- Konu Sahibi december90
-
Kızlar bence halı, klozet takımı, banyo seti ve mutfakta set üstü aksesuarlar son ana bırakılıp diğerleri tamamlanabilir.
Bazı tekstil ürünleride sonraya bırakılmalı, masa örtüsü ( masa büyüklüğüne göre alırsınız ileride )
yatak örtüsü vs.
Onun harici içinize sinen tencere, yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı, nevresimler, battaniyeler
bence en azından bunları aradan çıkarırsanız ileride sizin içinde büyük kolaylık olur.
Yok evlenmeme çoooook zaman var modada benim için çok önemli diyorsanız siz bilirsiniz
Ooo 4 yıl çokmuş harbiden şimdi sana hak verdim afedersinBide şöyle bişey var bende bi ara olmuştu ünv. bitti işe girdim 1-2 yıl geçti kendimi bi boşlukta hissettim :44: Ya bide biliyomusun nasip denen şeye çok inanırımm nasibinse hiç bişey yapmadan herşey su gibi oluyoo ama değilsee ne yaparsaan yap bi yerde tıkanıyor. Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun, Allah doğru insanlarla karşılaştırsın...
Bu arkadaşının düğün resimleri dediğin merak ettimm düğünden önce gelinlik felan giyinip hazırlanmışlar öylemi dış çekip yapmışlarr ??
evet tatlım nasibe bende inanıyorum çok fazla alnımızda yazmışsa o gün gelince ağzımız dilimiz bağlanıyor zatenevet canım aynen 1 hafta öncesinden hazırlanmışlar resimler çekilmişler bir sürü çok hoşuma gitti
Aslında düğünden önce iyi fikirmiş ama ayrı bi telaş, makyajdı saçtıı falan filann, bilemiyorum o sıkıntıyıı tekrar tekrar yaşayabilirmiyim. Ama sabah erken kalkıp resiim işini halledip akşam düğüne gitmek daha iyi gibii
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/400137-10072010-dis-cekim-dugun-resimlerimiz.html
tatlım link buama bana mantıklı geldi bi sürü poz düşünülebilir zaman geniş olunca bu dediğim resimlerdi aşağıda vereceğim linkteki arkadaşlarda çok güzel şeyler düşünmüşler bi bak fikir olur ilerde bana çok oldu valla
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/356732-dugun-albumumden.html
Hmm demek arkadaşın bu yeni gelinnn.. Daha önce resimlerine bakmıştımm çok hoşlarrr, evide harikaaa allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inş..
yok tatlım arkadaşım değil resimlere baktım sana da göstermek istedim sadece :) diğer linkede baktın mı balonla filan çekilmişler çok beğendim ya
Evet cnm hepsine baktım, evinede baktım tekrardan hepsi çok güzel. Sen ist.damısın?? İst. ortaköyde çekilmiş düğün resimleri vardı bi int. sit. de görmüştüm süperdii, çok özenmiştimm.
Ama ortaköyü o resimlerdeki gibi boş bulmak biraz zorr sabah erkenden kalkmak lazımmyada dışarı çıkma yasağının olduğu bi gün
mrh arkadaşlar.. bnmde düğünüm haziranda ama çeyiz falan hiç bişeym hazır diil henüz
Yazda sözlenmistim, 5 gün önce sözü bozdum yüzügü attim. Beya bir ceyizlerim var.
Ama ben zaten hem sözlenmeden hayatimda hickimse yokken almaya baslamistim. Tabi herzaman herseyin yenisi ve daha güzeli cikiyor ama simdiden halletmeye calisiyorumki illeride bunlarida düsünmeyim hem aradan ciksin. Almayada devam ediyorum zaten...
GErci annem ben daha 13 14 yaslarindayken annem baslamisti ceyizime birseyler almaya. Tupperwareler, havlular, catal bicak takimi gibi seyler. Kardesim 13 yasinda masallah onun bile var ceyizi...
mrh arkadaşlar.. bnmde düğünüm haziranda ama çeyiz falan hiç bişeym hazır diil henüz
cnm tam benlik olmuş bu başlık
biz de daha sözlü değiliz ben okulun son yılındayken askım mezun olacak o zaman söz olacak
şimdi ben liste yapıyorum kendime... son olarak iyice düzenleyeceğim çünkü bazı gereksiz gördüğüm şeyler var ekmek kızartma makinesi vs. sonra ben de almaya başlayacağım
kayınvalideciğim zaten baslamıs askımın ceyizini yapmaya gördüm
ben sözlüyüm ama benim için durum çok vahim siz birsürü şey almışken daha benim ortada bir iki bardak hariç hiç bişi yok2012 düğün görünüyo ama uf daha bişi yok elimde..doğrusu karar da veremiyorum ne alıcağıma..öyle çeyizlere bakınıyorum ama almıyorum nerden başlasam onu da bilmiyorum
Yazda sözlenmistim, 5 gün önce sözü bozdum yüzügü attim. Beya bir ceyizlerim var.
Ama ben zaten hem sözlenmeden hayatimda hickimse yokken almaya baslamistim. Tabi herzaman herseyin yenisi ve daha güzeli cikiyor ama simdiden halletmeye calisiyorumki illeride bunlarida düsünmeyim hem aradan ciksin. Almayada devam ediyorum zaten...
GErci annem ben daha 13 14 yaslarindayken annem baslamisti ceyizime birseyler almaya. Tupperwareler, havlular, catal bicak takimi gibi seyler. Kardesim 13 yasinda masallah onun bile var ceyizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?