Söze tanışmaya gelmeyen görümce

Kardeşi küçük düşünemiyor desek bile, müstakbel nişanlınız ve ailesi ne diyor bu konu hakkında ? Ya da ailenize nasıl açıklıyorlar bu durumu ? Kardeş yani en nihayetinde böyle şeylerde olmaması bir bana mı abes geldi bilemiyorum..
Ailem sordu neden gelmedi diye almanyaya gidicek inşallah birgün aramızda olur dediler başka birşey demediler bize

Ailem sordu neden gelmedi diye almanyaya gidicek inşallah birgün aramızda olur dediler başka birşey demediler bize
Bilemiyorum benim için çok geçerli bir sebep değil.
Benim sözümde, nişanımda, düğünümde olmayacak ama inşallah bir gün aramızda olacak öyle mi ? Ben bunlara katılmayan birini ileride aramda oldurmam yalnız 😆 Bu da benim kinciliğim sanırım 😆

Nişanlınız kendisine saygısızlık yapıldığını düşünmüyor, bunu normal karşılıyor ise ve siz saygısızlık görüyor takılıyor iseniz ileride sorun yaşayabilirsiniz gibi geldi bana..

Gerekçesi yok gelmek istemiyormuş ailesine dönüp niye gelmedi dedi benim ailem onlarda inşallah gelicek aramızda olucak birgün dedi değişik yani
Kaç yaşında? Evli mi?
Sadece ona da kızmamak gerek sanki. Ailesi de 'saçmalama' diyemiyorsa, onlar da hatalı..
Esas ayıp kardeşine burda. Sonra size de tabi ki..

Okula orda devam edicek biraz da maddi açıdan ona para ödüyorlar şuan yüksek rakamlar tlden dolara çevirince o şekilde yüksek belkide şuan bizim için para verilcek onun gidişi yavaşlıcak diyr de yapıyor olabilir düğünede gelmeyi düşünmüyor sanırım görümce derdi çekmicem 😂
İnşallah 🤲🏻

Ne alaka anlamadım sizi tanımıyor ki sonuçta aileler yeni tanışmış zaten ki orada da yokmuş dediğinize göre yani size antipati duyması için bir neden yok istemw ve söze gelmeyeceğini niye sevgiliniz söylüyor ki size şimdiden anne babası da yadırgamıyor mu garip ve anlamsız yani garez olacak bir şey yok ortada

Bilemiyorum benim için çok geçerli bir sebep değil.
Benim sözümde, nişanımda, düğünümde olmayacak ama inşallah bir gün aramızda olacak öyle mi ? Ben bunlara katılmayan birini ileride aramda oldurmam yalnız 😆 Bu da benim kinciliğim sanırım 😆

Nişanlınız kendisine saygısızlık yapıldığını düşünmüyor, bunu normal karşılıyor ise ve siz saygısızlık görüyor takılıyor iseniz ileride sorun yaşayabilirsiniz gibi geldi bana..
Kendiside öyle düşünüyor ama onunda elinden birşey gelmiyor söz geçiremiyorlar malesef ki

Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Belki sizinle alakası bile yoktur, sadece asosyal, insan içine karışmayı sevmeyen bir tiptir.

Kaç yaşında? Evli mi?
Sadece ona da kızmamak gerek sanki. Ailesi de 'saçmalama' diyemiyorsa, onlar da hatalı..
Esas ayıp kardeşine burda. Sonra size de tabi ki..
Küçük 18 yaşında evli değil okuyor hala ailesi söz geçiremiyor gibi geldi bana yoksa yani sonuçta tek kardeşi gelmesi gerekirdi kendi bilir

Belki sizinle alakası bile yoktur, sadece asosyal, insan içine karışmayı sevmeyen bir tiptir.
Aksine asosyal değil sosyal biri yani benle bir alakası olmasa bile ailesinin demesi gerekir ayıp yani gelip oturmak isteniyor olsa bile selam verir geçer ama düşünmüyorum annemde çok sordu çünkü bana ayrı neden gelmiyor acaba diye aileme bir açıklama yapamıyorum yani canı istemiş gelmemiş gibi birşey oluyor uzakta değiliz aynı semtte oturuyoruz

Ne alaka anlamadım sizi tanımıyor ki sonuçta aileler yeni tanışmış zaten ki orada da yokmuş dediğinize göre yani size antipati duyması için bir neden yok istemw ve söze gelmeyeceğini niye sevgiliniz söylüyor ki size şimdiden anne babası da yadırgamıyor mu garip ve anlamsız yani garez olacak bir şey yok ortada
Pazartesi bizde oturmaya gidicez bakalım yani sonuçta evlerine gidiyoruz evden gitmesi bana garip geldi değişik bir durum 😅

Kardesini kıskanıyordur bosverin. Onemli olan erkek arkadaşınızla sizin aranizin iyi olması. Ben olsam gorumcemin yaptığının aynısını bende ona yaparim, görmezden gelirim, konusmam.

Ayrı ev isterdim ama kiralar çok yüksek başka ev almaya para yetmez birgün başka eve çıkarım düşüncesi ile gitmiyorum mecburi gidiyorum birazda 1 2 yıl beklesem bile aynı şey oluyor

Kira parasini bulamiyorsan bence evlenme. Ilerde cocuk olursa nasil bakacaksiniz çocuga? Kirayi ödeyemezken, bez parasi, mama fiyatlarindan haberin varmi?

Sanirim daha yasin genç, 20-21 yasinda en fazla. Birseyler yapacaksan, simde yapmalisin. Gerek üni'ye gitmek, gerek kurslari girip bir ise girerek. Yoksa asla ayri eve çikamazsan, hele cocuk olursa çok zor sartlarda yasarsin. Önce bagimsizligini kazan.

Yaşı küçük görümcenizin, 18 henüz.
Kendince kim bilir neyin kafasında tavrında.. Yaşından ötürü çok doğru düşünemiyordur şuan.
Çok kafanıza takmayın, boş verin nasıl istiyorsa öyle davransın. Sizde herhangi bir karşı misilleme ya da tepki vermeyin, sorun da etmeyin.

Bebe kıskançlığı. Bizzat kuzenimden gördüm. Abisi evlendiğinde gelini öyle böyle kıskanmadı. Hatta kendi yeğenini bile kıskandı. Çünkü kendisi 2 erkek peşine uzun zaman sonra olmuş bir kız çocuğuydu ve el bebek gül bebek büyümüştü. İlgi birden üzerinden gidince saçmalamaya başlamıştı.

Yaşı küçükmüş takılmayın geçer gider.

Bazi insanlar o kadar drama queen moduna giriyor ki, böyle önemli günlerde bile egolari baskasinin duygularindan daha ön planda olur. Hic yüz vermeyin, hatta sormayin neden gelmiyor diye. Kendi aralarinda halletsinler..sizlik birsey yok. Mesafeli durun bundan sonra
Her düğünde de mutlaka bulunuyor bunlardan maalesef.

Kendiniz de demişsiniz abisiyle iyi anlaşmiyorlar diye ikisinin arasında ne yaşandı bilemeyiz belki kızı dinlesek ona hak vereceğiz. Bazen ne kadar kan bağı da olsa bazı insanlarla araya mesafe koymak iyi olur. (Benim de abim var ben de nikah vs. şeylerine katılmadım görüşmüyorum yani)

Ben söyleyeyim fesatligindan gelmiyor seninle alakası yok gelip mideni bulandiracagina gelmesin daha iyi yorganın altına girip aglayabilir

Bence fesat olan sizsiniz. Tanımadan etmeden söylemediğiniz laf kalmadı. Düşünceleriniz sizin daha çok ilgi meraklısı olduğunuzu hissettiriyor. Ailenizin dolduruşuna geliyorsunuz şimdiden. Belli ki aile içinde size açıklamak istemedikleri ve zorunda olmadıkları bir durum var ki gelmiyor. Siz ise illa ki kendinize yontmaya çalışıyorsunuz. Örneğin gerçekte bir anlaşmazlık var, iç işlerini size açtılar, görünene göre kıza sayıp dökme ayıplama cüretini göstereceksiniz. Kendileri kızsa da size laf düşmez. O yüzden sizi geçiştiriyorlar. Kol kırılır yen içinde kalır. Umursamayın ve kurcalamayın.

Back
X