zamanına kalmasın diye.buradaki arkadaşlar beni suçlu görüyor ama ben katılmıyorum kalan eksikleri de benim almam mantıklı mı?hiç emek vermemiş oluyorlar

Kayınpeder kayınvalide niye emek versin? Ev sizin eşya sizin hayat sizin millet niye siz gerine gerine yaylı yatakta pembe koltuk takımlı saten perdeli evde meşru şekilde sevişebilin diye emek verecek? G.tüne güvenen borazancı başı diye bir laf vardır cuk diye oturur

Arkadaşım şimdi şöyle ki siz bu adamla denk değilsiniz. Eviniz var, dizmişsiniz, mesleğiniz var, memur maaşınız var bu herifle ne işiniz var? Kaldı ki aileler destek olabilir ama evlenme masraflarını karşılamak zorunda değiller. Koskoca insanlar evleniyorsa evlerini kendi dizebilmeli. 100 gr altın desteği zaten yeterince külfetli, ailesine neden yükleniyorsunuz, asgari ücretten hâllice yaşayıp ev dizemeyen herifle işiniz ne? Evlenip ayrılmışsın, artık yoğurdu bile üfleyerek yemen gerekiyor. Evlenip ayrılmanız konusunda da kendinizi kötü hissetmeyin, insanlar evlendikleri gibi ayrılabilirler de bu çok normal.

Son düzenleme:
“Onlar” neden emek versin, eşiniz almalı bunları, ailesi değil.

Ya biri oglumla evlencek diye tarla filan satip 100bin vermezdim.
Hani adam eşyalari almaya yardim eder belki oglu da kullanacak sonuçta ama 100gram altini size hibe etmek istememesi cok normal. Cocugum da yok ama calisip edindigim malı sirf evleniyor diye elalemin kizinin eline sayamazdim. İnsanin zoruna gider Yazik insanlara

Yahu bunların hesabına göre beni Dubai şeyhi bile zor alır.
Ayaklarım 41-42 sadece
Gerisini siz hesap edin
Eşime dedim kadınlara enflasyon oranında zam gelmiş, 100 gram altın ediyormuşum ben hesapladım diye. Yanlış hesap yapmışsın daha fazla etmen lazım, ben senin tutarını karşılayamam dedi. Mecburen boşanıyoruz.
Bu hesap yanlışmış zaten.

Sizin almaniz mantıklı değil asla değil. Sevgilinizle ortak beraber almanız lazım. He o taşın altına elini koymuyorsa evlilik sorumluluğuna hazır değil demektir zaten

Olur mu adam sizden vazgeçmeyerek emek veriyor zaten. Siz ne gerekiyorsa alın. Bu yüz gram altını da alıp sevgilinize verin o taksın size, aile içinde huzursuzluk çıkmasın. Hatta bir miktar kredi çekip sevgilinizin cebine koyun "erkek adamsın bulunsun, lazım olur" deyin. Düğün öncesi paraya ihtiyacı olur.

Ama adam size 100 bin verecekmiş. Daha ne emeği versin? Neyi beğenmediniz tam olsrak?

Şakayla karışık milletin evine barkini yıkacak konu..
İyi ki 100 gram altın ediyorsun ; yanımda yatma karicim seni bankaya yatiralim dememiş

Merhaba, siz çok eski bir üyesiniz. Evli olduğunuzu biliyordum.Bir de zayıflama sayfalarında bir topiğiniz vardı istikrarli bir şekilde spor yapıp fotoğraflarınizı paylaşıyordunuz gayette iyi gidiyordu. Bu konunuz biraz şaşırttı.

Bazen tv de izliyorum, adamlar evlenmek için 300 000_500 000 harcadım falan diyor ,ağzım açık kalıyor.altin alınmış,kıyafet,bohça.bu kadar harcayacagina bir ev alsaymış derdim(birkaç yıl once)
Konu sahibi ,adam size bu kadar para harcayacagina iş falan kurar,kendine araba alır.bir zahmet nisanliniz evlenmek istiyorsa ya bekleyip para biriktirecek yada kredi çekecek. Adam bütün parasını size harcamalı değil mi?

Yanlis anliyorsunuz. Sevgiliniz evlenmek istiyorsa babasina bel baglamamali. Bakin daha 6 ay varmis, sevgiliniz 12 ay vadeli kredi ceker, nikahı 6 ay otelerseniz borcsuz evlenmis olursunuz. 40 yasindaki adam babasina guvenip evlenmemeli. Ayni sekilde 40 yasindaki adam hic evlenmemis biriyle evlenecek hali yok, sizin daha once evlenip bosandiginizi saklamasi absürt. 100gr altin talebi ise bana fazla geldi.

soru ne burada?

Lütfen ama o 100 gr çok kıymetli herkeste olmaz. Konu sahibi de fırsatı bulmuşken değerine değer biçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…