- 21 Kasım 2010
- 1.524
- 24
- 158
- Konu Sahibi december90
-
- #1.061
busra nvresimler harika bayıldım.linensin fiyatları çk mu yüsek bi fikrim yok bu konuda.?
benim de sözüme 3 yıl var canım ama ben de bu yıl ciddi ciddi başladım çeyiz alışverişine
benim ailem de al diyor ilerde çeyizle çok uğraşmayalım diye ama modası geçicek şeyleri almama izin vermiyorlar. ben de almıyorum modası geçicek şeyleri ama arada "ama çok güzell" diye almaya kalktığımda engel oluyorlar iyi oluyor
şimdiden başladığımız için ilerde çok büyük rahatlık olucak bence bizim için:13:
iyi yapmıssın canım bana gülüyolar yabenimki daha askere gidicek ya daha çok var ondan..
bende öyle düşünüyorum şimdiden düzersek rahat oluruz ilerde ohhh
iyi yapmıssın canım bana gülüyolar yabenimki daha askere gidicek ya daha çok var ondan..
bende öyle düşünüyorum şimdiden düzersek rahat oluruz ilerde ohhh
Kızlar , ewlenmenize yakın alın çeyizlerinizi . Hergün yeni ürünler çıkıyor , sonra aldıklarınızı beğenmiyorsunuz , ikinci bir masrafa giriyorsunuz .
Tecrübeyle sabittir
Hepinize merhaba arkadaşlar..Ne güzel paylaşımlarınız olmuş böyle. =) Ben bir buçuk yıl öncesi tam da sevgilimin askere gittiği gün başladım çeyiz olayına. =) Hep 18-19 olayım başlarım diyordum ama yine bana kalsa ertelerdim.Yengem annemi teşvik etmiş o gün aradılar gel tencere beğen diye.Çeyiz setlerinden aldık o gün..Öyle nasip oldu yoksa yengemin ilişkimden falan haberi yok. =) O zamandan bu yana da baya bir şeyim oldu.Gerçi eksikler hiç bitmiyor.Ben olabildiğince bitirmeye çalışıyorum çeyizlerimi.Modası geçer mi diye düşünüyorum bazen ama bir tencere takımının ne kadar modası geçer diyorum.Zaten hepsini genel olarak çok beğendiğim için aldığımdan modası geçse bile içimde olan kullanmak isteyeceğim şeyler diye düşünüyorum.Çok masraflı ama güzel süreçler bunlar.Son dakika elektronik aletler,nişanı,bohçası,eşyası derken yeteri kadar zorlayıcı masraf olacak diye düşünüyorum.Biraz da son dakika bir de bu masraflar olmasın derdindeyim.Ay çok oldu ama ilk mesaj olunca dolu oluyormuş insan baya.
inş. kazanır arkadaşım o zaman düğün tarihi öne çekilir hemen ne güzel:13:
sen de atancaksın canım ben eminim, senin gibi çalışkan biri dururken başkası atancak değil ya
sen mini coopercık istiyon ben a3cükAllah bizimkilerin keselerine bereket versin arkadaşım
ben yarın sözleniyorum kızlar
Nişanımda ramazandan sonra
Tebrik ederimmmmmm :) Darısı başıma
Tebrik Ederim Canım...
Çok mutlu olmanızı dilerimm...
Darısı Bizlere...
çok sevindim canım
resimlerini koyarsın artık:)
sözlendim diye bu topici bırakmak yok ona göre
kızlar şu kahvaltı takımını almaya gittik, ama takımda sadece 6 tane orta boy düz tabak var, onların bi altında daha büyük 6 şar tane pasta tabağı var sanıyodum ben, diğer takımlarda hem orta boy düz tabaktan 6 tane vardı, hem de büyük boy düz tabaktan 6 tane vardı, fakat bunda sadece 6 tane düz tabak var, orta boy. ben de pasta tabağı da lazım olur diye bu takımı almaktan vazgeçtim. sizce iyi mi etmişim? :44: hani kahvaltıya 6 dan fazla kişi geldiğinde de büyükleri kullanırım diye düşünüyodum. ama yokmuşsizce 6 şar tabak yeter mi? yoksa fazlası da gerekir mi?
Eki Görüntüle 240509
Eki Görüntüle 240506
Eki Görüntüle 240510
Bence almamakla çok iyi yapmışsın canım kesinlıkle 6 tabak cok cok az daha yenı kuzenım aldı dediğin gibi 6 orta boy 6 büyük boy tabakları vardı diğer turlu kullanışlı olmaz cnm
sağol canım valla, tecrübe ve fikirlere ihtiyacım vardıçok beğenmiştim çünkü ama kullanışlı olmadıktan sonra alsam ne işime yarıcak ki :97:
aynen canım zaten 6 kişilik diye alsak mı almasak mı düşünüp duruyoruz kesınlıkle 6 orta 6 buyuk tabagı olan kahvaltı setlerınden almak lazım o zamn cok daha kullanıslı olur :)en azından kalabalık bi misafırımız olduğunda farklı farklı desenlerde tabak vermek zorunda kalmayız
canım zaten uyumu çok seven biriyimsunuma da çok önem veririm, o yüzden akıllı seçimler yapmak gerekiyor.
bi de bazı kahvaltı setlerinde çaydanlık yerine sütlük var. çay tiryakisiyim, çaydanlıksız kahvaltı seti olur mu hiç :44: 4 yaşından beri süt içmemonlar da hiç bana göre değil. takımın içine çaydanlık da ekleyebiliyosun, ama zaten takım için bi sürü para veriyosun, takımın çaydanlıkları da extra 85 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?