- Konu Sahibi december90
-
- #1.081
Yaklaşık 4 5 aydır bu topikte durumunuz el veriyorsa çeyrek alın alın diyordum ki hatta daha son 1041.bu sayfa msjında yazmışımm :))Alanlar şuan yaşadı sanırım 168tl olduğunu düşünürsek çeyreğin
Tabi ben biriktirsemde 118 ken satmıştım
Bu sene gene biriktiricem ancak çeyize 1 yıl ara :)))
ben de sozlu degılım ama ınsallah gelecek yaza evlenecegım ılk ceyızımı de markafoniden cıft kısılık nevresım takımı ıle aldım sımdı de bernardo dan yemek takımı ve catal bıcak setıne gırmeyı dusunuyorum ama bernardo hakkında yorumlar pek ıyı degıl
sız yemek takımınızı nereden aldınız arkadaslar
guraldan aldım
bernardo cok pahalı geldı bana cok begendım ama asla o kadar para veremem
yorumları bılmem ama
bende seneye evlencegım ınsallah
benımde ılk ceyızım
guraldan yemek takımı
tesekkurler canım cevap ıcın ben de bakayım gurala
aslında bernardo pahalıya gelmıyor cunku hedıye cekı verıyor bı arkadasım 1600e bayaa bı sey aldı(yemek takımı hem mısafır hem gunluk kahvaltı setı catal bıcak - sımdı hatırlamadıgım bı kac parca daha)
tesekkurler canım cevap ıcın ben de bakayım gurala
aslında bernardo pahalıya gelmıyor cunku hedıye cekı verıyor bı arkadasım 1600e bayaa bı sey aldı(yemek takımı hem mısafır hem gunluk kahvaltı setı catal bıcak - sımdı hatırlamadıgım bı kac parca daha)
sudan ucuza vermedikleri sürece bernardodan birşey alınmaması taraftarıyım.resmen yan sanayi üretim yaptırıyorlar,en pahalı takımını bile alsan outlet kısmından alınmış gibi defolu oluyor.ben günlük için kütahya porselen aldım,misafir için prouna düşünüyordum ama onu da yine kütahya porselenin iyi bir serisinden alacağım sanırım.sonuçta bir sorun çıktığında muhatabın olması açısından bildik markalar daha iyi
günlüğü kaça aldın canım
tam hatırlamıyorum ama 580 küsurdu galiba
hayırlısı olsun tatlımm
çok paraya ihtiyacımız varr çook
bizde bayramdan sonra beyaz esyalarımızı alıcazama hala cok kararsızım oda ayrı mevzu
Saol canım beyaz eşya almak zor iş valla iyi araştırmak lazım her zaman alınabilen bişey değilhayırlısı olsun tatlımm
çok paraya ihtiyacımız varr çook
bizde bayramdan sonra beyaz esyalarımızı alıcazama hala cok kararsızım oda ayrı mevzu
hoşgeldin canım hayırlı olsun ne için kararsızsın ??
düğün yakın sanırım
ecm hayırlı olsun tatlım,bu güzel haberini bizimle paylaşırsın artık:)
hoşgeldin canım hayırlı olsun ne için kararsızsın ??
düğün yakın sanırım
ecm hayırlı olsun tatlım,bu güzel haberini bizimle paylaşırsın artık:)
Saol canım beyaz eşya almak zor iş valla iyi araştırmak lazım her zaman alınabilen bişey değil
Saol canımmm tabiki paylaşırım sağsalim gelsin askerim
beyaz esya modellerıne markalarında canım
bizim düğünde 2012 bayramdan sonra :) bayramlardan sonramı demelıyım
sizin ne zaman allah kısmet ederse
hayrlısıyla tez zamand inşallah..
işi belli sanırımki geldiğinde hemen sözlenceksiniz canım
Aslında grafiker ama geldiğinde reprezantlık yapıcak canım3 yıldır beraberiz artık adı konsun dimi ama :)
Aslında grafiker ama geldiğinde reprezantlık yapıcak canım3 yıldır beraberiz artık adı konsun dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?