- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Sizin atanamamktan sinirleriniz bozulmuş bence :)) Soru soruyorum ne oluyor size Allah aşkına madem bu kadar gerilecektiniz okumsaydınız öğretmenlik Allah Allah :)İktisat mezunusunuz öğretmenlik yapacaksınız onu da geçtim kadroya girmenin yolunu arıyorsunuz. Şaka mısınız? Sistemin geldiği noktaya bak içler acısı.
ücretli öğretmenlik yapamaya başlandığında formasyon alınabiliyormuş diye duydum o yüzden sordum gayet gerçekçiyim hiç şüpheniz olmasın ....Soru sormakla hayale kapılmak arasında çok fark var siz de biliyorsunuz
cok tesekkur ederim. Durdu durdu bizi vurdu. Aklim almiyor bu kadar insanin gk gy alan ve egitime gece gunduz calisip aldigi puani nasil da kolayca hiçe saydiklarini...Bence de çok üzülüyorum şimdiki duruma mülakatla binlerce insanın hakkı yeniyor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Merkez okuldayım yıllardır ihtiyaç var kapanmıyor atama yok çünkü. Ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılmalı. Ne öğrencilere ne de sisteme bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Umarım en kısa zamanda atamanız olur.
ama her isteyen bolume formasyon verilmez. Fen edebiyat fakultesinden olmanz lazm.ücretli öğretmenlik yapamaya başlandığında formasyon alınabiliyormuş diye duydum o yüzden sordum gayet gerçekçiyim hiç şüpheniz olmasın ....Soru sormakla hayale kapılmak arasında çok fark var siz de biliyorsunuz
cok tesekkur ederim. Durdu durdu bizi vurdu. Aklim almiyor bu kadar insanin gk gy alan ve egitime gece gunduz calisip aldigi puani nasil da kolayca hiçe saydiklarini...Bence de çok üzülüyorum şimdiki duruma mülakatla binlerce insanın hakkı yeniyor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Merkez okuldayım yıllardır ihtiyaç var kapanmıyor atama yok çünkü. Ücretli öğretmenlik tamamen kaldırılmalı. Ne öğrencilere ne de sisteme bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Umarım en kısa zamanda atamanız olur.
Hayat şartları diyelim gerginlik yaratmayalım keza gerginliği sevmem ama siz bu kadar gerginseniz ve Öğretmenseniz öğrencilerinize üzüldüm :)kendiniz için bayaa şey dusunmussunuz de dersine gireceğiniz çocukları hiç dusunmemissiniz. Yazık değil mi ya Hu. Bu kadar öğretmenlikten bi habr olup çocukları heder etmeye niyetlenmissiniz. Günü kurtar gitsin. Sahi hiç mi alanımıza is kalmadı da azıcık bile bilginiz olmayan konuda işe dahil olmaya çalışıyorsunuz. Çok yazık
Benim sorunum atanamamak değil akademik kariyer peşindeyim siz kendi halinize bakın öyle gerilin bence. Benim 80 90 almış arkadaşlarımın hakkı yenirken sizin gibilerin daldan dala konması üzüyor çünkü olan çocuklara oluyor. Siz ücretli öğretmenlik yapınca havadan gelecek olan formasyonun hayalini kuradurunSizin atanamamktan sinirleriniz bozulmuş bence :)) Soru soruyorum ne oluyor size Allah aşkına madem bu kadar gerilecektiniz okumsaydınız öğretmenlik Allah Allah :)
bakın sizin kastettiğiniz ücretli öğretmenlik. artık sözleşmeli öğretmenlik şu şekilde yürüyor; KPSS'ye girip gereken puanı alıp mülakata da girdikten sonra 6 yıl zorunlu doğu görevi var, görevi tamamladıktan sonra kadroya geçilebiliyor. ücretli öğretmenlerin hiçbir garantisi yok, eğer kadrolu bir öğretmen gelirse sizin branşınızdan sizin işinize son verirler.peki 4 yıl geçtikten sonra kadoya geçme ihtimali yüksek midir.?
siz daha gergin gözüktünüz buradan ama hay Allah.Hayat şartları diyelim gerginlik yaratmayalım keza gerginliği sevmem ama siz bu kadar gerginseniz ve Öğretmenseniz öğrencilerinize üzüldüm :)
Arkadaşın branşından öğretmen gelemez çünkü iktisat mezunubakın sizin kastettiğiniz ücretli öğretmenlik. artık sözleşmeli öğretmenlik şu şekilde yürüyor; KPSS'ye girip gereken puanı alıp mülakata da girdikten sonra 6 yıl zorunlu doğu görevi var, görevi tamamladıktan sonra kadroya geçilebiliyor. ücretli öğretmenlerin hiçbir garantisi yok, eğer kadrolu bir öğretmen gelirse sizin branşınızdan sizin işinize son verirler.
ay doğru onu unutmuşumArkadaşın branşından öğretmen gelemez çünkü iktisat mezunu
Benim sorunum atanamamak değil akademik kariyer peşindeyim siz kendi halinize bakın öyle gerilin bence. Benim 80 90 almış arkadaşlarımın hakkı yenirken sizin gibilerin daldan dala konması üzüyor çünkü olan çocuklara oluyor. Siz ücretli öğretmenlik yapınca havadan gelecek olan formasyonun hayalini kuradurun
Yine ogrencilere uzulen bir konu sahibi degil mi hic bitmeyecekler sanki...siz daha gergin gözüktünüz buradan ama hay Allah.
Benim sorunum atanamamak değil akademik kariyer peşindeyim siz kendi halinize bakın öyle gerilin bence. Benim 80 90 almış arkadaşlarımın hakkı yenirken sizin gibilerin daldan dala konması üzüyor çünkü olan çocuklara oluyor. Siz ücretli öğretmenlik yapınca havadan gelecek olan formasyonun hayalini kuradurun
Sistem böylelerine bu hayalleri kurma hakkı tanıyor. Hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlar diyelim biz de.Kolay geliyor hanımefendiye
Benim eşim Ankara'nın en iyi eğitim fakültesinden mezun olup 10 sene en iyi üç kurumda çalıştı. Buna rağmen alan sınavında sekiz yanlış çıkardı. Adam hem matematikçi hem on sene çalışmis en iyi kurumlarda dünya soru çözmüş pratik yapmış buna rağmen alan zordu diyor. Havadan gelip atanabilcegini söylüyor bir de gerçekçiyim diyor.
Kolay sanki öğretmen atamaları da
Öğretmen değilim ama ben sinir oldum.
Sen o sinirle zor yaşarsın zatennn :)) sordum diyorum sordummm siz önce okduğunuzu anlayınız efenim :)Kolay geliyor hanımefendiye
Benim eşim Ankara'nın en iyi eğitim fakültesinden mezun olup 10 sene en iyi üç kurumda çalıştı. Buna rağmen alan sınavında sekiz yanlış çıkardı. Adam hem matematikçi hem on sene çalışmis en iyi kurumlarda dünya soru çözmüş pratik yapmış buna rağmen alan zordu diyor. Havadan gelip atanabilcegini söylüyor bir de gerçekçiyim diyor.
Kolay sanki öğretmen atamaları da
Öğretmen değilim ama ben sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?