- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
ama siz bu kadar gerginseniz ve Öğretmenseniz öğrencilerinize üzüldüm :)
madem bu kadar gerilecektiniz okumsaydınız öğretmenlik Allah Allah :)
İktisatçı arkadaslarınızdan duyduysanız herkesi kendileri gibi sanmıslardır..Bu kadsr ücretli pesine düseceginize zamanında az daha calısıp eğitim fakültesi kazansaydınız..İstemiyoruz zerre katkısı olmaya ücretlileri acık ve net.dikkat et akademik kariyer yapayım hırsından çocukları ezmeyeseniz :) Şimdiki okullardaki öğretmenlerin çok hırslı ve para düşkünü olduğunu duymuştum da inanmamıştım siz gayet açık net herşeyi ispatladınız . Teşekkürler :)
peki abla gelmeyiz :)İktisatçı arkadaslarınızdan duyduysanız herkesi kendileri gibi sanmıslardır..Bu kadsr ücretli pesine düseceginize zamanında az daha calısıp eğitim fakültesi kazansaydınız..İstemiyoruz zerre katkısı olmaya ücretlileri acık ve net.
hayat şartlarını iyileştirmenin yolu başka hayatları hiçe saymak olmamalı. önce insan sonra meslek erbabı olunmalı. Vicdanlara sesleniyor yazdıklarım. Gozunu para hirsi burumus kisiler anlamaz. Anlayana...Hayat şartları diyelim gerginlik yaratmayalım keza gerginliği sevmem ama siz bu kadar gerginseniz ve Öğretmenseniz öğrencilerinize üzüldüm :)
Parayı sevsem öğretmen olmazdım.dikkat et akademik kariyer yapayım hırsından çocukları ezmeyeseniz :) Şimdiki okullardaki öğretmenlerin çok hırslı ve para düşkünü olduğunu duymuştum da inanmamıştım siz gayet açık net herşeyi ispatladınız . Teşekkürler :)
Yine de açıklamanız için teşekkür ederim . Laf sokuşlarınızı da görmezden geldim bilginize.meslektaslarima tepkilernz hic hosuma gtmedi. Ogretmenlerin gerilmeye hakki yok mu?
Her meslegin mensubu hayatini isini yaparak idame ettirebiliyorken bizim meslegmzn mensuplari insaatlarda, call centerlarda avmlerde surunuyor.
Cok ama cook zor sartlarda ataniyorz.siz normal sorular soruyor olablrsnz ama senelerce bu sorunlarla bogusan birilerine bunlari gorunce sinir gelir.
Bu kanser olan birine muz ye demek gbi bisey.
Evet muz faydali. Ama adam kanser ? Ne diyosun sen der...
Size yardmci olmak adina yazdm acikladm.
Bana kalirsa bu isin pesini birakin.
Parasyla degil onuruyla yapilcak bi is cnku
Parayı sevsem öğretmen olmazdım.Siz de neden daldan dala atlayacak seviyede olduğunuzu ispatladınız.
en güzel cevaptı öğretmenim, çok tatlısınız:) kesinlikle katılıyorum.Parayı sevsem öğretmen olmazdım.Siz de neden daldan dala atlayacak seviyede olduğunuzu ispatladınız.
en azından öğretmenleri eğitim psikolojisi, eğitim bilimi, sınıf yönetimi vb. dersleri almış yani işin erbabı olan kişiler. öğretmenlik hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar da ahkam kesmesin bir zahmet.Laf sokata çlışanlar iyi öğretmen oluyor evet gelecek nesildeki ukala bireylerden belli :)
Zaman harcamaya değmez gerçekten. Bırakalım ilçe milli eğitime gidip oraya sorsun 4 yıl ücretli çalışınca nasıl kadro alındığını.en azından öğretmenleri eğitim psikolojisi, eğitim bilimi, sınıf yönetimi vb. dersleri almış yani işin erbabı olan kişiler. öğretmenlik hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar da ahkam kesmesin bir zahmet.
değil mi ya, eğlenmiş olurlar azıcık.Zaman harcamaya değmez gerçekten. Bırakalım ilçe milli eğitime gidip oraya sorsun 4 yıl ücretli çalışınca nasıl kadro alındığını.Suratı asık memurların da günü şenlenmiş olur biraz.
İktisat mezunusunuz öğretmenlik yapacaksınız onu da geçtim kadroya girmenin yolunu arıyorsunuz. Şaka mısınız? Sistemin geldiği noktaya bak içler acısı.
Bu soruyu sorduktan sonra ben olsam sahne sizin derdim.Zaman harcamaya değmez gerçekten. Bırakalım ilçe milli eğitime gidip oraya sorsun 4 yıl ücretli çalışınca nasıl kadro alındığını.Suratı asık memurların da günü şenlenmiş olur biraz.
valla ben olsam "kafan da ne güzelmiş güle güle kullan" derdim.Bu soruyu sorduktan sonra ben olsam sahne sizin derdim.
O zaman kadro !Bu soruyu sorduktan sonra ben olsam sahne sizin derdim.
Zamaninda egitim fakultesini kazanamamis iktisat gibi (ki eminim bir taşra fakultesi) iki kalem oynatanin kazandigi bir bolumu kazanmis yetmemis alaninda iş bulamamis gozunu ogretmenlige dikmis ve konu hakkinda en ufak bir fikri olmayan zamanla kadro alabilecegini dusunen biri bir de gelmis burada ogretmenlerle tartisiyor. Yahu milleti ezecegine kendine bir don bak nesin yani sen nesinki burdaki atanamayan GERCEK OGRETMENLERE ogrencilerine yazik bidi bidi ediyosun.
Bu da guzelmis. Yalniz konu sahibi arkasina bakmadan kacti sankivalla ben olsam "kafan da ne güzelmiş güle güle kullan" derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?