Aaa kızda güzel ama
Sende ona bi burak özcivit bulamadim, ben bulamadım sende olamadın de
http://i.hizliresim.com/go53db.jpg
bu kızın karşısında sen de çok bilinmeyen yakışıklı birisini öner mesela ben Şükrü Özyıldız beğeniyorum sen de onu tarif et bari :))
http://i.hizliresim.com/OMq1YP.jpg
Oyumu Murat Yıldırımdan yana kullanırım.
Ben bütün gezegenlerde tereddütsüz Mehmet Günsür derim ama konu sahibinin seçimi :)
Saydıklarınızın hepsini beğeniyorum ben , biraz da Ekin Koç, Birkan Sokullu serpiştirelim tam olsunsiz de ona gerard butler örneğini verin :))) taş adam yahu taşşş
mesela bu adamın da benim sevgilimle ilgisi yok ama çok beğeniyorum çemçük ağzını bile :) o yüzden kıyaslama olarak veya beni beğenmiyor mu olarak bakmayın bence olaya. beğeni olarak kalsa durum çokta sorun değil ama tarzınızı dizideki kadına benzetmeye çalışması hoş olmamış.
ben de olsam onun yaptığının aynısını ona yapardım.
Saydıklarınızın hepsini beğeniyorum ben , biraz da Ekin Koç, Birkan Sokullu serpiştirelim tam olsun
Bizim zamanımızda hemen Brad önerilirdi...
Adam kaç yaşına geldi,hala tek örnek maşallah...
Aynı dizinin başrol erkek oyuncusunun tarzı için sözlünüzü alttan alta zorlayın; belki dizisini izlerken "Dur bi dakika, ulaan?" diye bi aydınlanma yaşar.
Kızlar günaydın...
Sözlüm bir dizinin adete tutkunu çok seviyor ,bende o seviyor diye bir bakayım dedim ama hitap etmedi beğenmedim oyunculuklar vasat geldi her neyse, sevgilim bana durup dururken sen saçını neden şöyle yapmıyorsun hiç demeye başladı ki sevmiyorum yapmıyorum kendime yakıştırmıyorum , kızın dizi de ki saçını tarif ediyor resmen,haftasonu alışverişe çıktık bana bir elbise gösterdi bu sana çok yakışır diye, bende baktım beğenmedim tarzım değil, sonra şu diziye bir bakayım diye youtube dan açtım az evvel ne göreyim son bölümde kızın üzerinde giydiği elbisenin neredeyse aynısı sözlümün bana gösterdiği elbise! o elbiseyi iyi ki almadım zaten beğenmedim de şayet alsaydım iade ederdim kesinlikle yada gider sözlümün suratına çarpardım , şimdi gidip de sözlüme söylesem ben internetten diziyi izledim kızın elbisesinin birebir aynısını bana al diye öneriyorsun saçını öyle yap diyorsun vs vs dersem şimdi de off ne alakası var denk gelmiştir oyuncuyu mu kıskanıyorsun diyecek , sizce ne yapmalıyım kızlar eskiden olsa söylerdim ama şimdi her diziyi izleyince ,2si1arada bu kızı kıskanıyor diye düşünecek......
Bende öyle yapıcam artık başka yakışıklı erkeklerin tarzını göstererek sende öyle yap şöyle yap diyeceğim nasıl oluyormuş görsün . Sinir oldum resmen hele ki kızın elbisesinin bana gösterdiği elbiseyle neredeyse aynı oluşunu gördükten sonra iyice öfkelendim....
ay evet bu ne dedim çocuk yazdım google a 92liymişEkin koç velet gibi görünüyor.
Birkan iyidir.
Bizim kapı komşusunda da böyle bir sorun vardı ki üstelik onlar evliydiler. Adam çok seviyor o oyuncuyu diye kadında saçlarını kısa kestirip farklı renklere boyatıyordu o oyuncuya benzemek için. Ama ne oldu boşandılar ki bence kadın iyi bile sabretti o adama. Ahh şu erkekler hep bakımlı olmayı karşı tarafa bırakırlar kendileri mağara kaçkını gibi dolaşırlar.Kızlar günaydın...
Sözlüm bir dizinin adete tutkunu çok seviyor ,bende o seviyor diye bir bakayım dedim ama hitap etmedi beğenmedim oyunculuklar vasat geldi her neyse, sevgilim bana durup dururken sen saçını neden şöyle yapmıyorsun hiç demeye başladı ki sevmiyorum yapmıyorum kendime yakıştırmıyorum , kızın dizi de ki saçını tarif ediyor resmen,haftasonu alışverişe çıktık bana bir elbise gösterdi bu sana çok yakışır diye, bende baktım beğenmedim tarzım değil, sonra şu diziye bir bakayım diye youtube dan açtım az evvel ne göreyim son bölümde kızın üzerinde giydiği elbisenin neredeyse aynısı sözlümün bana gösterdiği elbise! o elbiseyi iyi ki almadım zaten beğenmedim de şayet alsaydım iade ederdim kesinlikle yada gider sözlümün suratına çarpardım , şimdi gidip de sözlüme söylesem ben internetten diziyi izledim kızın elbisesinin birebir aynısını bana al diye öneriyorsun saçını öyle yap diyorsun vs vs dersem şimdi de off ne alakası var denk gelmiştir oyuncuyu mu kıskanıyorsun diyecek , sizce ne yapmalıyım kızlar eskiden olsa söylerdim ama şimdi her diziyi izleyince ,2si1arada bu kızı kıskanıyor diye düşünecek......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?