sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

keske canim keske mutluyum demekle olsa ama olmuyor ben bunu o kadar cok denedim ki tamda hayatima yeni bir yön verdim yeni umutlarim icimde kök salmaya baslarken tekrar bir hayal kirikligi yasamam beni böyle mutsuz ve duygusal yapti. suanda en ufak bir pürüz en ufak birsey beni cileden cikarmaya yeter hep kendi icimde savalar veriyorum. Yakalayamiyorum bir türlü mutlulugu. Kendimi birtürlü toparlayamadim, tam toparladim derken tekrar düstüm yere. Su günlerde öyle duygusal oldum ki biri kasin kara desen patliycam ben cok öfkemi icimde yasarim disada pek vurmam kolay kolay ama su siralar ailem bile birsey demiyor yaklasmiyor bana o derece yani, sacma sapan seylerden babamla kapisiyorum kardesime bagiriyorum. OFf ben böyle degilim ama sürükleniyor iste böyle. inan suan bir anim bir animi tutmuyor öfken sinirim sevincim hüznüm hepsi birbirine karisti....daraliyorum anlayacagim..off cok yazdim...karmakarisik yazdim kusrua bakma

aynısını ben yaşadım tatlım.herkese sataştım,bağırdım,çağırdım,ağladım.bu duurm arada yine oluyor..
ama geççen hafta kaana mesaj attım içim rahatladı.
en güzeli sen yasin oku,dua et bol bol.tek sığınağım benim rabbimdi hep dua ettim,tesbih çektim ..
canım sende yap.olur mu hiç öle şey her zaman dinlerim seni ben canım benim.sıkıldğında yazmak istediğinde yaz bana özelden felan..insan içini dökünce rahatlıyor .

sagol canim herkezden herseyden s1k1lmis bitkin bir neslihan var suanda ve hicbirseye tahamülüm yok inan gecen gün parmagimi kestim diye agladim ya sinirden...benimde tek siginagim rabbim dua ettikce icim huzur doluyor...

ve 3 gündürde hastayim hic kendimde degilim özelikle bugün okula nasil gittim ise nasil geldim nasil calisiyorum bilmiyorum ama resmen aptalastim bugün ya insanlar birsey anlatiyor anlamiyorum kac kere oldu ´bugün kac kere tekrarlatmak zorunda kaldim cünkü kafam almiyor. Duygusallik ve hastalik bir arada olunca beni aptallastirdimi nedir..

sagol canim herkezden herseyden s1k1lmis bitkin bir neslihan var suanda ve hicbirseye tahamülüm yok inan gecen gün parmagimi kestim diye agladim ya sinirden...benimde tek siginagim rabbim dua ettikce icim huzur doluyor...

çok iyi anlıyorum seni..zevk aldığın işten bile sıkılıyorsun yeri geliyor dimi..atlatıcaksın tatlım bunuda..
en güzeli bakkk.kitap okumalısın polisiye öle ii geliyorkii..aklında sadece kitap oluyor ne olucak diye kitaba sarmış durumda oluyorsun.

..............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
merakla bekliyorum canim resimleri. Ben hic iyi degilim. ZAten buraya özelikle girmiyorum icimden gelmiyor ceyiz almaya devam ediyroum ama icimden cekipte koymak gelmiyor...

Ne diceğimibilemedim canm ya ... Zordur tahmin ediyorum...
Tek diyebildiğim hayırlısı böyleymiş...
Her zaman hayırlısı neyse o olsun..
İnşallah sen ve burdaki herkes çok mutlu olsun dilerim ki...

ayy onda kim bilir ne güzel waffle yapılır yaa, ben görüntüye çok önem veririm bişey yerken tam benlik
kızlar para biriktireyim çeyiz için dedim, biriktirdim ve gittim leptop aldım
neyse daha sözüme bile 1,5 yıl var gene biriktirilir
pamuk helva üzülme dicem ama sana burada yazdığımız teselli cümlelerinin kalbin için bi yararı olur mu bilmiyorum.. zamanında ben de yaşadım böyle bişey.. 2 yıl boyunca unutmak istedim..olmadı, unutamadım. kimi 2 günde unutur, kimi 2 ayda, kimi 2 senede.. kimi de hiç unutmaz, bu biraz da kader işi.. kaderinse belki bi gün yeniden olur, değilse zaten ne kadar çabalarsan çabala nikah anında bile biter, böyle olmasındansa hiç devam etmesin dimi? belki de o senin kaderin değildir.
sadece ayrılıklarda değil, tüm olumsuzluklarda iyi yönünden bakmayı öğrenmeliyiz aslında. çünkü nasıl bakarsak öyle görürüz. görmeyi seçtiğimiz yol da bizim tutumumuza bağlıdır.
mesela kitapta okumuştum:
''bugün haava biraz bulutlu mu yoksa biraz güneşli mi?
güllerin dikeni mi vardır, dikenli dalların günleri mi?
bardağın yarısı boş mudur, yarısı dolu mu? yoksa bardak olması gerekenin iki katı büyüklükte mi?''
bir de canım öfkemi içimde yaşarım, dışarı vurmam demişsin, böyle içinde birikmemesi için günlük yazmanı öneririm tecrübeliyim bu konuda 6 yıldır yazıyorum, yazdıkça için rahatlar emin ol, haa bir de en rahatlatıcı kur'an okumak tabii ki
çeyiz almaya da tabii ki devam ediceksin ben mesela sırf evleniceğim için çeyiz almıyorum ki, 2 sene sonra atanıcam kısmetse, öğretmenlik yapacağım yere yerleşirsem bazılarını orda kullanmayı düşünüyorum sonuçta bunları kendimiz için alıyoruz dimi :81:

canım geçmiş mesajları okumadım anladığım kadarıyla yaşadıklarının benzerini ben de yaşadım hem de daha geçtiğimiz ay. 'o'nunla aramızda sorunlar vardı ve sonunda 'bitti' dedik..ama ne o ne de ben mutlu değildik hala, gelgitli ve çetrefilli iki ay geçirdikten sonra, kafalarımız biraz rahatlayınca çözdük sorunlarımızı, en azından bu sorunların hiç birinin 'birbirimizden' daha önemli olmadığını anladık, şimdi eskisinden de iyiyiz yalnız şunu anladım;hiç kimse 'ben'den değerli değil 'ailem dışında'. seni çok iyi anlıyorum, o aralar çeyiz almayı fln bırakmıştım mesela, kendimden vazgeçmemek için çok çabalamıştım..biz ne kadar uğraşsak da kürek çekip dursak da, hayat zaten varması gereken limana ulaştırıyor kayığımızı.. hakkımızda hayırlısı canım, sizin hakkınızda da hayırlısı;ben hep bunu diledim, umarım hepimiz için en hayırlısı olur...

Geçmiş olsun pamuk_helva. Forumda gözüm aramıştı seni açıkçası.
Çok söylenmiştir ama zaman her şeyin ilacı. İnsan dönüp baktığında kazandığı zaferlerini görünce gurur duyuyor kendiyle. Dilerim o vakit senin için de uzak değildir. Allah yardımcın olsun, bırakma kendini.

kızlar bunlara bayıldım tchibo'da, yalnız 6 kişiliğe tamamlasam 120 tl ediyor değer miki :2:
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

cAnım bunlar çok şirin gerçekten porseleni de kaliteli neşeli kahvaltılar serisinde de vardı bu takımın mavili rengi ve aynı fiyattı. Gerçekten beğendiyesen değer ama bu fincanlarda çay çok çabuk soğuyor. İstersen bir düşün Tantitoniye de çok güzel fincanlar ve pasta tabakları gelmiş karar senin :)

canım ben de beğendim valla
ama pahalı gibi sanki, pek de araştırmışlığım yok fiyat hakkında ama, gene sen bilirsin :44:

saolun kızlar, dediğiniz gibi hem pahalı biraz hem de bu tarz fincanları ben elimde tutarken çok zorlanıyorum, elden kaydırıp kendini yakma ihtimali yüksek yaniiii ben de karar veremiyorum bi de hep daha güzeli geliyor
gnnrkcy,canım biliyorum senin kahvaltılıklarını çook güzeller

aslında benim kahvaltı takımım var karacanın resimdeki modelinden, biraz şık ve klasik olsun istemiştim ama şimdi de gözüm hep cicili bicili tabak fincanlara kayıyor

Son düzenleme:
sedefçiğim gerçekten çok tatlı bu kahvaltı takımları.yalnız benim yukarıda resmini gösterdiğim takımda zaten bütün parçalar mevcut, demlik tuzluk peçetelik yumurtalık vs.bi takım daha alıp yer kaplasın istemiyorum, o da 220 tl idi. turuncuları da almicam, çünkü topu topu 6 fincanla 6 tabağa o kadar para veresim yok.günlük kullanım için toplama bi takım oluşturmayı düşünüyorum şuan

Son düzenleme:

insan dayanamıyo her türlüsünden istiyo dimi canım yer konusunda haklısın valla, bi yandan her şeyi beğeniyorum bi yandan da o kadar şeyi nereye koyucağımı düşünüyorum :97:
benim şimdilik sözüme daha 1,5 yıl olduğu için almıyorum, tutuyorum kendimi bi kere açıldım mı bakalım nasıl açılcam

selam kızlarrr neler kaynatmışsınız öle yaw..

lemon kahvaltı takımın çok hoş,ama tchıbodaki fincan takımına alma derim değmez o kadar para onun yerine başka bişe alabilirsin tatlım.

selam kızlarrr neler kaynatmışsınız öle yaw..

lemon kahvaltı takımın çok hoş,ama tchıbodaki fincan takımına alma derim değmez o kadar para onun yerine başka bişe alabilirsin tatlım.

selam tatlım
nasıl gidiyo hayat? ben de çok giremiyorum vizelerim başladı neyse ki son 5 sınavım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…