- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
hayırlı olsun canımm güle güle kullann
canım güle güle kullan aldıklarını gerçekten çok beğendim.....
Almila 07 kahvaltı takımı ne durumda merak ettim ?
tatlikis
çok güzelmiş canım güle güle kullan..ne kaadara aldın ?
Canım kahvaltı takımını aldı arkadaşım. Kargo dahil 210'a mal oldu. Mağaza kendi kargoyla gönderecekti ama henüz elime ulaşmadı. Çarşamba aradım, depodan bekliyoruz dediler. Önümüzdeki hafta elimde olurmuş. Ben de elime ulaşmadan müjdeyi vermeyeyim dedim sağ salim elime ulaşsın da bir :) İlgin için teşekkür ederim ayrıca :)
Çok teşekkür ederim tatlikis. Ophelia 265'ti. Diğeri 220. Toplamda 375'e mal oldu bana. Gene de pahalı ama neyse artık.
bişe değil canım..
pahalı ama olsun gönlüne sindiyse sorun yok boşver..
ama benim hayatta aldırmazdı tek başıma gidip alsaydım beynimi yerdi kafayı yemişsin sen diye
Sindi açıkçası, çok oturmadı içime. Ne pahalı diye düşüncelere dalınca açıp nevresimlere bakıyorum :))
Ben söylemedim fiyatını, zaten nevresim deme bana diyor artık. Sanki elli tane almışım gibi geliyormuş ona, bıkmış :) Halbuki dört tane oldu henüz:))) Ah bu erkekler işte :)
otursun canım ne olcak bişey olmaz boşverr..iyisini yapıyıorsun.canım ben annem yazmayı unutmuşsum .eski sevgilim askerden bbaşlamıştım ama ona hiç sölememiştim.
odunn nolcak
almila07 ophelia harikaymış
iyi günlerde kullan kısmetse
kızlar bende henüz sözlü değilim. topiğime bekliyorum. (gerçi 1ay sonra sözlenecem Allah'ın izniyle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?