sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Linens'in ikinciye yüzde elli indirim kampanyasından aldığım nevresim takımlarım:
Ophelia

China Rose Beyz ( Forumdan kaydetmiştim bilgisayara, Linens'in sayfasında bulamadım fotoğrafı. Bunu kullandım. Fotoğraflayanın hoş görüsüne sığınıyorum)

çok güzelmiş canım güle güle kullan..ne kaadara aldın ?

Almila 07 kahvaltı takımı ne durumda merak ettim ?

Canım kahvaltı takımını aldı arkadaşım. Kargo dahil 210'a mal oldu. Mağaza kendi kargoyla gönderecekti ama henüz elime ulaşmadı. Çarşamba aradım, depodan bekliyoruz dediler. Önümüzdeki hafta elimde olurmuş. Ben de elime ulaşmadan müjdeyi vermeyeyim dedim sağ salim elime ulaşsın da bir :) İlgin için teşekkür ederim ayrıca :)
tatlikis
çok güzelmiş canım güle güle kullan..ne kaadara aldın ?

Çok teşekkür ederim tatlikis. Ophelia 265'ti. Diğeri 220. Toplamda 375'e mal oldu bana. Gene de pahalı ama neyse artık.

Son düzenleme:

bişe değil canım..
pahalı ama olsun gönlüne sindiyse sorun yok boşver..
ama benim hayatta aldırmazdı tek başıma gidip alsaydım beynimi yerdi kafayı yemişsin sen diye

bişe değil canım..
pahalı ama olsun gönlüne sindiyse sorun yok boşver..
ama benim hayatta aldırmazdı tek başıma gidip alsaydım beynimi yerdi kafayı yemişsin sen diye

Sindi açıkçası, çok oturmadı içime. Ne pahalı diye düşüncelere dalınca açıp nevresimlere bakıyorum :))
Ben söylemedim fiyatını, zaten nevresim deme bana diyor artık. Sanki elli tane almışım gibi geliyormuş ona, bıkmış :) Halbuki dört tane oldu henüz:))) Ah bu erkekler işte :)

otursun canım ne olcak bişey olmaz boşverr..iyisini yapıyıorsun.canım ben annem yazmayı unutmuşsum .eski sevgilim askerden bbaşlamıştım ama ona hiç sölememiştim.
odunn nolcak

otursun canım ne olcak bişey olmaz boşverr..iyisini yapıyıorsun.canım ben annem yazmayı unutmuşsum .eski sevgilim askerden bbaşlamıştım ama ona hiç sölememiştim.
odunn nolcak

Erkek arkadaşın sanmıştım ben afedersin, kızmana ya da üzülmene sebep olduysam tekrar. Bu arada 4 demişim 5 olacak nevresimler :) Göz görmeyince zihin de çeyizleri yok ediyor anlaşılan :)))

almila07 ophelia harikaymış
iyi günlerde kullan kısmetse

Teşekkür ederim sedefonur, ben de çok beğenerek aldım. Aslında başka bir takımı alma niyetiyle gitmiştim ama bunu görünce kesin kararımı verdim, içi de yaprak desenli ( ya da ona benzer bir şey, gene hatırlayamadım ( ) çok güzel :) İnşallah, sağ olasın tekrar.

Düzeltme : İç deseni de görünüyormuş zaten fotoda. Ah benim daimi şaşkınlıklarım :))

kızlar bende henüz sözlü değilim. topiğime bekliyorum. (gerçi 1ay sonra sözlenecem Allah'ın izniyle)

Allah tamamına erdirsin :)

Son düzenleme:
aahhh kızlar bende yeni katıldım aranıza gerçi bu topikte olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum hala

uzun bi ilişkime var ve evlenmemize iki sene falan gerekli diyorum ben. parada biriktiriyorum yavaş yavaş. ama ne biliim böyle bi amacı olmadan kenarda para tutmakta biriktirmek açısından hiç heveslendirmiyor beni. birşeyler almaya başlasam mı diyorum. ama kararda veremiyorum. sevgilime söylersem birşeyler aldığımı hadi evlenelim deme ihtimali yüksek ama daha bi kopça birşey almadım. annem hep çok heves yaparsan birşeye kısmet olmaz der ama artık vakti ama di mi =) yoksa bu kadar şeyi bi anda almaya ne para dayanır ne akıl dayanır.

aahh aahhh çok özendim aldıklarınıza oturdum bu saatte o çeyiz topiki senin bu çeyiz topiki benim geziyorum. en uygun burası benim için

hepinizeee mutlulukklarr huzurlu neşeli günlerde kullanmak kısmet olsun aldıklarınızı da

ama sanırım bende yarın anneme söyleyip birşeyler almaya başlıycam

kızlar son aldıklarımmm

Kırmızı Pasta Setim

Cam servis tabağım ve kaselerim

Krep Tavam

Mumlarım

bunlar da annemim bana yaptıkları

TEPSİLERİM

SEHPA SÜSÜ

TAKI KUTUM

gdmt pasta setindeki tabaklar çok güzelmiş canım iyi günlerde pasta yemen dileğiyle
anneciğinin yaptıkları ayrı bi güzel zaten el emeği olunca anlamı çok büyük oluyor benim annemin de böyle bana boyadığı tepsiler var, onları kullanacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…