• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz için uygun yaş

Ozgededikya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
70
10
3
18 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var gayet yolunda gidiyor erkek arkadaşım annem ile tanıştı bende onun ailesi ile tanıştım. Bu yıl askere gidiyor dönünce ailelere tanışsın söz yapılsın ufakta olda ismi koyulsun istiyoruz çok mu erken olur yaşımız söz için 19 yaşında olucam o askerden gelince

Söz olsun nişan olmasın bu dönemde iyice tanımış ve okulunu da bitirmiş olursun . Aman diyeyim 20 yaşında evlenmeye niyet etme çok pişman olursun. 27de evlendim evlendikten sonra 27nin bile erken olduğunu düşündüm ama mutluyum tabi çok şükür .

Söz olsun nişan olmasın bu dönemde iyice tanımış ve okulunu da bitirmiş olursun . Aman diyeyim 20 yaşında evlenmeye niyet etme çok pişman olursun. 27de evlendim evlendikten sonra 27nin bile erken olduğunu düşündüm ama mutluyum tabi çok şükür .
Aynen evlilik gibi bi düşüncemiz zaten yok küçük bi söz yapılsın istiyoruz sadece çünkü o gidip gelip kendini toparlayasıya da bi zaman geçiçek sevgiliktense sözlü olmak daha İyi gibi

Aynen evlilik gibi bi düşüncemiz zaten yok küçük bi söz yapılsın istiyoruz sadece çünkü o gidip gelip kendini toparlayasıya da bi zaman geçiçek sevgiliktense sözlü olmak daha İyi gibi
İyi tanı hemde çok iyi tanı...! Peki sevgilinin bir mesleği bir maddi dayanağı var mı ? Askerden gelip iş tutturmak biraz uzun süre alabilir çünkü

Yaş cok erken
ayrıca Üniversiteye başlayınca hemen evlenmek gibi bir niyetin yoksa bu kadar uzun nişanlılık süresi çok kötü sonuçlar doğuruyor
bir de erkek arkadaşınız askere gidip gelsin önce askere gidip gelince evlenmekten vazgeçen değişen bir sürü insan oluyor
Bence aileleri araya çok katmadan önce askerliği ve üniversiteyi bir hale yola koyun

Erkek arkadaşımın okumak gibi bir düşüncesi yok bende bu yıl hazırlanıyorum o gelince 1. Sınıfa başlamış olucam

Okumayıp ne yapacak peki,okumayan adam seni okuturmu hiç evladım...
Biraz kafanı çalıştır ne bu böyle hemen evlenme planları..

Yaş cok erken
ayrıca Üniversiteye başlayınca hemen evlenmek gibi bir niyetin yoksa bu kadar uzun nişanlılık süresi çok kötü sonuçlar doğuruyor
bir de erkek arkadaşınız askere gidip gelsin önce askere gidip gelince evlenmekten vazgeçen değişen bir sürü insan oluyor
Bence aileleri araya çok katmadan önce askerliği ve üniversiteyi bir hale yola koyun
Askerlikten gelince düşünüyoruz zaten sözü ki kararını değiştirme konusu karakterine de bağlı bence biraz

Evet bi aile şirketleri var. Söylediklerimi dikkate alıp iyi tanıyacağım
Aile şirketi olması ona ne kazandırır ? Okuması bence daha akıllıca olur. En azından kendi işini yaparken bir yandan da okuyabilir okusun okumali..

Back
X