Sözlüm beni dizi oyuncusuyla kıyaslamaya başladı

Sizi daha güzel bulup ona fazla olduğunuzu söylüyorlarmış. Dizinin konusu da sonradan yakışıklı olan gencin kızı kendine aşık etme süreciymiş. Şöyle bir birleştirince sözlünüz kendini oradaki başrol erkek gibi hissediyor sanırım. Güzel kızı kendine aşık etti. Şimdi o güzel kızı deli ederek kendine iyice bağlamaya çalışıyor. Sizi oradaki kız gibi giydirmek istiyor. O da başrol erkek oyuncu gibi mi giyiniyor yoksa? Dikkatinizi çekti mi böyle bir şey? İyice hayatını dizi yapmış bu adam.
Şapşala bak yaaa diyesim geldi.Kusura bakmayın.

sözlün jön mü bari

Olabilir aslında ama şimdi kıskançlık yapıp bende o kızı çok beğeniyorum deyip bu sefer daha fazla abartmasın bir de başka birini mi söylesem

aynen yanı ben de o adamı begendıgımı soylerım kı hakıkaten fena bısey :)

Tatlı intikam kızlar
o kızın tarzı çok güzel yalnız ben de beğeniyorum giydiklerini..ben karşılaştırma olarak görmedim valla. kızı beğenmiş,üstündekileri beğenmiş,size de yakıştırmış...ne va rbunda??
benim eşim de yapar bazen..şu kadının saç rengi ne güzel,sana da yakışır aslında gibi...beğenmezsem yaptırmam..yoksa olabilir ne va rki bunda...

Ayyy sırf meraktan bi bakıyım şu kıza dedim de sıradan bi tip ya hiç insanı çeker bi yanı yok ki.

Sevgilin gerçekten zevksiz.

Koptum

Yav o değil de adam oturup romantik komedi seyrediyor, sonra kıza hayran oluyor. Sevgilisini onla kıyaslıyor.
Onu genelde kızlar yapar.
Ya bana çok itici geldi. Böyle yapacaksa dizi mizi izlemesin o. Yüzüklerin efendisini izlese Arwen'le Galadriel'le falan kıyaslayacak belli ki. Eh bir de onlar Elf, işin çok zor olur, çok! Öyle saçı başı benzetmeyle de olmaz.

Sözlün açıkça kızın adını söyleyip neden X gibi giyinmiyorsun demiyorsa,farkında olmadan söylüyordur.
Erkekler kadın modasından anlamaz.Kadın giyim mağazalarını gezecek hali de yok.Kafasındaki şık kadın imajını beğendiği birine göre oluşturuyor.O elbiseyi görünce hafızasındaki görüntüyle eşleşiyor ve şıklık algısı oluşuyor.
Dediğim gibi X in elbisesinden al demiyorsa,bu şekilde açıklanabilir.

Ay benim duruma benzemiş.. Saçlarım uzun, kumrala yakın sarı ve düzDÜ.. Benimki de düz uzun saç sever falan neyse kestir diye tutturmuştu en son değişiklik olsun diye tamam dedim baya kestirdim neyse bi gün otururken saclarimi pembe yapıcam dedim halbuki öylesine demiştim sarı yapsana dedi ciddi misin dedim saclarina dokundurma falan derdi cunku sonra ona karar verdik tamam dedim. Düz saç seven adam tutturdu sana maşa alayım diye hiçte anlamaz bilmez o işleri uçları kıvır kıvır yap diyo sonunda ay iyi al yapayım dedim. Sonraa bunlar oldu ve bir salı günü bana dank etti; hayat şarkısı. Ama bakınız sonucu söyleyeyim. Hayaller; Burcu Biricik.. Hayatlar; Tarık Mengüç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…