sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

haklısın canım ben yatak örtümü mobilyam belli oldugunda alıcam banyo setini kolazet takımını kirli sepetini de ev belli oldugunda alıcam çünkü kira olacak evimiz ve nasıl bir banyo beni bekliyor bilemiyorum.. .tezgahüstü ürünleri de ya metal olacaktı ya bambu sevgilimin bambu hayranlığı nedeniyle bambu aldım herşeyi bir kaç detay kaldı onlarıda araştırıyorum...plastik ürünler yani işte temizlik kovası hamur yogurma ölçü kapları v.s. şeyleride yine ev tutuldugunda alıcam...

evet tatlım nasibe bende inanıyorum çok fazla alnımızda yazmışsa o gün gelince ağzımız dilimiz bağlanıyor zaten evet canım aynen 1 hafta öncesinden hazırlanmışlar resimler çekilmişler bir sürü çok hoşuma gitti

Aslında düğünden önce iyi fikirmiş ama ayrı bi telaş, makyajdı saçtıı falan filann, bilemiyorum o sıkıntıyıı tekrar tekrar yaşayabilirmiyim. Ama sabah erken kalkıp resiim işini halledip akşam düğüne gitmek daha iyi gibii

Bende sözlenmedim...
Bizimde daha çoook var Nereden baksanız en az 2 yıl...
güzel bir ilişkim var
Mayıs ayında 4. yılımıza giricez inşallah...
Bende annemle alıyorum... Taksit yaparsam kendim biriktirip gidip alıyorum :)
Şuana kadar da baya bir alışveriş yaptım :))
İlerde bunların bize çok yardımcı olucağına inanıyorum...

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/400137-10072010-dis-cekim-dugun-resimlerimiz.html

tatlım link bu ama bana mantıklı geldi bi sürü poz düşünülebilir zaman geniş olunca bu dediğim resimlerdi aşağıda vereceğim linkteki arkadaşlarda çok güzel şeyler düşünmüşler bi bak fikir olur ilerde bana çok oldu valla

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/356732-dugun-albumumden.html

canım 2. link 1 hafta öncesinden 1 gün boyunca çekimler yapılmış karıştırmışım ben :26: :26: kusura bakma tatlım

Hmm demek arkadaşın bu yeni gelinnn.. Daha önce resimlerine bakmıştımm çok hoşlarrr, evide harikaaa allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inş..

Hmm demek arkadaşın bu yeni gelinnn.. Daha önce resimlerine bakmıştımm çok hoşlarrr, evide harikaaa allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inş..

yok tatlım arkadaşım değil resimlere baktım sana da göstermek istedim sadece :) diğer linkede baktın mı balonla filan çekilmişler çok beğendim ya

yok tatlım arkadaşım değil resimlere baktım sana da göstermek istedim sadece :) diğer linkede baktın mı balonla filan çekilmişler çok beğendim ya

Evet cnm hepsine baktım, evinede baktım tekrardan hepsi çok güzel. Sen ist.damısın?? İst. ortaköyde çekilmiş düğün resimleri vardı bi int. sit. de görmüştüm süperdii, çok özenmiştimm.
Ama ortaköyü o resimlerdeki gibi boş bulmak biraz zorr sabah erkenden kalkmak lazımm yada dışarı çıkma yasağının olduğu bi gün

bende koç müzesinde çekilmiş olan düğün fotografları gördüm kkda..çok çok beğendim nasip olursa bende oraya gidip çektirmek istiyorum...

kızlar beğendiğiniz evler,albümlerin linklerini paylaşırsanız bizde bakmış oluruz..

Ii akşamlar ben çıkıyorum kızlar

iyi sohbetler hepinize.

Pazartesi görüşmek dileğiyle..

tatlım yok urfadayım ben

cnm tam benlik olmuş bu başlık
biz de daha sözlü değiliz ben okulun son yılındayken askım mezun olacak o zaman söz olacak
şimdi ben liste yapıyorum kendime... son olarak iyice düzenleyeceğim çünkü bazı gereksiz gördüğüm şeyler var ekmek kızartma makinesi vs. sonra ben de almaya başlayacağım
kayınvalideciğim zaten baslamıs askımın ceyizini yapmaya gördüm

ben sözlüyüm ama benim için durum çok vahim siz birsürü şey almışken daha benim ortada bir iki bardak hariç hiç bişi yok2012 düğün görünüyo ama uf daha bişi yok elimde..doğrusu karar da veremiyorum ne alıcağıma..öyle çeyizlere bakınıyorum ama almıyorum nerden başlasam onu da bilmiyorum

Yazda sözlenmistim, 5 gün önce sözü bozdum yüzügü attim. Beya bir ceyizlerim var.

Ama ben zaten hem sözlenmeden hayatimda hickimse yokken almaya baslamistim. Tabi herzaman herseyin yenisi ve daha güzeli cikiyor ama simdiden halletmeye calisiyorumki illeride bunlarida düsünmeyim hem aradan ciksin. Almayada devam ediyorum zaten...

GErci annem ben daha 13 14 yaslarindayken annem baslamisti ceyizime birseyler almaya. Tupperwareler, havlular, catal bicak takimi gibi seyler. Kardesim 13 yasinda masallah onun bile var ceyizi...

üzüldüm canım ya keşke her şey istenilen hayal ettiğimiz gibi olsa..ama olsun demek böyleymiş hayırlısı..oh hem çeyizinde varmış..ben gibi değisinki

mrh arkadaşlar.. bnmde düğünüm haziranda ama çeyiz falan hiç bişeym hazır diil henüz

Olsun cnm bi başlayınca devamıı gelirrr, Allah yardım etsin bu arada hayırlı olsun cnm mutluluğun daim olsunnn

Canım seninde hayırlı olsunn, şanslısın k.validen başlamışş ohh maşallah şöyle kayınvalidesi özenli olanlara bayılıyorum yaaa ne güzelll, maşallah diyelimmm

Canım en güzell başlangıçç genelde nevresim, pikelerle felan olurr, sonra tencerelerine felan başlarsın, yemek takımın felan sonra bi bakmışsın yolu yarılayıp geçmişsin, sanada kolay gelsin cnm

Canım benim çok üzüldümm hakkında hayırlısı olsun, mutlu olmıyacağına inandığın biriylee ömür geçirmektense yolun neresinden dönersen kardır bencee zaman herşeyin ilacı olsun senin için inş.
Çeyizinide takip ediyorumm çok güzel şeylerin var cnm allah inş. en doğru kişiylee kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…