- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam
Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama
Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim
İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor
Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine
Bayramde arayamadım o yüzden konuştum ikincisinde telegonum sorunlu yazım yanlışı olabmr sizde yorum yapmış olmak için yapmayınNe meraklıymışsınız kaynanaya, görüntülü konuşmalar falan. Alınacak eşyaları neden kayınvalide adayıyla konuşuyorsunuz? Sözlünüzle neden konuşmuyorsunuz? Benden size birkaç tavsiye;
1. Eş ailesiyle mesafeli olun, öyle buldumcuk gibi daha ilk günden bu kadar sık ve bu seviyede konuşmayın
2. Asla senin annen/ baban şöyle diyor böyle yapıyor diye şikayet etmeyin, laf taşımayın, konuştuğunuz her şeyi anlatmayın.
3. Büyümeden evlenmeyin
4. Lütfen kelimelerin doğru yazılışını öğrenin
Konuşurken birden söyledim annemle konuşmuşsunuz aranız iyi olsun falan diyince bende bi anda söylemiş bulundumİkini de olgun değilsiniz. Tekrar duymak istemek bana saçma geldi ama hadi neyse diyelim istediniz sonrasında neden anlatıyorsunuz nişanlınıza. 3lü konuşma yapsaydınız madem nişanlınız geri kalmazdı böyle anlatmakla uğraşacağınıza.
1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam
Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama
Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim
İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor
Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine
Annesi benim hakkımda bişey söyleyincede bana soruyor annem böyle dedi doğrumu diye ama beni savunmuyor kiŞöyle söyleyeyim sana ben iki yıldır evliyim şimdi şöyle yapman gerekiyor mesela ben kaynanam bana ne derse desin veya ailesi çok çok büyük sorunlar bile yaşasak ben bunu kesinlikle kalkıp eşime söylemiyorum biz bunu yaşadık böyle kötü olayları ben buna eşime yansıtmıyorum çünkü şunu biliyorum... ben söylesem beni laf taşıyor muşum annesini sevmiyormuşum gibi düşüneceğini biliyorum aksine annesi söylüyor bunu, o da otomatikmen benim tarafımı tutmuş oluyor mesela şöyle düşün ben eşime söylesem eşim işte öyle değildir deyip annesinin tarafını tutacak ama annesi söylediğinde de benim tarafımı tutacak annesine karşı bu taktiği kullan bence bir de Bu dönemlerde anne kuzusu olmaları çok normal yani abartılacak bir şey yok bence...
biz evlenmeden önce eşim sürekli söylerdi mesela işte ben annemi bırakmam ailemle yaşayacağım işte onların yanından kesinlikle gitmem annem benim her şeyim falan hatta 2 ay beraber yaşadık aramızda hicbir sorun yoktu ama eşim ayrı eve çıkmak istedi rahatsız olduğunu söyledi beraber kalmak istemiyorum dedi şaşırdım tm dedim tabi işime geldişimdi adamı zorla tutuyorum kalk gidelim annenlere bı çay içmeye ....
sen de fazla üzerine gitme zaman ver NORMALDİR![]()
ya bildiğin duyduğun şeyi 2. kere sorman manasız. karsındaki kişi yeni hayatına giren kayınvalden . bunu yıllar yıllar sonra aranızda bir şaka oluştuktan sonra yapsan nişanlın tepki vermezdi belki ama bu durumda saygısızlık ettiğini düşünmüş olabilir . Benim eşimde bu tip şakalardan hoslanmaz kızar .1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam
Annesi benim hakkımda bişey söyleyincede bana soruyor annem böyle dedi doğrumu diye ama beni savunmuyor ki
Aynen çok haklısın banada öyle geldi başlamadan bitmesi daha sağlıklıKonuyu okumaya bile gerek yok, akla böyle bir soru düştüyse şayet cevap bellidir.