• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz için uygun yaş

Ua

O kadar güzel yazmışsın ki içim rahatladı güven problemimiz hiç olmadı yok yani erkek arkadaşımın ds basksıı yok yüzük falan diye. Evlerine de hiç gitmedim gitmem de ailesinden ablası ve annesi ile iletişimim var oda özel günlerde ve ara ara hal hatır sormak için anne diye de demedim demem de ve güzel dileklerini için çok teşekkür ederim seninle evliliğin hep huzurlu devam etsin

Bence çok erken. Daha 18'sin yani daha yeni yetişkin olmuşsun. Biraz dünyayı keşfet, sana demiyorum ki erkek arkadaşından ayrıl ama bence çok erken. Gittiği yere kadar devam edin, bu sırada eğitimine devam et. Genç yaşların bir daha gelmez. Zaten o doğru insansa sen eğitimini tamamladığında bile yanında olacaktır.

erkenden evlenmeni hiç tavsiye etmem. tamam soz nisan bi kac sene beklicekseniz ok. ama en az 23- 24 yaşından önce evlenme. erkek arkadasin da olgunlassin biraz, sen de
Evet bekliyeceğiz söz sadece bi ismi konsun diye düşünülen bir şey 20 yaşında söz yapılsa 2 yıl beklense daha iyi gibi

Bence çok erken. Daha 18'sin yani daha yeni yetişkin olmuşsun. Biraz dünyayı keşfet, sana demiyorum ki erkek arkadaşından ayrıl ama bence çok erken. Gittiği yere kadar devam edin, bu sırada eğitimine devam et. Genç yaşların bir daha gelmez. Zaten o doğru insansa sen eğitimini tamamladığında bile yanında olacaktır.
Evet haklısın ki bekleyeceğine de eminim zamana bırakmak daha iyi olacak

23 söz, 24 nişan v.s. 25 te de düğün olur. bu şekilde gayet iyi görünüyor. Askere gidip gelecek, çalışma hayatına atılacak, aynı şekilde sende kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışacaksın. Merak etme sevdiğin bir yere kaçmaz, giderse de zaten sevmemiş demektir. Bizim zamanımızda senin yaşlarındayken bırak sevmeyi evlenmeyi, derslerimizden başka bir şey düşünmezdik.

23 söz, 24 nişan v.s. 25 te de düğün olur. bu şekilde gayet iyi görünüyor. Askere gidip gelecek, çalışma hayatına atılacak, aynı şekilde sende kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışacaksın. Merak etme sevdiğin bir yere kaçmaz, giderse de zaten sevmemiş demektir. Bizim zamanımızda senin yaşlarındayken bırak sevmeyi evlenmeyi, derslerimizden başka bir şey düşünmezdik.
Pekala çok teşekkür ederim düşüncelerin için

Henüz o kadar gençsinizki bunları düşünmek için. O yaşlarda verilen kararlardan sonra çok pişman olabiliyor insan. Üniversiteye gidip okulunuzu bitirmeden hiç bulaşmayın söz nişan işlerine. Erkek arkadaşınız sizi seviyorsa bekleyecektir. Zaman geçtikçe, olgunlaştıkça insanların düşünceleri, fikirleri değişiyor. Hiçbirşey için acele etmeyin. Buradaki tecrübelere kulak verin.

Sözlü gezip okulun bitince evlenmek çok yanlış olur. Ailelerle yüz göz olursunuz. En iyisi sözün nişanın kısa tutulmasıdır. Ayrıca olur da ayrılırsanız söz atmış olursunuz. Hiç gerek yol bunlara.

Önce iş sonra eş...
Evlilikten önce meslek sahibi olmak için okumalısınız, sonra çoookkk pişman olursunuz.

Aynen evlilik gibi bi düşüncemiz zaten yok küçük bi söz yapılsın istiyoruz sadece çünkü o gidip gelip kendini toparlayasıya da bi zaman geçiçek sevgiliktense sözlü olmak daha İyi gibi
Sozlu olmak daha iyi degil, bir an once evlilik olmadigi surece ayrilma ihtimalinizi arttirirsiniz.
Kaderinde yoksa soz de bozulur gider, zor degil.

Söz ile kalacaksa neden olmasin.
Ama 19 20 yasinda evlenilmez. Hayatin bahari resmen. Ozgurce yasanmali

diğer taraftan uzun süreli söz,nişan hiç bir şey kazandırmıyor. en fazla yüzüğü takınca değişen erkek modelini erken keşfetmiş oluyorsun.

biz 16 yaşımızda görüşmeye başladık. 9 yıldır ilişkimiz devam ediyor. bir yılı geçti nişanlıyız.
bize kalsa evliliğe 3 ay kala nişan yapardık.
ama benim ailem adı konulsun olmaz öyle dediler. adı konunca ne oldu? işler daha sarpa sardı. kısa öz halletmek lazım bu düğün dernek işlerini...

hem daha askerden gelecek. muhtemelen değişmiş olarak gelecek.
hele bir durun. tanımaya devam edin.

Back
X