sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

busra nvresimler harika bayıldım.linensin fiyatları çk mu yüsek bi fikrim yok bu konuda.?

evet canım linens + taç birlikte aynı fırma tarafından üretiliyor fiaytlarıda diğer nevresımlere göre bıraz daha yüksek.. benım aldığım nevresım 265 tl.. % 50 indirimle aldım o yüzden baya uyguna geldi.. 220 den aşağı pamuk saten nevresımı yok linensin.. Ve gerçekten ipek gibi ya kumaşı harıka böyle ındırımlerı yakaladıkca hemen almak lazım :)

iyi yapmıssın canım bana gülüyolar ya benimki daha askere gidicek ya daha çok var ondan..
bende öyle düşünüyorum şimdiden düzersek rahat oluruz ilerde ohhh

iyi yapmıssın canım bana gülüyolar ya benimki daha askere gidicek ya daha çok var ondan..

Kızlar , ewlenmenize yakın alın çeyizlerinizi . Hergün yeni ürünler çıkıyor , sonra aldıklarınızı beğenmiyorsunuz , ikinci bir masrafa giriyorsunuz .

Tecrübeyle sabittir

Hepinize merhaba arkadaşlar..Ne güzel paylaşımlarınız olmuş böyle. =) Ben bir buçuk yıl öncesi tam da sevgilimin askere gittiği gün başladım çeyiz olayına. =) Hep 18-19 olayım başlarım diyordum ama yine bana kalsa ertelerdim.Yengem annemi teşvik etmiş o gün aradılar gel tencere beğen diye.Çeyiz setlerinden aldık o gün..Öyle nasip oldu yoksa yengemin ilişkimden falan haberi yok. =) O zamandan bu yana da baya bir şeyim oldu.Gerçi eksikler hiç bitmiyor.Ben olabildiğince bitirmeye çalışıyorum çeyizlerimi.Modası geçer mi diye düşünüyorum bazen ama bir tencere takımının ne kadar modası geçer diyorum.Zaten hepsini genel olarak çok beğendiğim için aldığımdan modası geçse bile içimde olan kullanmak isteyeceğim şeyler diye düşünüyorum.Çok masraflı ama güzel süreçler bunlar.Son dakika elektronik aletler,nişanı,bohçası,eşyası derken yeteri kadar zorlayıcı masraf olacak diye düşünüyorum.Biraz da son dakika bir de bu masraflar olmasın derdindeyim.Ay çok oldu ama ilk mesaj olunca dolu oluyormuş insan baya.

benimki de önce okulunu bitircek sonra da askere gitcek canım
sen bakma kimseye ilerde rahat olcaz bugün aldığımız çeyizler sayesinde:13:

Kızlar , ewlenmenize yakın alın çeyizlerinizi . Hergün yeni ürünler çıkıyor , sonra aldıklarınızı beğenmiyorsunuz , ikinci bir masrafa giriyorsunuz .

Tecrübeyle sabittir

canım yemek takımının fln değişik şekilleri çıkabilir ama bir tencere takımı, kesme tahtası, plastik eşyalar, bıçaklar, rendeler bunların ne kadar değişiği çıkabilir ki?
mesela erkenden elektrikli eşya veya yemek takımı, çkb takımı almaya ben de karşıyım ama bence modası geçmicek şeyler erkenden alınmalı ilerde rahat etmek için:13:

ben de essede indirim olduğunda tencere takımı alarak başladım bu yıl çeyize sonra da durduramadım kendimi
düşüncelerine katılıyorum canım beğenerek ve modası geçmicek şeyler aldığımız sürece çeyize devam:97:

amiinnnnnnnnnnnnnnnn
a3, a2, a1.. bunlara da hayır denilebilir mi
sağol kalbi temiz arkadaşım benim inşallah dediğin gibi olur :97: şu an içimde çok çalışma isteği var bu isteğe sesleniyorum: hep içimde kal tamam mı

ben kurdele nakışı yapıyorum bu kadar işin arasında kpsseydi ingilizceydi iş güçtü nasıl vakit buluyorum kendime hayret ediyorum demekki insan isterse herşeyi yapar .. bide tarih belli olsa ooooo motoru son vitese takarım herhalde şimdi tin tin yapıyorum

Tebrik ederimmmmmm :) Darısı başıma

Tebrik Ederim Canım...
Çok mutlu olmanızı dilerimm...
Darısı Bizlere...

çok sevindim canım

resimlerini koyarsın artık:)

sözlendim diye bu topici bırakmak yok ona göre

çok teşekkürler kızlar.Çok mutluyuz akşam konser vardı birlikte gittik bizi tanıyan herkes vardı.Herkes bize baktı.Bugün yüzüklerimizin 2. günü hala rüyadaymışım gibi geliyo.Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın

Son düzenleme:
kızlar şu kahvaltı takımını almaya gittik, ama takımda sadece 6 tane orta boy düz tabak var, onların bi altında daha büyük 6 şar tane pasta tabağı var sanıyodum ben, diğer takımlarda hem orta boy düz tabaktan 6 tane vardı, hem de büyük boy düz tabaktan 6 tane vardı, fakat bunda sadece 6 tane düz tabak var, orta boy. ben de pasta tabağı da lazım olur diye bu takımı almaktan vazgeçtim. sizce iyi mi etmişim? :44: hani kahvaltıya 6 dan fazla kişi geldiğinde de büyükleri kullanırım diye düşünüyodum. ama yokmuş sizce 6 şar tabak yeter mi? yoksa fazlası da gerekir mi?

Son düzenleme:

Bence almamakla çok iyi yapmışsın canım kesinlıkle 6 tabak cok cok az daha yenı kuzenım aldı dediğin gibi 6 orta boy 6 büyük boy tabakları vardı diğer turlu kullanışlı olmaz cnm

Bence almamakla çok iyi yapmışsın canım kesinlıkle 6 tabak cok cok az daha yenı kuzenım aldı dediğin gibi 6 orta boy 6 büyük boy tabakları vardı diğer turlu kullanışlı olmaz cnm

sağol canım valla, tecrübe ve fikirlere ihtiyacım vardı çok beğenmiştim çünkü ama kullanışlı olmadıktan sonra alsam ne işime yarıcak ki :97:

sağol canım valla, tecrübe ve fikirlere ihtiyacım vardı çok beğenmiştim çünkü ama kullanışlı olmadıktan sonra alsam ne işime yarıcak ki :97:

aynen canım zaten 6 kişilik diye alsak mı almasak mı düşünüp duruyoruz kesınlıkle 6 orta 6 buyuk tabagı olan kahvaltı setlerınden almak lazım o zamn cok daha kullanıslı olur :)en azından kalabalık bi misafırımız olduğunda farklı farklı desenlerde tabak vermek zorunda kalmayız

canım zaten uyumu çok seven biriyim sunuma da çok önem veririm, o yüzden akıllı seçimler yapmak gerekiyor.
bi de bazı kahvaltı setlerinde çaydanlık yerine sütlük var. çay tiryakisiyim, çaydanlıksız kahvaltı seti olur mu hiç :44: 4 yaşından beri süt içmem onlar da hiç bana göre değil. takımın içine çaydanlık da ekleyebiliyosun, ama zaten takım için bi sürü para veriyosun, takımın çaydanlıkları da extra 85 tl

kesınlıkle canım + para vermeye hiç gerek yok ama bızım evde kullandıgımız kahvaltı takımımızın caydanlıgını hiç kullanmıyoruz bız cnm belkı alışkın degılız diyedır ama ben pek sevmıyorum takımların caydanlıgını . eger sen sevıyorsan dediğin gibi çaydanlıklı takımlardan al mutlaka canım

Yaklaşık 4 5 aydır bu topikte durumunuz el veriyorsa çeyrek alın alın diyordum ki hatta daha son 1041.bu sayfa msjında yazmışımm :)) Alanlar şuan yaşadı sanırım 168tl olduğunu düşünürsek çeyreğin

Tabi ben biriktirsemde 118 ken satmıştım
Bu sene gene biriktiricem ancak çeyize 1 yıl ara :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…