sözlün jön mü bariKızlar günaydın...
Sözlüm bir dizinin adete tutkunu çok seviyor ,bende o seviyor diye bir bakayım dedim ama hitap etmedi beğenmedim oyunculuklar vasat geldi her neyse, sevgilim bana durup dururken sen saçını neden şöyle yapmıyorsun hiç demeye başladı ki sevmiyorum yapmıyorum kendime yakıştırmıyorum , kızın dizi de ki saçını tarif ediyor resmen,haftasonu alışverişe çıktık bana bir elbise gösterdi bu sana çok yakışır diye, bende baktım beğenmedim tarzım değil, sonra şu diziye bir bakayım diye youtube dan açtım az evvel ne göreyim son bölümde kızın üzerinde giydiği elbisenin neredeyse aynısı sözlümün bana gösterdiği elbise! o elbiseyi iyi ki almadım zaten beğenmedim de şayet alsaydım iade ederdim kesinlikle yada gider sözlümün suratına çarpardım , şimdi gidip de sözlüme söylesem ben internetten diziyi izledim kızın elbisesinin birebir aynısını bana al diye öneriyorsun saçını öyle yap diyorsun vs vs dersem şimdi de off ne alakası var denk gelmiştir oyuncuyu mu kıskanıyorsun diyecek , sizce ne yapmalıyım kızlar eskiden olsa söylerdim ama şimdi her diziyi izleyince ,2si1arada bu kızı kıskanıyor diye düşünecek......
Tatlı intikam kızlar
Olabilir aslında ama şimdi kıskançlık yapıp bende o kızı çok beğeniyorum deyip bu sefer daha fazla abartmasın bir de başka birini mi söylesem
o kızın tarzı çok güzel yalnız ben de beğeniyorum giydiklerini..ben karşılaştırma olarak görmedim valla. kızı beğenmiş,üstündekileri beğenmiş,size de yakıştırmış...ne va rbunda??Tatlı intikam kızlar
Sözlünün yaşı kaç? Pokemonlara özenip balkondan atlayan bir çocuk vardı nedense o geldi aklıma.bu arada o veledi bulursam geçmişten kalan kinim var.geçmedi hala:) miss gibi pokemonlar, uçacağını sanan keko velet yüzünden yayından kalkmıştı.
Ya google da tek tek önerdiğiniz erkek oyunculara baktım. Şimdi eşim gelip pc geçmişine baksa, noluyoruz dicek
DüsünSaydıklarınızın hepsini beğeniyorum ben , biraz da Ekin Koç, Birkan Sokullu serpiştirelim tam olsun
Ayy ne yakışıklı adam yaaSukru ozyildizi verebilirim odunc olaraktan begenmen icin.. ama fazla begenme
Çoook yakışıklı adam beeeSukru ozyildizi verebilirim odunc olaraktan begenmen icin.. ama fazla begenme
Kızlar günaydın...
Sözlüm bir dizinin adete tutkunu çok seviyor ,bende o seviyor diye bir bakayım dedim ama hitap etmedi beğenmedim oyunculuklar vasat geldi her neyse, sevgilim bana durup dururken sen saçını neden şöyle yapmıyorsun hiç demeye başladı ki sevmiyorum yapmıyorum kendime yakıştırmıyorum , kızın dizi de ki saçını tarif ediyor resmen,haftasonu alışverişe çıktık bana bir elbise gösterdi bu sana çok yakışır diye, bende baktım beğenmedim tarzım değil, sonra şu diziye bir bakayım diye youtube dan açtım az evvel ne göreyim son bölümde kızın üzerinde giydiği elbisenin neredeyse aynısı sözlümün bana gösterdiği elbise! o elbiseyi iyi ki almadım zaten beğenmedim de şayet alsaydım iade ederdim kesinlikle yada gider sözlümün suratına çarpardım , şimdi gidip de sözlüme söylesem ben internetten diziyi izledim kızın elbisesinin birebir aynısını bana al diye öneriyorsun saçını öyle yap diyorsun vs vs dersem şimdi de off ne alakası var denk gelmiştir oyuncuyu mu kıskanıyorsun diyecek , sizce ne yapmalıyım kızlar eskiden olsa söylerdim ama şimdi her diziyi izleyince ,2si1arada bu kızı kıskanıyor diye düşünecek......
He sonrada birrbirlerini öldürsünlerAaa kızda güzel ama
Sende ona bi burak özcivit bulamadim, ben bulamadım sende olamadın de
Fazla begenmek yokÇoook yakışıklı adam beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?