sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

sorm tatlım yaa gelin şalı bile yapmış pek hevesli yatak odasının örtüsü de ondan onuı almayacağım yani krem rengi falan süslü püslü birşey ama doğru söylüyosun cnm insanın hoşuna gidiyo onun da hazırlık yapmadı

üzüldüm canım ya keşke her şey istenilen hayal ettiğimiz gibi olsa..ama olsun demek böyleymiş hayırlısı..oh hem çeyizinde varmış..ben gibi değisinki

ben hic üzülmüyorum en dogru olani yaptim. Bir cok zorunlarimiz vardi. Mutlu ve huzurluyum simdi. Ondan geri kalan yikilmis güvenim, hayal kirikliklari, pismanliklar. Hayirlisi buymus iste.

tesekür ederim canim. Herseyden önce hayirlisini nasip etsin rabbim. Ben hic üzülmüyorum. Onun yüzügünü takmak agir gelmeye baslamisti bana. Beni hak etmeyen bir insan icinde hic üzülmüyorum. Hatta simdi olmadigim kadar mutlu ve huzurluyum. SEninde dedigin gibi zararin neresinden dönersek kardir.

Ceyizlerim beya var hatta bugün bile aldim birseyler. Almaya devam edicem zaten....

slm kızlar bizde daha sözlenmedik ama bu yaza düğün düşünüyoruz kimse aldıklarını paylaşmamış resimleri eklesek daha yardımcı oluruz birbirimize

3 yıllık ilişkisi , henüz tarihi belli olmayan evlilik hayali olan bende aranızdayım ..ufak ufak alıyorum bişiler ..ama bazende korkuyorum yaa evlenmem 5 yıl felan sürerse diyeee:84:

Bende aynı durumdayım :) sizler gibi bende ufaktan bişeler alıyorum bu hoşumada gidiyor. elimde imkanım varken ilerde benim kullanacağım herşeyi almak istiyorum. ama tabi ufak şeylerle başladım kahvaltı takımı, yatak örtüsü, nevresim, fincan takımı, ufak tuzluk baharatlık vs... yemek takımı, tencere, çatal kaşık gibi şeyleri en son noktada almayı düşünüyorum. çünkü sürekli yenileniyor. bir süre öncesine kadar hiç çeyiz konusunda istekli degildim. ama insan bir başladımı tutamıyor gerçekten kendisini. burada takılmayıda çok seviyorum. değişikgçrüp begendim şeyleri gördüğümde hemen tedarik ediyorum

canım onlar zaten baa para tutuyor ve hepsi bir anda alınıcak şeyler değilki.

aldığım bi kaç şeyi eklemek istiyorum netten buldukları kendi çektiklerim .. bornoz takımım battaniyem felanda var ama resimleri yok ..

bu müsafiryemek takımım

yemek takımının çay takımı resmini eve gelince çektim aynı zamanda yemek takımın pasta tabaklarıyla kahvaltı takımı olarak kullanıcam ve kahvaltı takımı almıcam ..

müsafir çatal bıcak takımım ama saten değil parlak

tencere takımım siyah kulplu benimkiler.. ayrıca bi tanede tek var buradaki yorumlarda okumuştum ufak tencereler lazım oluyor ilk zamnlar diye hisarda bi set bozmuşlardı hemen oradaki küçük tencereyi aldım :) normalde tek tek satmıyolarmış :))

bundan bir iki sene öncesine kadar pike ne dir nevresim nedir bilmiyorudm bile hiç ilgi alanıma girmiyodu kendime aldığım ilk nevresim takımı acayip tereddütlü aldım sanki bunlrı en iyi annem bilir o aalbilirmniş gibi ama cesaretimi toplaıdm aldım .. pamuklu saten ..

şimdilik bu kadar...hepinize sevgilerr..

canım yemek takımın harikaaa fakat evde çektiğinle bu resimde farklı gibi geldi renk olarak gri gibi duruyorrr...

tencere takımın pel kibar..

nevresim takımında pek hoşmuş canım ..

bende ilk olarak çaycı almıştım bak resmşni koyim

saol canım
aslında gri değil aaa bone cihan ikside kemik tozu renginde belki flştan öle çıkmış olbilir yemek takımımında resmini çekicem ama koliden çıkarınca yerleştirmesi zor oluyo

saol canım
aslında gri değil aaa bone cihan ikside kemik tozu renginde belki flştan öle çıkmış olbilir yemek takımımında resmini çekicem ama koliden çıkarınca yerleştirmesi zor oluyo

flaşdan olabilir evet haklıısn canım
çek çek ama dediğin gibi yereltirmek zor olucaksa eğer hiç uğraşma bu rssimdeki ile yetinelim biz

Evet öyle maleseff . Acelemde yok nasılsa :) araştırıp en çok içime sinen şeyleri almak isitiyorum bakalım kısmetse :80:

sende bendensin
öle ama çk şey var canım hangisini seçicen ben karrasızım mesela yemek takımı,tencere talkımlarında:18:

:)))bencede bende öle yapıyorummm ama laptopum bozuk yeni alıcam işyerindeki pcde saklıyorumbi bakalar varya .çeyiz görüceklerr

hihihi benim pc de öyle iş yerimdekiler bi incelese paso çeyiz:)9 bide güzel bulduğum beğendiğim şeylerin resimlerini alıyorum kıyafet olsun gelinlik olsun oda takımları koltuk takımları :))) manyak oldum çıktm.. tarih bile yok evlilik için off offff

haahh aynen aynne bende öelyim birde çıktısı aıp anneme gösteriyom onlarıda dolabımda saklıyorum ne yapıcaksam bakıp bakıp duuryorum annem kafayı yedin iicene deyip duruyo:))
sz ne kadardır konuşuyonuz canım

satın aldıkların çok güzelmiş canım umaırm çok güzel günlerde kullanısın...

benim de 6 yıllıkbi ilişkim var ama hala bi tarih belli değil...
bekliyoruz bakalım ama 2012 görünüyo en erken...

Son düzenleme:
bunlar da benm satın aldıklarım

kendime aldığım ilk çeyiz gelin home dan almıŞtım geçen yıl...

tek kişilik mink battaniyem...

hisar çeyiz setim... yalnız setteki çatal kaşık bıçak takımını almadım onun yerine aşağıdaki resimde olanı aldım... bir de tepsi ve bardak takımını vermediler..

hisar çatal kaşık bıçak setim... incelen modelleri sevmiyorum ben kaşık dediğin insanın elinde tok durmalı bir ağırlığı olmalı....

çeyiz setimin 2. hediyesi, hisar servis setim...

çeyiz setimin 1. hediyesi noble life grass kahvaltı setim...

cats by luyano 2 kişilik kahvaltı setim ve günlük tepsim... çok sevdim bu seti... hayatımla kahvaltılarımızı bu takımla yapıcaz umarım tez zamanda

korkmaz günlük çatal kaşık bıçak takımım... günlük yemek takımımı seçtim ama ancak yaza alabileceğim... kare olacak günlük yemek takımım diye kaşıklarımın da uç kısımlarını düz olanından seçtim... bazıları günlük kullanacağımız takımları önemsemiyor nedense... ben onlara misafirlikten daha çok önem veriyorum... her gün kullanıcam onları, çok severek beğenerek almalıyım...

porselen standlı kesme tahtam, karabiber ve tuz değirmenim (2 tane), günlük kullanım masamın üzerinde duracak olan yağlık sirkelik ve limonluğum, bundan 2 tane almıştım ama biri kırık çıktı geri gönderdim fırsatını bulduğumda 2 tane daha alıp 3lü takım yapıcam...

ikili porselen sahan takımım....

YALNIZ BUNLARIN DIŞINDA HİSAR MİSAFİR YEMEK TAKIMIM VAR AMA MODELİNİ HATIRLAYAMADIĞIM İÇİN RESMİNİ EKLEYEMEDİM :2:

BİR DE BUNLAR VAR...

çerezliğim... mutfağım beyaz ve bambu ağırlıklı olucak...

kapaklı porselen sahan, servis olarak da kullanabilirim...

kahve setm...

beyaz saklama kaplarım...

mor kesme tablam... mutfağımın plastikleri mor ağırlıklı olucak...

kurabiye kalıplarım...

krema pompam...

şişe açacağım... bunun koyu yeşilimsi lacivert olanı...

vee bikaç tane de paşabahçe bardak, kase, hasır ekmek sepeti vb...

bu kadaarr şimdilik... daha yolun başı yani :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…