Söze tanışmaya gelmeyen görümce

angel123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
59
21
38
26
Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası (GÜNCELLEME) arkadaşlar görümcemin gelmemesinin nedeni bodruma tatile gitmiş

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Bence böyle olması daha iyi sevinin derim 😉

Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Ortada elbette bi sebep vardır. Nişanlınızın tavrı önemli aranıza sınır çizebiliyormu. Ayrıca o öyle yapıyorsa sizde mesafeli davranın.

Görümceyle evlenmeyi planlamıyorsanız çok büyük problem değil bence.

Dikkat çekmeye çalışıyor, ya da kardeşi için düşündüğü başkası vardı işine gelmiyorsunuz. Yerinizde olsam nerede diye bile sormam. Beni yok sayanın varlığını hatırlamak zorunda değilim. Umursamayın ki onun istediği gibi ortalık karışmasın.

İyi biri yani kardeşi ile arası pek iyi değildi zaten ondanda olabilir
Bak muhtemeldir ki en kucugudur evin. Benim küçük boa 🐍'ı görümcem de baştan öyleydi eşim hep derdi biz anlaşamıyoruz diye ama evlendik 🐍abici çıktı bir görsen opmeler sarilmalar sanki eski sevgililerde beni kıskandırıyor coktaaa tın bende....ama çok yordu salakliklari ama eşim mesafe koydu da iyi kafam 🤢

Dikkat çekmeye çalışıyor, ya da kardeşi için düşündüğü başkası vardı işine gelmiyorsunuz. Yerinizde olsam nerede diye bile sormam. Beni yok sayanın varlığını hatırlamak zorunda değilim. Umursamayın ki onun istediği gibi ortalık karışmasın.
Banada öyle geldi bu zamana kadar ilgi onun üzerindeydi şimdi değişiceği için böyle yapıyor olabilir ama hiç doğru bir davranış değil yani

Bak muhtemeldir ki en kucugudur evin. Benim küçük boa 🐍'ı görümcem de baştan öyleydi eşim hep derdi biz anlaşamıyoruz diye ama evlendik 🐍abici çıktı bir görsen opmeler sarilmalar sanki eski sevgililerde beni kıskandırıyor coktaaa tın bende....ama çok yordu salakliklari ama eşim mesafe koydu da iyi kafam 🤢
Normalde evlenince kayınvalidemin evin üstünde oturucaz öyle ayarlandı yani ama neyse ki görümcem almanyaya gidiceği için pek görmicem ben ön yargılı bir insan değilimdir normalde ama bu şrkilde yaklaşınca ister istemez mesafe koyarım

Banada öyle geldi bu zamana kadar ilgi onun üzerindeydi şimdi değişiceği için böyle yapıyor olabilir ama hiç doğru bir davranış değil yani
18 yaşında evin küçük gözbebeği, doğru davranış kavramını anlayacak kadar olgun olduğunu sanmıyorum. Bir süre şımarıklıklıarına tahammül etmeniz gerekecektir. Görmezden gelin yokmuş gibi davranın, ailenize de "dengesizmiş biraz, yok saymak en doğrusu" deyip geçin

Normalde evlenince kayınvalidemin evin üstünde oturucaz öyle ayarlandı yani ama neyse ki görümcem almanyaya gidiceği için pek görmicem ben ön yargılı bir insan değilimdir normalde ama bu şrkilde yaklaşınca ister istemez mesafe koyarım
Yapma yaaa tasinmasan çok üzülürsün. Ne için gidiyor? Kayinvalideni doldurmasin?

Benim görümcem de ne söz-nişan ne kınama ne nikahıma geldi. Şimdi de arayıp sormadıgım için ara sıra laf söylüyor. Yalnız kendi de beni şimdiye kadar bir kere bile aramadı.
Sadece bayramda seyran da eşimle birlikte ararım o kadar.
İlişkimizin bu şekilde olmasını kendisi sağladı biraz da.

Sizin için de çoğu yorum da sebep soranlar olmuş.
Ölüm kalım ciddi bir hastalık gibi sebep yoksa geri kalanlar benim için bahanedir.
Herhangi biri değil kardeşi bu.

Bence siz de üzülmeyin kafanıza da takmayın fakat böyle davranarak o sınırı ilk kendileri koymuş oldular.
Siz de mesafeli bir şekilde ilişkinizi devam ettirin derim.

Yapma yaaa tasinmasan çok üzülürsün. Ne için gidiyor? Kayinvalideni doldurmasin?
Okula orda devam edicek biraz da maddi açıdan ona para ödüyorlar şuan yüksek rakamlar tlden dolara çevirince o şekilde yüksek belkide şuan bizim için para verilcek onun gidişi yavaşlıcak diyr de yapıyor olabilir düğünede gelmeyi düşünmüyor sanırım görümce derdi çekmicem 😂

Back
X