- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
asgari ücret mi yoksa ders başına ücret mi ?KPSS ve mülakatla yapılan kadrolu sozlesmeyi kastetmiyorsaniz eğer çok düşük bir ücret kazanıyorlar ve tatillerde para alamıyorlar.
asgari ücret mi yoksa ders başına ücret mi ?
Her isteyen her istediği zaman nerede yapabiliyor bunu
nasıl yani öğretmen atandığında seni çıkartıyorlar mı ?Suanda kpss ve mulakat ile sozlesmeli ogretmen aliniyor. Siz ucretli ogretmenligi kastettiniz sanirim. İlce meb'e basvurun bunun icin. Maasi normal ogretmenin ucte biri kadar falandir. Onlarla ayni isi yapacaksiniz tabi. Tatilde ve resmi tatillerde maas almazsin ve senin yerine ogretmen atanabilir her an. Hicbir garantisi yok yani
Merhaba ; Sözleşmeli den bahsediyorumHocam hangi sozlesmeliden bahsediyosunuz devlet mi ozel mi ona gore yardmci olaym.
yani nerde calisicaksaniz nerde calismak istiyorsunuz?Merhaba ; Sözleşmeli den bahsediyorum
evet. Sen kpss ve mulakat sistemi ile 6 senelik sozlesmeli ogretmenlige atanamazsan, ucretli ogretmenligin sartlari yazdigim gibi. Ama sozlesmeli ogrt ancak kpss ve mulakatla olunur ki subatta atamanin a'si bile yok bizi harcadilar resmen.nasıl yani öğretmen atandığında seni çıkartıyorlar mı ?
Pardon tam okumamaışım kusura bakmayın. Devlet ...yani nerde calisicaksaniz nerde calismak istiyorsunuz?
Soruyu acik sordum ama.
Devlet ve ozelin sartlari durumlari farkli. Nerde calisacaksaniz onu anlataym
hocam uzulmeyin ben inaniyorm olacak atama.evet. Sen kpss ve mulakat sistemi ile 6 senelik sozlesmeli ogretmenlige atanamazsan, ucretli ogretmenligin sartlari yazdigim gibi. Ama sozlesmeli ogrt ancak kpss ve mulakatla olunur ki subatta atamanin a'si bile yok bizi harcadilar resmen.
Senin kastettigin ucretli ogretmenlik
cok tesekkur ederimhocam uzulmeyin ben inaniyorm olacak atama.
Sanırım benim dediğim ücretli öğretmenlik oluyor ...Eğitim fakültesi değil çünkü benimki formasyonda almadım ama maliye mezunu olup ta öğretmenlik yapanları biliyorum.Ben iktisat fakültesi mezunuyum. Kpsss ye girmedim.Mayısta evlenicem eğer ilerde çocğuğum olursa daha rahat hareket ederim diye düşündüm hemde hiç olmazsa kira mı çıkarırım diye düşündüm bilmem yanlış mı düşündüm acaba ..Estagfurullah.
Devlette
1)kadrolu
2) sozlesmeli
3) ucretli calisabilirsn.
Ozelde sadece sozlesmeli calisablrsnz.
Mezuniyet durumunz nedr egtm fakultesi mi veya formasyon var mi?
Kpss ye grdnz mi?
Bu durumlara gore hangilerini yapablcgnzi yazaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?