- Konu Sahibi december90
-
Olsun cnm bi başlayınca devamıı gelirrr, Allah yardım etsin bu arada hayırlı olsun cnm mutluluğun daim olsunnn
Canım seninde hayırlı olsunn, şanslısın k.validen başlamışş ohh maşallah şöyle kayınvalidesi özenli olanlara bayılıyorum yaaa ne güzelll, maşallah diyelimmm
Canım en güzell başlangıçç genelde nevresim, pikelerle felan olurr, sonra tencerelerine felan başlarsın, yemek takımın felan sonra bi bakmışsın yolu yarılayıp geçmişsin, sanada kolay gelsin cnm
Canım benim çok üzüldümm hakkında hayırlısı olsun, mutlu olmıyacağına inandığın biriylee ömür geçirmektense yolun neresinden dönersen kardır bencee zaman herşeyin ilacı olsun senin için inş.
Çeyizinide takip ediyorumm çok güzel şeylerin var cnm allah inş. en doğru kişiylee kullanmayı nasip etsin.
üzüldüm canım ya keşke her şey istenilen hayal ettiğimiz gibi olsa..ama olsun demek böyleymiş hayırlısı..oh hem çeyizinde varmış..ben gibi değisinki
Canım benim çok üzüldümm hakkında hayırlısı olsun, mutlu olmıyacağına inandığın biriylee ömür geçirmektense yolun neresinden dönersen kardır bencee zaman herşeyin ilacı olsun senin için inş.
Çeyizinide takip ediyorumm çok güzel şeylerin var cnm allah inş. en doğru kişiylee kullanmayı nasip etsin.
bende aynı durumdayım :) sizler gibi bende ufaktan bişeler alıyorum bu hoşumada gidiyor. Elimde imkanım varken ilerde benim kullanacağım herşeyi almak istiyorum. Ama tabi ufak şeylerle başladım kahvaltı takımı, yatak örtüsü, nevresim, fincan takımı, ufak tuzluk baharatlık vs... Yemek takımı, tencere, çatal kaşık gibi şeyleri en son noktada almayı düşünüyorum. çünkü sürekli yenileniyor. Bir süre öncesine kadar hiç çeyiz konusunda istekli degildim. Ama insan bir başladımı tutamıyor gerçekten kendisini. Burada takılmayıda çok seviyorum. Değişikgçrüp begendim şeyleri gördüğümde hemen tedarik ediyorum
canım yemek takımın harikaaa fakat evde çektiğinle bu resimde farklı gibi geldi renk olarak gri gibi duruyorrr...
tencere takımın pel kibar..
nevresim takımında pek hoşmuş canım ..
bende ilk olarak çaycı almıştım bak resmşni koyim
canım onlar zaten baa para tutuyor ve hepsi bir anda alınıcak şeyler değilki.
saol canım
aslında gri değil aaa bone cihan ikside kemik tozu renginde belki flştan öle çıkmış olbilir yemek takımımında resmini çekicem ama koliden çıkarınca yerleştirmesi zor oluyo
Evet öyle maleseff . Acelemde yok nasılsa :) araştırıp en çok içime sinen şeyleri almak isitiyorum bakalım kısmetse :80:
akıllandım bundan sonra aldığım şei men resmini çekiyorum
:)))bencede bende öle yapıyorummm ama laptopum bozuk yeni alıcam işyerindeki pcde saklıyorumbi bakalar varya .çeyiz görüceklerr
hihihi benim pc de öyle iş yerimdekiler bi incelese paso çeyiz:)9 bide güzel bulduğum beğendiğim şeylerin resimlerini alıyorum kıyafet olsun gelinlik olsun oda takımları koltuk takımları :))) manyak oldum çıktm.. Tarih bile yok evlilik için off offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?