Sözleşmeli Öğretmenlik Yapanlar Bakabilir mi?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Arkadaşlar sözleşmeli öğretmenlik yapan var mı aranızda ? Ben yapmak istiyorum fakat maaş hakkında bilgim yok bir de üç aylık tatil zamanında da maaş alınıyor mu ? Konu hakkında bilgisi olan vrsa acil bilgi verebilir mi kafamdaki soru işaretleri gitmesi açısından

KPSS ve mülakatla yapılan kadrolu sozlesmeyi kastetmiyorsaniz eğer çok düşük bir ücret kazanıyorlar ve tatillerde para alamıyorlar.

Hocam hangi sozlesmeliden bahsediyosunuz devlet mi ozel mi ona gore yardmci olaym.

Suanda kpss ve mulakat ile sozlesmeli ogretmen aliniyor. Siz ucretli ogretmenligi kastettiniz sanirim. İlce meb'e basvurun bunun icin. Maasi normal ogretmenin ucte biri kadar falandir. Onlarla ayni isi yapacaksiniz tabi. Tatilde ve resmi tatillerde maas almazsin ve senin yerine ogretmen atanabilir her an. Hicbir garantisi yok yani

Her isteyen her istediği zaman nerede yapabiliyor bunu
nasıl yani öğretmen atandığında seni çıkartıyorlar mı ?

nasıl yani öğretmen atandığında seni çıkartıyorlar mı ?
evet. Sen kpss ve mulakat sistemi ile 6 senelik sozlesmeli ogretmenlige atanamazsan, ucretli ogretmenligin sartlari yazdigim gibi. Ama sozlesmeli ogrt ancak kpss ve mulakatla olunur ki subatta atamanin a'si bile yok bizi harcadilar resmen.
Senin kastettigin ucretli ogretmenlik

Estagfurullah.
Devlette
1)kadrolu
2) sozlesmeli
3) ucretli calisabilirsn.
Ozelde sadece sozlesmeli calisablrsnz.

Mezuniyet durumunz nedr egtm fakultesi mi veya formasyon var mi?
Kpss ye grdnz mi?
Bu durumlara gore hangilerini yapablcgnzi yazaym

hocam uzulmeyin ben inaniyorm olacak atama.

Ucretlide haftada kaç saat derse giriyorsunuz ders saat ücreti ile carpilir o kadar alırsınız.. 5 yıl önce 1100 tl alıyordum.. dersler biter maaş sigorta biter.. 9 10 ay maaş alırsınız.. kadrolu atanırsa sizi atarlar.. ihtiyaç kalmadiysa.. ders dışı görev verilmez.. Nöbet vs gibi..

Arkadaşım devlette sozlesmeli ogretmendi gecen sene, 900 tl civarinda bi maaş aliyordu yani çok düşüktü maaşı. Bu sene nasıl maaşlar bilmiyorum ama.

Bu arada özel okullarda rehber öğretmenlerin maaş düzeylerini ve çalışma şartlarını bilen var mı?

Estagfurullah.
Devlette
1)kadrolu
2) sozlesmeli
3) ucretli calisabilirsn.
Ozelde sadece sozlesmeli calisablrsnz.

Mezuniyet durumunz nedr egtm fakultesi mi veya formasyon var mi?
Kpss ye grdnz mi?
Bu durumlara gore hangilerini yapablcgnzi yazaym
Sanırım benim dediğim ücretli öğretmenlik oluyor ...Eğitim fakültesi değil çünkü benimki formasyonda almadım ama maliye mezunu olup ta öğretmenlik yapanları biliyorum.Ben iktisat fakültesi mezunuyum. Kpsss ye girmedim.Mayısta evlenicem eğer ilerde çocğuğum olursa daha rahat hareket ederim diye düşündüm hemde hiç olmazsa kira mı çıkarırım diye düşündüm bilmem yanlış mı düşündüm acaba ..

Şuan kpss ve mülakatla yapılan alımlarım hepsi sözleşmeli öğretmen olarak adlandırılıyor. Sizin kastettiğiniz ücretli öğretmenlik olsa gerek. Dönem başlarında ilçe milli eğitim müd. Dilekçeyle başvuru yapılıyor. İhtiyaç olursa çağırılıyorsunuz. İhtiyaç bitince işinize son veriliyor yada başka bir okula gönderiliyorsunuz.
Ücretlendirme de şu şekilde: ders saati başına yaklaşık 11 tl alıyorsunuz. Haftalık en fazla 30 saat alırsınız. Bu kadar dersi bulmak da zordur çoğu zaman. Haftalık 330 tl. Aylık çalışma takviminde tatil falan yoksa yada rapor, izin kullanmazsanız 330x4=1320 tl civarı bir ücretiniz olur. Sigorta yarım yatar. Derse girmediğiniz her saat ücretiniz kesilir. İngilizce öğretmeniyim. Benim okulumda 5 ücretli arkadaş çalışıyor. İhtiyaç oldukça fazla kadrolular 8 kişi olmasına karşın halen ihtiyaç var ve ücretli öğretmrn bulunamıyor işletme, muhasebe mezunları giriyor ingilizce dersine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…