sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

kızlar sizce bu bornoz takımı nasıl duruyor? markası soley. alsam mı diye düşünüyorum daaa

Son düzenleme:

Gerçekten cnm çok uyguna gelmiş...
Bende hep böle bir takım almak istiyorum...
Yeter cnm düşündüğün gibi biter tabak fasl...

Bende bi kahvaltı takımı 12 kişilik yemek takımı var...
Günlük de aldıktan sonra ex olarak bu takımdan düşünüyorum :)

Tekrardan güle güle kullanmak nasip olsun cnm

gdmt
Çok güzel bence bornoz vcnm. Gerçekten ben olsam alırdım :)

Bu arada ben hasayım yatıyorm evde:2:
Sizin çeyizler nasıl giditor :)
Vee benm çeyizleri 26 Şubatta aldım mayısın ortasında gelcek miş

olur tabii olmaz mııı hem belki istanbulda otururuz, sen gelirsin bana balkonda mis çiçekler arasında çiçek gibi kahvaltı takımımla ağırlarım seni
hahaha kurnaza bak, şimdi söz söz söz diye başlarının etlerini yiyelim, söz yılı gelince kaçan kovalanır misali oynayalım

Hayirli olsun herkese ceyizleri en son pasta takimina kücük bir elestirim var.. Bence cok daha güzel takimlar var bu biraz bana demode geldi..
sağol canım yorumun için.. bana fiyatı çok cazip geldiği için aldım bu takımı, zaten camlar çok çabuk kırılan parçalar, o yüzden bir de porselen pasta takımı alabilirim

Son cicilerim

Kahvaltı takımım için extra kaseler

Şekilli kek kalıplarım, kendileri henüz elime ulaşmadı, ulaşınca kendim de çeker koyarım resimlerini.

Pike takımlarım, kendileri henüz elime ulaşmadı, ulaşınca kendim de çeker koyarım resimlerini.

Misafir Bardak Takımıma Yedek Bardak

Pembe bernardo yemek takımım için aldığım pembiş sosluk

Kahvaltı takımı için aldığım peçetelik

Sonunda elime ulaşan kek kalıplarım, limangodan almıştım.

kızlarrr merhaba.. yeni katıldım aranıza ilk olarak neler aldınız.. banada bi yol gösterin yaa nerden başlasam bilemedim

söz durumu yakın mı canım?

vallahi kesin değil ama ramazandan sonra olur.. annem saolsun bikaç tane nevresim bornoz takımı aldı bi de 12 kişilk yemek takımı çelik tencere seti çatal bçak takımı falan onlarda var ama eksik çok ve ben kararsızım onu mu alıyım bunu mu derken bişey almadan çıkıyorum girdiğim yerden

sende benim gibisin desene allah yardmcın olsun valla canım.
Bak çeyiz topiğinde lste yapanlar var onlara bak nelerin eksikse ona göre al tatlım

sende benim gibisin desene allah yardmcın olsun valla canım.
Bak çeyiz topiğinde lste yapanlar var onlara bak nelerin eksikse ona göre al tatlım

ahh bu kararsızlıııkkk arkadaşlarıma bakıyorum valla arıyolar buluyolar ben bulsamda karar veremiyorum öyle yapıyım evet.. bi bakıyım neler var neler yok bende de bi liste var ama kıyas yapmak lazım eksikler vardır belki

içine sineni al canım
bende öleyim valla ya modası geçerse diyorumm
koy bakalım listeyi tatlım

gdmt pike takımlarına bayıldım capcanlııı
oyyy o pembiş sosluğu yerim ben yaaa
oo sen yedeklere geçmişsin artık çeyiz bitiyo mu yoksa, gerçi bitse de evlenene kadar mutlaka bişeyler çıkar
kek kalıpları bir başka harikaaa, tam yılbaşına kek yapmalık

izmir perisi valla büyük ihtimal bende 6 lı alırım günlük yemek takımını

Sedefcim nsılsın ??

Niye artık kimseler uğramaz oldu topice ya

teşekkür ederim canım, pike takımlarını en de çok beğenerek aldım, renkli şeyleri seviyorum

çeyize daha yeni başladık ya nerde bitecek bardak takımına çok benzer bulunca alayım dedim, kırılırsa takım eksik kalmasın diye

sizler ne yapıyosunuz, hiç yoksunuz buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…