Sözlü-nişanlı-sevgili

Sorun ettiğimden değil konuda da bahsettiğim gibi genel fikirleri görmek için böyle bişey sordum :)
Benim eşim de izliyor.
İzlesin de zaten.
Bunun reglsi var,kavgası var,hastalığı vs var.
İzlesin ki ne bana ekşisin ne de başkasına bulaşsın.
Bazıları bunu aldatılmak olarak görüyor ve salya sümüklü ağlıyorlar ama benim fikrim bu yönde.
Hiç de garibime gitmedi izlemesi en başından beri.
Vizyon meselesi.

Acaba yanlış bişey mi yazdım konuyu açarken ben karışıyorum ya da Benim için sorun demedim. Sözlü sevgili nişanlı olanlar bu duruma nasıl bakıyor bunu ölçmek görmek istedim bu tamamen merak . Benim sevgilim izleyeceği zaman bana gayet açık söylüyo ben şimdi izliycem sen istersen uyu diye. Ben bu konuda genişimdir. Genel tutumu merak ettim budur yani

Aynen öyle bunu aldatılmak olarak görenler var. Ben de aksine genişimdir bu konuda acaba yanlış mı yapıyorum diye bi sorguladım kendimi. Biz ayrı şehirlerdeyiz adamla sonuç olarak başkasına bakmasındansa bu daha iyi diyorum

Sen karışıyorsun demedim genel sormuşsun ben de geneli söylüyorum, genele ithafen yani. "Sen" diye vurguladıklarım da okuyan herkes.

Hiç bir şey söylenmemeli ne var ki bunda gayet normal

Bu durumun evli-nisanli- sozlu diye ayrılmasını mantiksiz buluyorum. Zira yuzuk tasma degil, yalnızca bir simgedir, yüzügü takinca o kisi uzerinde daha fazla söz sahibi olacagiz anlamina gelmiyor.

Sorunuza gelince, her kadin buna farkli tepki gösterir elbet ama ben rahatsiz olmuyorum. 21.yyda bu kadar gelismis internete erisim imkanlari varken ve de cinselligin tabu oldugu bu ulkede, eşi kisitlamak, ona yasak koymak veya onun bakmadigini düşünmek kendini kandirmaktan ote bir şey değil. Istisnalar az da olsa vardır elbet.

Bana böyle şeyler normal gelmedigi halde zamanla gerek çevremden duydugum gerek internetten okudugum kadarıyla normal oldugunu anladım.Farkettiğim halde nişanlıyken hiç sıkmadım farketmiyormuş gibi yptım.Taa ki evlenesiye kadar.İşte o zaman büyük kavgalaer çıktı ama bilmiyordum ki bagımlılık yapmış ve o yüzden evliliğin ilk ayları devam edermiş bu.Çoğu erkek de var zaten. Dediğim gibi eşim sevgilim bakmıyor diyen de fazla üstüne gitmemiştir.Şimdi 1 yıldan sonra normal evlilk hayatına alıştı eşim ve videolara bakmak saçma gelir oldu.Ama bu tabiki karşılıklı uyuma bakıyor.

Rahatsız oluyorsan konuşabilirsin. Ama ben problem etmem çünkü o kadınlara karşı bakış açılarını biliyorum..
Kıskanmam yani. Bir diğer türlüde yazan cinsellikle p**** çok ayrı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…