Sözlüm beni dizi oyuncusuyla kıyaslamaya başladı

Aaa kızda güzel ama
Sende ona bi burak özcivit bulamadim, ben bulamadım sende olamadın de

Oyumu Murat Yıldırımdan yana kullanırım.

Ben bütün gezegenlerde tereddütsüz Mehmet Günsür derim ama konu sahibinin seçimi :)

Saydıklarınızın hepsini beğeniyorum ben , biraz da Ekin Koç, Birkan Sokullu serpiştirelim tam olsun

Su diziyi bende sevmedim hic ya sizde onu dizideki birine benzetmeye calisin bakalim tepkisi ne olucak

sözlü olayı da bana çok anlamzsız geliyor.sözlüm demekte.

bu arada yaşı küçük sözlünüzün. olur böyle şeyler. kız çok güzel.ne giyse de yakışıyor. hoş görün:)

Kiskanmayin beğenirse. Begensin Diziyi beraber izleyin sizde furkan andiça asılınen azindan dizide yakisikli biri var caresiz değilsinizbide aralarda tarzina bayılıyorum dedinizmi tamm

Bizim zamanımızda hemen Brad önerilirdi...
Adam kaç yaşına geldi,hala tek örnek maşallah...

Iyi de adama yaslilik tam tersi etki yapiyor valla. Yaslandikca bu kadar karizmatiklesen baska biri daha yok.

Kiyafet al sac boya demek kolay. Konu sahibinin sozlusu cok bos konusuyor.

Aynı dizinin başrol erkek oyuncusunun tarzı için sözlünüzü alttan alta zorlayın; belki dizisini izlerken "Dur bi dakika, ulaan?" diye bi aydınlanma yaşar.

Benden uzun yaşayacaksınız

Bence yanında izleyin ay ne kadar yakışıklı değil mi falan diyin

Ona diziyi biraktirin diyen arkadaşlar haklılar ama bu çocuk anlayamaz yani sanmıyorum kusura bakmayın ama hala 15-16 yaşında gibi davranıyor adam

Valla ben de öyle her kıza güzel demem. Beğendiğim bir kac kızdan birisidir o diziyide severek izliyoruz eşimle ama geçen bölümde ayy bu kız da hiç güzel değil demez mi eşim bende döndüm bir baktım dedim şaka mi yapıyorsun bu kız mı güzel değil evet değil diyor :) benim adam da ya zevksiz yada yeni bir taktik peşinde

Benim bildiğim erkekler bilim kurgu izler, uzak dogu sporlarinin bolca oldugu dizi ve filmleri izler sizinki tatli intikam izliyor?
Bence sorun sanki burda. Bir erkek neden bu tarz genclik, aşk dizisi falan filan izler ki? Hayatımda hic gormedim böyle bir erkek tuhaf geldi

Dün haberlerde, Bebek' te kıyafet satılıyorlar, 1 beden ince gösteren pantolonu tanıtıyor. Kadın anlatıyorr, ben 36' yım, bunu giyince 34 diyip şirin şirin hareketler...

Ben de o sırada tazecik ekmegim elimde, yogurtlu kızartmaya banıyorum bu bedende kadın mı olur diye

Kocam, 'aşkım ben kaç bedensin' dedi, 42' yim ben, bazen 44. 44' ü söylemedim bile.

Kocam öptü yanagımdan, afiyet olsn güzel karıma dedi.

BİZ DİZİ OYUNCUSU DEGİLİZ, ONLAR GİBİ OLMAK ZORUNDA DEGİLİZ. DOĞRUSU HERKES İSTEDİGİ VUCUTTA, MUTLU, SAGLIKLI OLDUGU BEDENDE OLMALI.

Gerisi kimseyi zerre ilgilendirmez.

Abartma bence zaten modayı birbirine bakarak takip ediyor insanlar. Sokakta birbirinin aynısı insanlarla dolu her Yer. Aynı fabrikadan çıkmışcasına...
Ay şu artistin saçı elbisesi bıyığı herkes birbirine özenti bunu sozlun soyleyincemi dariliyorsun....

gösterdiğin erkek d,z, oyuncusu olsun ama normal yolda yürürken birini gösterirsen sıkıntı çıkartır ki haksız olursun
dizi oyuncusu hayali çünkü

seni leyla lydia tuğutluya kıyasliyosa sözlüne furkan andiça kıyasla :)
tatlı intikam gibi hayatiniz olsunnn:

Birkan, Berrak Tüzünataçla di mi şimdi:=) çok güzel kız ya, konuya gelecek olursam... takılma bence, olabilir, yap, nolucak ki... valla sevgilim eskiden kısa sç seviyor diye kestirmişliğim vardır...

Ben oksam beni birak git o dizideki kizi al derdim.
En nefret ettigim sey ya..
Kim bu kiz merak ettim. Hangi dizi hangi kiz?
Ay vazgemem diye dizi var, nur var o deme sakin. Gercektende cok vasat bir dizi. Ilk gordugumde o kiza bayilmistim cok guzel geldi gozume ki hala guzel goruyorum ama rolunu hic beceremiyor itici geliyor. Iyy vasat otesi birsey.

Çok çocukça yaptığı...

O elbiseyi giyip o topuzu yapınca o kız mı olacaksın yani?

Ayrıca sen de ona yapma bence. Çocukla çocuk olma :)

Benimkide bayılır öyle kudurtmaya beni "hatunda ne hatun beee" filan yapar yandan yandan da beni dikizler :))

Bende "yanındaki çocukta fenaymış yalnız" derim.

Ve kuduran o olur :) izlenen kanal kapanır. Haberlere geçiş yapılır :)))

Bizim kapı komşusunda da böyle bir sorun vardı ki üstelik onlar evliydiler. Adam çok seviyor o oyuncuyu diye kadında saçlarını kısa kestirip farklı renklere boyatıyordu o oyuncuya benzemek için. Ama ne oldu boşandılar ki bence kadın iyi bile sabretti o adama. Ahh şu erkekler hep bakımlı olmayı karşı tarafa bırakırlar kendileri mağara kaçkını gibi dolaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…