- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi december90
-
yok tatlım ayıp olur mu hiççok uyguna aldım, çay bardaklı olan set 12 tl, nescafe bardaklı olan set 16 tl. zaten böyle cam takım almak hep aklımda vardı, 6şar tabağın dışında ikisinde de birer tane de büyük tabak var. bunun dışında bi tane porselen kahvaltı seti alıcam, 2 tane de yemek takımı alıcam. tabak faslı bu kadar yeterli olur herhalde
sağol tatlımben de beğendim ama sadece çay bardaklarında desen yok, onlar düz. ama zaten desenlisini de alıp onlarla servis edebilirim, orası kolay
ednh çeyizinin ilk parçaları çok güzellll, özellikle çatal kaşık bıçak setindekileri çok beğendim, yeni mi başladın çeyize?
olur tabii olmaz mııımanyakk cıksss o seni alıcak o :)))
ne kadan da olsa kız tarafıyız biz naz yapıcaz yeri geldi mi hele bir gelsin 2012 naz neymiş görsünler
bebegm bu arara bence o kahvaltılık takımı yeter size 12 kişilik çok çok fazla olur boşuna alma hç ne kadar kahvaltıya gelen olur k, zaten onlara da diğerleri yeter herhalde sen al o takımı bitanem ben çok beğendim hem bakarsın bir gün ben de gelrim kahvaltıya sana o zaman bana da nasip olur onlarla kahvaltı yapmak
sağol canım yorumun için.. bana fiyatı çok cazip geldiği için aldım bu takımı, zaten camlar çok çabuk kırılan parçalar, o yüzden bir de porselen pasta takımı alabilirimHayirli olsun herkese ceyizleri en son pasta takimina kücük bir elestirim var.. Bence cok daha güzel takimlar var bu biraz bana demode geldi..
Gerçekten cnm çok uyguna gelmiş...
Bende hep böle bir takım almak istiyorum...
Yeter cnm düşündüğün gibi biter tabak fasl...
Bende bi kahvaltı takımı 12 kişilik yemek takımı var...
Günlük de aldıktan sonra ex olarak bu takımdan düşünüyorum :)
Tekrardan güle güle kullanmak nasip olsun cnm
aynı şeyi düşünmüşüz tatlım :13:
günlük yemek takımını da 12 kişilik mi alıcaksın?
olur tabii olmaz mıııhem belki istanbulda otururuz, sen gelirsin bana balkonda mis çiçekler arasında çiçek gibi kahvaltı takımımla ağırlarım seni
hahaha kurnaza bak, şimdi söz söz söz diye başlarının etlerini yiyelim, söz yılı gelince kaçan kovalanır misali oynayalım
sağol canım yorumun için.. bana fiyatı çok cazip geldiği için aldım bu takımı, zaten camlar çok çabuk kırılan parçalar, o yüzden bir de porselen pasta takımı alabilirim
Gerçekten cnm çok uyguna gelmiş...
Bende hep böle bir takım almak istiyorum...
Yeter cnm düşündüğün gibi biter tabak fasl...
Bende bi kahvaltı takımı 12 kişilik yemek takımı var...
Günlük de aldıktan sonra ex olarak bu takımdan düşünüyorum :)
Tekrardan güle güle kullanmak nasip olsun cnm
tabii kızım ne sandınn o zaman öyle yapıciiizz
ayy biliyomusun istanbula gelsen var ya uçarım havalara kuzum yaa
kahvaltı falan bir yana dursun yanniii
inşallah bebişimm, onurun işinin orda olması yüksek bir ihtimalolur tabii olmaz mıııhem belki istanbulda otururuz, sen gelirsin bana balkonda mis çiçekler arasında çiçek gibi kahvaltı takımımla ağırlarım seni
hahaha kurnaza bak, şimdi söz söz söz diye başlarının etlerini yiyelim, söz yılı gelince kaçan kovalanır misali oynayalım
sağol canım yorumun için.. bana fiyatı çok cazip geldiği için aldım bu takımı, zaten camlar çok çabuk kırılan parçalar, o yüzden bir de porselen pasta takımı alabilirim
tabii kızım ne sandınn o zaman öyle yapıciiizz
ayy biliyomusun istanbula gelsen var ya uçarım havalara kuzum yaa
kahvaltı falan bir yana dursun yanniiiolmasa bile senin düğününü nişanını kaçırcak değişimmm :119:
kızlarrr merhaba.. Yeni katıldım aranızaIlk olarak neler aldınız.. Banada bi yol gösterin yaa Nerden başlasam bilemedim
söz durumu yakın mı canım?
vallahi kesin değil ama ramazandan sonra olur.. Annem saolsun bikaç tane nevresim bornoz takımı aldı bi de 12 kişilk yemek takımı çelik tencere seti çatal bçak takımı falan onlarda var ama eksik çok ve ben kararsızımOnu mu alıyım bunu mu derken bişey almadan çıkıyorum girdiğim yerden
sende benim gibisin desene allah yardmcın olsun valla canım.
Bak çeyiz topiğinde lste yapanlar var onlara bak nelerin eksikse ona göre al tatlım
ahh bu kararsızlıııkkkarkadaşlarıma bakıyorum valla arıyolar buluyolar ben bulsamda karar veremiyorum öyle yapıyım evet.. bi bakıyım neler var neler yok bende de bi liste var ama kıyas yapmak lazım eksikler vardır belki
gdmt pike takımlarına bayıldım capcanlııı
oyyy o pembiş sosluğu yerim ben yaaa
oo sen yedeklere geçmişsin artık çeyiz bitiyo mu yoksa, gerçi bitse de evlenene kadar mutlaka bişeyler çıkar
kek kalıpları bir başka harikaaa, tam yılbaşına kek yapmalık
içine sineni al canım
bende öleyim valla ya modası geçerse diyorumm
koy bakalım listeyi tatlım
listeyi ekleyemiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?