- 4 Nisan 2010
- 200
- 30
- 123
- Konu Sahibi december90
-
yok tatlım ayıp olur mu hiçSedef cim çok güzel yaa
güle güle kullanmak nasip olsun...
Bende ilerde böyle birşey istiyorum pasta seti... Harika...
Ne kadara aldın desem ayıp olur mu
sağol tatlımgule gule kullan sedef onur cok guzel takım
yok tatlım ayıp olur mu hiççok uyguna aldım, çay bardaklı olan set 12 tl, nescafe bardaklı olan set 16 tl. zaten böyle cam takım almak hep aklımda vardı, 6şar tabağın dışında ikisinde de birer tane de büyük tabak var. bunun dışında bi tane porselen kahvaltı seti alıcam, 2 tane de yemek takımı alıcam. tabak faslı bu kadar yeterli olur herhalde
sağol tatlımben de beğendim ama sadece çay bardaklarında desen yok, onlar düz. ama zaten desenlisini de alıp onlarla servis edebilirim, orası kolay
ednh çeyizinin ilk parçaları çok güzellll, özellikle çatal kaşık bıçak setindekileri çok beğendim, yeni mi başladın çeyize?
evet canım yeni başladım çeyizimin ilk parçaları
çatal kaşık bıçak takımım jumbo 9300 ihtiyacın varsa kaçırma derim indirim var çook uyguna geliyor
aslında bu kadar büyük parça almaya niyetim yoktu ilk önce ama indirim olunca çok uygun geldi
bende burdan başliim bari dedim
tatlım ihtiyacım var ama evlenmeme de daha çok var :123: bunları nişandan sonra alırım diye düşünüyorum, daha söz bile yok
iyi düşünmüşsün canım. benim sevgilim de çeyiz de ne var ki halledersin hemen diyodu, ona bi liste gösterdim aynen böyle oldubenimde daha bi buçuk sene falan var evlnmeme bende de söz bile yok daha am burdaki arkadaşları okuyunca herşey zor oluyor dye. bende bi yerden başlamak istedim hazır çok uygun ampanya olunca da burdan başlamış oldum
iyi düşünmüşsün canım. benim sevgilim de çeyiz de ne var ki halledersin hemen diyodu, ona bi liste gösterdim aynen böyle oldu:90:
sizin de okul,askerlik gibi engelleriniz mi var? biz kısmetse ben son sınıfa geçtiğimde söz yapıcaz, düğün ancak sevgilim iş bulunca :96:
yok canım bizim öyle dertlerimiz çok şükür okullarımız bitti sevgilimde askerliğini yaptı ama denim smmm stajım var üç sene malum bir buçuk senesi bitti bir buçuk senesi kaldı. aslında şimdi istesek evlenebiliriz ama ben evlenince hiç ders derdim falan olsun istemiyorum onun için mecburen bekliyoruzz
kızlar şu 2 takımı aldım. ikisi de 6 şar parça, ama her iki takımda da tabaklar aynı olduğu için ben onu 12 li takım yaptım, yalnızca birinde çay bardağı, diğerinde nescafe bardağı var
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
anladım şeker, olsun az kalmış sizin
bizde de ben üni 2 deyim, sevgilim üni 1 de. onun benden 1 sene önce başlaması bizim söz ve nişanın uzamasına sebep olucak ama olsun ben beklerimbi de önemli olan erkeğin iş bulması bence.. iş olmadan evlenmemiz imkansız zaten. ama insan en azından bi söz olsun istiyo, onun için de okulun son senesini bekliyoruz
bebegm bu pasta takımı çok şıkmış ve 12 li yapmakla çok çok iyi yapmışsın çünkü 6 lı az bence bitanem ben bunu çok beğendim yaa allah sevdiceğinle iyi günlerde kullanmanı nasip etsin inşallahhh
bebegm biz çk beklemiş olucaz ama zafer bizim olucakk :)) şaka bir yana sen bekle eniştemi bak pişman olmicaksınnnhem sizin az kaldı bak sene 2012de değil mi ne var ki şunun şurasında bebegm :78:
kuzummm sen beğendiysen içim rahat o zamanevet 12 li yaptığım iyi oldu, onun taraf + bizim taraf çaya gelse anca yeter
bu arada sana fotoğraflarını attığım kahvaltı takımını alıcam, orda parçalar 6 şarlı ama kahvaltı için o kadar yeter dimi meleğim, sonuçta genelde 2 kişi kullanıcaz, çok nadir fazla kişi oluruz kahvaltıda
yavv bizim ömrümüz bunları beklemekle geçiyo zatenkısmetse 03.11.2012 de söz o mu beni alcak ben mi onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?