• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söze tanışmaya gelmeyen görümce

Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Ben bozulmazdım . Kimse umurumda değildir genel olarak. Psikolojik bir problemi mi var acaba? Ne bilim panikatak vardır mesela kalabalığa gelemiyordur ya da obsesiftir yine başkaları ile görüşmek istemiyordur .Abisiyle arasında ,sözüne dahi katılmayacak bir sorun olması çok olası gelmedi bana.

1.Abisine kankasını düşünmüştür. Sen gelip abisi ile sözlenerek ponçik planını bozmuşsundur.
2.Prenses sendromu vardır. Evin tek kızı ise pek bi pamuklar içinde büyütülmüştür, sen gelince ilgi bölünecek kaygısı yaşamıştır.

Her düğünde de mutlaka bulunuyor bunlardan maalesef.

Benim dügünüm dramsiz gecti sayilir, ama baskalari yüzünden aile icinde huzursuzluklar cikti dügünden önce. Benim dügünüme bulasmasina izin vermedim. Hatta bazi kisileri hususi de davet etmedim. Millet dram modunda mi? Olur, olabilir, aile arasinda gerginlikler cikabilir, ama bunu benim özel günümde kenara birakamiyorlarsa o zaman gelmeyecekler. Keyifleri bilir. Yetisikinler gibi cözüm yola gitmek yerine küsmeyi secmeyi cok seviyor bazi insanlar. Yapacak birsey yok vallaha.

Kira parasini bulamiyorsan bence evlenme. Ilerde cocuk olursa nasil bakacaksiniz çocuga? Kirayi ödeyemezken, bez parasi, mama fiyatlarindan haberin varmi?

Sanirim daha yasin genç, 20-21 yasinda en fazla. Birseyler yapacaksan, simde yapmalisin. Gerek üni'ye gitmek, gerek kurslari girip bir ise girerek. Yoksa asla ayri eve çikamazsan, hele cocuk olursa çok zor sartlarda yasarsin. Önce bagimsizligini kazan.
Ödicek kira parasını buluyorum ama kira parası ödemek var iken birdr çocuk dediğiniz gibi bakılmaz o yüzden en azında kira parası ödmezsek daha rahat plur bizim için üniyi bitirdim ikinci üniversite okuyorum ameliyathane sekreteri olarak çalışıyorum ama ev kirası ödemeyince daha rahat bir yaşam sürerüz elektrik suyu kalır oda ödenir geri kalanı ile en azından evde tıkılmaz gezebiliriz

Ödicek kira parasını buluyorum ama kira parası ödemek var iken birdr çocuk dediğiniz gibi bakılmaz o yüzden en azında kira parası ödmezsek daha rahat plur bizim için üniyi bitirdim ikinci üniversite okuyorum ameliyathane sekreteri olarak çalışıyorum ama ev kirası ödemeyince daha rahat bir yaşam sürerüz elektrik suyu kalır oda ödenir geri kalanı ile en azından evde tıkılmaz gezebiliriz
Sen şimdi aile apartmanında rahat edeceğim mi sanıyorsun? 🙃 Ah bunlar hep toyluk işte. Aile apartmanı yaz sağ başta arama butonuna, kan vahşet şakak kemiğine girmiş levye herşeyi göreceksin.

Kardesini kıskanıyordur bosverin. Onemli olan erkek arkadaşınızla sizin aranizin iyi olması. Ben olsam gorumcemin yaptığının aynısını bende ona yaparim, görmezden gelirim, konusmam.
Kendisi bana nasıl yaklaşıyorsa brnde karşımdaki insana öylr yaklaşıyorum 😅

Sen şimdi aile apartmanında rahat edeceğim mi sanıyorsun? 🙃 Ah bunlar hep toyluk işte. Aile apartmanı yaz sağ başta arama butonuna, kan vahşet şakak kemiğine girmiş levye herşeyi göreceksin.
Herkes böyle söylüyor vala
Bence fesat olan sizsiniz. Tanımadan etmeden söylemediğiniz laf kalmadı. Düşünceleriniz sizin daha çok ilgi meraklısı olduğunuzu hissettiriyor. Ailenizin dolduruşuna geliyorsunuz şimdiden. Belli ki aile içinde size açıklamak istemedikleri ve zorunda olmadıkları bir durum var ki gelmiyor. Siz ise illa ki kendinize yontmaya çalışıyorsunuz. Örneğin gerçekte bir anlaşmazlık var, iç işlerini size açtılar, görünene göre kıza sayıp dökme ayıplama cüretini göstereceksiniz. Kendileri kızsa da size laf düşmez. O yüzden sizi geçiştiriyorlar. Kol kırılır yen içinde kalır. Umursamayın ve kurcalamayın.
İlgi meraklısı değilimdir sadece karşıdaki insanı tanımıyorum evet abisiyle iyi geçinemiyorlar onuda biliyorum ama kıza sayıp dökmüyorum da bana sadece yaptığı saygısızlık olarak geliyor gelmemek için hiçbir sebep yok istemiyor gelmiyorsada artık kurcalamıyorum zaten kendi fikri kendi düşüncesi

Kendiniz de demişsiniz abisiyle iyi anlaşmiyorlar diye ikisinin arasında ne yaşandı bilemeyiz belki kızı dinlesek ona hak vereceğiz. Bazen ne kadar kan bağı da olsa bazı insanlarla araya mesafe koymak iyi olur. (Benim de abim var ben de nikah vs. şeylerine katılmadım görüşmüyorum yani)
Doğru aralarında ne geçti bilemem benden kaybaklı değildir abisinden dir ama insan bir düşünüyor ister istemez

Herkes böyle söylüyor vala

İlgi meraklısı değilimdir sadece karşıdaki insanı tanımıyorum evet abisiyle iyi geçinemiyorlar onuda biliyorum ama kıza sayıp dökmüyorum da bana sadece yaptığı saygısızlık olarak geliyor gelmemek için hiçbir sebep yok istemiyor gelmiyorsada artık kurcalamıyorum zaten kendi fikri kendi düşüncesi
Ben de diyorum ki "size ne?"
Ne yapıyorsa kendi ailesine yapıyor. Kendi iç meseleleri. Daha fazla kurcalarsanız bunu yüzünüze karşı söyleyebilirler ve daha çok kırılırsınız. Üstüne üstlük arkasından ne kıskançlığı kaldı, ne fesatlığı. Tabii ki sayıp döküyorsunuz. Buradaki yedi kat elalemin ağzına laf verip bir de burada birisi görümce adayınızı gömünce zevkleniyorsunuz. Kalbinizin temizliğinden emin misiniz?

Küçük 18 yaşında evli değil okuyor hala ailesi söz geçiremiyor gibi geldi bana yoksa yani sonuçta tek kardeşi gelmesi gerekirdi kendi bilir
Tabi ki gelmesi gerekirdi. 18 yaşında ise, aklı beş karış havadalık da olabilir sebesizce, ya da kim bilir ne sebeple tribe girdi.

Doğru aralarında ne geçti bilemem benden kaybaklı değildir abisinden dir ama insan bir düşünüyor ister istemez
Ben sizle ilgili olduğunu sanmıyorum. Çoğu kişi gibi kıskanma gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum. Bence siz de hiç takmayın. İlerde mutlaka öyle ya da böyle sebebini öğrenirsiniz ona göre tavır alırsınız sizle ilgiliyse tabi.

Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Ne tuhaf. Benim gorumceler söz oncesi kuaför,kiyafet alisverisi derdindeydiler..

O evde huzur olmaz. Huzurun değeri o elektrik gaz parasindan çok daha yüksektir.

Şimdi anlamazsin, nişanlin ve kv'den için "cici gelin" olma derdindesin. Güya mantikli açiklamak istiyorsun, ama bu işin mantiği yok. Nişanlin o binadan çikmadikça asla eşin olmaz. Halen sadece evlat olur, sende o haneye eklenirsin.

Burda birçok konu var beraber oturan, altli üstlü oturanlar ile ve hiçbiri hayatindan memnun değil. Daha önceki yorumumda yazdim yaşayacağin problemleri. Yerinde olsam, görümcenin yerine bunu dert ederim. Kv'de eminim şimdi cok tatlidir, kizim kizim diye düşer peşinde. Cok sonradan fark edeceksin işin aslini.

Özel olarak bir sorun var demek ki.
Hani iş, sağlık gibi bir mazaretş anlarım ama aynı evde iken özellikle gitmesi bu sebebi bilmenizi gerektirir.
Bugün böyle sonra ne olacak?
Bence çözülmesi gereken bir konu.
Küslük yerine mesafeyi tercih etmek lazım hayatta.

Gorumce bas belasidir zaten canim benim gercekten gelmicek karismicaksa hayatiniza sadaka verin buyuk bi bela atlatmissiniz.😂
Benim gorumce esimden kucuk benden 5 yas buyuk evli idi. Gelip ayrilalim biz diye kendini yerlere atti abisinin eski kiz arkinin cok guzel oldugunu filan anlatti. Al eline duzle ama hmm anliyorum deyip gonderdim. Hic sikinti yapma olmamasi buyuk nimet.

Back
X