sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

kesinlikle katılıorm, çok hevesiniz varsa benm gibi çok uygun fiyatta kaçırılmıcak seyler bulunduğnda bi kaç parça alıp bu heves giderilebilir,henüz sözlenmemişsseniz yakında evleniomus gibi kendinizi zora sokup bi anda bi sürü sey almanın hiç bi mantığı yok die düşünüorm, 3 ay önce 125ten yaptırdığım 7 çeyrek bu gün 170 civarlarında hangi çeyiz yatırımı 3 ayda 400 tl kar ettirebilir ki:)

ben de sozlu degılım ama ınsallah gelecek yaza evlenecegım ılk ceyızımı de markafoniden cıft kısılık nevresım takımı ıle aldım sımdı de bernardo dan yemek takımı ve catal bıcak setıne gırmeyı dusunuyorum ama bernardo hakkında yorumlar pek ıyı degıl

sız yemek takımınızı nereden aldınız arkadaslar

guraldan aldım
bernardo cok pahalı geldı bana cok begendım ama asla o kadar para veremem
yorumları bılmem ama
bende seneye evlencegım ınsallah
benımde ılk ceyızım
guraldan yemek takımı

guraldan aldım
bernardo cok pahalı geldı bana cok begendım ama asla o kadar para veremem
yorumları bılmem ama
bende seneye evlencegım ınsallah
benımde ılk ceyızım
guraldan yemek takımı

tesekkurler canım cevap ıcın ben de bakayım gurala
aslında bernardo pahalıya gelmıyor cunku hedıye cekı verıyor bı arkadasım 1600e bayaa bı sey aldı(yemek takımı hem mısafır hem gunluk kahvaltı setı catal bıcak - sımdı hatırlamadıgım bı kac parca daha)

sudan ucuza vermedikleri sürece bernardodan birşey alınmaması taraftarıyım.resmen yan sanayi üretim yaptırıyorlar,en pahalı takımını bile alsan outlet kısmından alınmış gibi defolu oluyor.ben günlük için kütahya porselen aldım,misafir için prouna düşünüyordum ama onu da yine kütahya porselenin iyi bir serisinden alacağım sanırım.sonuçta bir sorun çıktığında muhatabın olması açısından bildik markalar daha iyi

canım eger oyleyse bende bakayım ama
yemek takımı kahvaltı
catal bıcak
orta markalardan baksak dıyorumkı
anca anca 1000 cıakr

günlüğü kaça aldın canım

tam hatırlamıyorum ama 580 küsurdu galiba

ben aslında kare ıstıyorum ama annem gecen gun 600 tl takımı 450 almıs bı ceyız magazasından guralın gri böyle denız kabugu desenlı kenarları yuvarlak
onu mısafırlık yap dıyor cok agır gunluk ıcın sıızn modeller nasıl

Merhaba kızlar bende sözlenmedim sevgilim askerden döndüğünde hemen sözlenicez inşallah :)
YenidenDoğdum ben kütahya porselende almıştım günlük yemek takımımı yuvarlak desenli falan.

hayırlısı olsun tatlımm
çok paraya ihtiyacımız varr çook
bizde bayramdan sonra beyaz esyalarımızı alıcaz ama hala cok kararsızım oda ayrı mevzu

hayırlısı olsun tatlımm
bizde bayramdan sonra beyaz esyalarımızı alıcaz ama hala cok kararsızım oda ayrı mevzu

hoşgeldin canım hayırlı olsun ne için kararsızsın ??

düğün yakın sanırım

ecm hayırlı olsun tatlım,bu güzel haberini bizimle paylaşırsın artık:)

hayırlısı olsun tatlımm
Saol canım beyaz eşya almak zor iş valla iyi araştırmak lazım her zaman alınabilen bişey değil

düğün yakın sanırım

Saol canımmm tabiki paylaşırım sağsalim gelsin askerim

düğün yakın sanırım

beyaz esya modellerıne markalarında canım

bizim düğünde 2012 bayramdan sonra :) bayramlardan sonramı demelıyım

sizin ne zaman allah kısmet ederse

Saol canım beyaz eşya almak zor iş valla iyi araştırmak lazım her zaman alınabilen bişey değil

Saol canımmm tabiki paylaşırım sağsalim gelsin askerim

hayrlısıyla tez zamand inşallah..

işi belli sanırımki geldiğinde hemen sözlenceksiniz canım

beyaz esya modellerıne markalarında canım

bizim düğünde 2012 bayramdan sonra :) bayramlardan sonramı demelıyım

sizin ne zaman allah kısmet ederse

arçelik iyi diyorlar.bizde kullanıyoruz mennunuz taamamen kısmet,şans işi tatlım beyaz eşya..

bu forumda okumuştum,kadının birinin eşi beyaz eşya satıyormuş aynı ürünleri vermiş iki kadınada kadının biri memnunmuş,diğeri ise bozulduğu için servis çağırmış..
düşün adamda diyor tamamen şans işi beyaz eşya diye..

hımm hayırlı olsun canımm

benim ilk önce aday bulmam gerekiyor tatlım:)herşey kısmet işi allah elbet banada o duyguları tattırıcak inşallah.

Aslında grafiker ama geldiğinde reprezantlık yapıcak canım 3 yıldır beraberiz artık adı konsun dimi ama :)

:)))hadi bakalım bencede konsun yani.rahat rahat çııp gezin,tozun:))

kızlar ben çıkıyorummm işlerim var görüşrüz

Aslında grafiker ama geldiğinde reprezantlık yapıcak canım 3 yıldır beraberiz artık adı konsun dimi ama :)

:)))hadi bakalım bencede konsun yani.rahat rahat çııp gezin,tozun:))

kızlar ben çıkıyorummm işlerim var görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…