• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söze tanışmaya gelmeyen görümce

Tanisma bu yuzden var. Neden boş konusacakmis? Tum aile ile gorusmeyen biri olsa tmm ama ailedeki herkesin hayatinda ve iletişim halinde biri tanisma zamani ortadan kayboluyorsa kafamda soru işareti olur. Belki de kizi onlar gönderiyor? Bos muhabbet dedigi agzindan kaciracaklari? Bilemiyorum Altan bence olmaliydi

demek ki abisiyle arası açık, aşırı duygusal bir tip olabilir. hiç tanışmadıysanız sizinle ilgili değildir zaten mesele. takılmayın, boşverin. zaten bir sürü uğraşacak detay çıkıyor bu süreçte. :)

Özel olarak bir sorun var demek ki.
Hani iş, sağlık gibi bir mazaretş anlarım ama aynı evde iken özellikle gitmesi bu sebebi bilmenizi gerektirir.
Bugün böyle sonra ne olacak?
Bence çözülmesi gereken bir konu.
Küslük yerine mesafeyi tercih etmek lazım hayatta.
Özel bir neden yokmuş bodruma tatile gitmil onun yerine kuzeni geldi

Ben nedense böyle durumlarda hep erkekleri suçlu buluyorum. Ailesi ile Sevdiği arasında dengeyi kuramayan , evleneceği zaman garip triplere giren erkekleri..

Böyleleri, hiç farketmez mutlaka bir tarafı diğer tarafa hep ezdirir..

İki taraf da, genellikle bunu anlamaz ve birbirleriyle uğraşırlar o çok kıymetli, dengeyi sağlayamayan adam için birbirlerini paralarlar.

Ailenin bir parçası nasıl ciddiye almayalım
18 yaşında bir ergen sözüme gelmedi diye dertlenmem aksine görümce derdim olmayacak gelmedi gitmedi aramadı sormadı diye peşime düşen biri olmayacak diye sevinirdim ben, ciddiyim. Dünya üzerinde toplasan elli kişi senin için endişelenir senin için sevinir. O elliyi alsan dünya için bir hiçsindir. Bu kadar basit ve aciz varlıklarken sözleneceğiniz geceye bir insan evladı ergen gelmedi diye o kutsal geceme gelmeyip beni nasıl yok sayar tripleri. Gerçekten hayat bu kadar irdelemeye değer mi? Türk toplumu olarak hep mi aynı yerden darbe yeriz. Nesil değişir kafa gerçekten hiç mi değişmez. Koca bir ülke atarlı ergenler gibi patlamaya hazır dolanıyoruz :KK14:

İyi biri yani kardeşi ile arası pek iyi değildi zaten ondanda olabilir
Sebep bu bence. Ama dikkat et bu durum aile içinde ciddi problemlerin olduğunu ve sana mutlaka yansıyacağını gösterir. Biz de kardeşimle şu anda limoniyiz, ona çok kızgınım falan ama isteme söz gibi bir durum olsa asla yalnız birakmam, vazifemi yaparım

Back
X